NederlandReview

  Ervaringen Piercings.nl

  Het hebben van een piercing op welke willekeurige plek dan ook wordt al lang niet raar meer gevonden. We kijken allang niet meer raar op als iemand een piercing heeft tenzij het iemand is waarvan je dacht dat hij of zij er nooit één zou nemen. Je kunt een piercing kopen bij Piercings.nl. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun nagelpiercings zijn? Zal zo’n tongpiercing nou echt wel zo comfortabel zitten? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Piercings.nl je nieuwe neuspiercing komt bezorgen? En wat zal de klantenservice van Piercing.nl te zeggen hebben als je segmentring toch niet helemaal naar het zin is? Alleen mensen die al een piercing van Piercings.nl hebben kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een piercingwinkel Piercing.nl is. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien of Piercings.nl wel betrouwbaar genoeg is om een piercing bij te bestellen.

  Over Piercings.nl

  Piercings.nl is een modewinkel die piercings verkoopt. Je kunt er terecht voor de meest uiteenlopende piercings. Ze weten dat niet iedereen een piercing op dezelfde plek heeft zitten. De ene heeft een piercing in zijn of haar oor terwijl het gaatje bij een ander in zijn of haar navel of wenkbrauw zit. Daarom heeft Piercings.nl piercings voor alle delen van het lichaam. Ze hebben tongpiercings, neuspiercings, segmentringen, wenkbrauwpiercings, tepelpiercings en nog veel meer. Maar ook binnen de categorie zelf valt er nog veel te kiezen. Het verschilt namelijk nogal of je een balletje of een spike wilt. Andere opties zijn een staafje, labret, banana, tickler, tunnel, helix, plug of nog iets heel anders. Er zijn expanders die het gaatje stukje bij beetje nog iets uit kunnen breiden door steeds een iets grotere expander te gebruiken. Deze zijn ook in sikkelvorm verkrijgbaar. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken of Piercings.nl heeft waarschijnlijk wel de piercing die je zoekt.


  Het zetten van een piercing en de eerste paar dagen.

  Diensten van Piercings.nl

  Alle piercings van Piercings.nl kunnen online worden besteld. Je kiest gewoon op de soort piercing die je wilt. Dit kan zijn een piercing voor een bepaald lichaamsdeel of juist een bepaalde vorm piercing omdat je daar naar op zoek bent. In ieder geval zal de piercing door de bezorgservice van Piercings.nl naar je worden opgestuurd zodat je hem niet zelf ergens hoeft op te halen. Verder heeft Piercings.nl nog een klantenservice om je te assisteren als je hulp nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Piercings.nl

  Heb jij al een piercing afkomstig van Piercings.nl? Dan ben jij de juiste persoon om ons alles over jouw ervaring met deze piercingwinkel te vertellen. Hoe goed is de kwaliteit van die piercings nou echt? Paste de tongpiercing of navelpiercing wel goed of kreeg je er al snel last van? Moest je lang wachten op de bezorging van je neuspiercing? En wat voor een klantenservice verleende Piercings.nl toen je hun hulp nodig had? Schrijf je eigen Piercings.nl review en laat ons weten wat jouw mening over deze piercingwinkel is zodat mensen alvast voorbereid zijn op wat ze van Piercings.nl kunnen verwachten.

  Piercings.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Piercings.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Piercings.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Piercings.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Piercings.nl actief?

  Piercings.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Piercings.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.