Peuterey NL

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Peuterey NL

Ben je op zoek naar een modemerk? Vind je het tijd om voor jezelf eens leuke kleding te bestellen? Dan is Peuterey wellicht net het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn.


Wat is Peuterey?


Peuterey is een tijdloos modemerk dat zich richt op dames en heren. Het bedrijf is opgestart in 2002. In het assortiment van het modelabel bevinden zich kleding en jassen. Als uitgangspunt worden passie en functionaliteit genoemd. Ze stellen dat dit terug te zien is in de collecties. Een online bestelling kan binnen enkele stappen gerealiseerd worden. Zoek eerst het artikel dat je graag wilt hebben. Vervolgens doorloop je het bestelproces. Betalingen kunnen via een aantal betaalmethodes verricht worden. Er kan via een reguliere bankoverschrijving betaald worden. Andere opties zijn via PayPal, Visa en MasterCard. Alle opties om te betalen staan beschreven op de website. Je kan kleding speciaal kopen voor je werk, maar ook voor vrije tijd en vakantie.


Verzendinformatie


Voor verzendingen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Er wordt vermeld dat bestellingen binnen een werkdag worden verwerkt door de logistieke afdeling. Leveringen vinden normaal gesproken plaats binnen 2 tot 4 werkdagen, vanaf het moment dat het pakket aan de koerier wordt overhandigd. Externe factoren zoals vertragingen kunnen van invloed zijn op de tijdigheid van de levering. Levertijden kunnen verlengd worden voor niet-EU-landen vanwege douanecontroles tijdens het exportproces. Eventuele invoerrechten zijn voor rekening van de ontvangende partij. De klant wordt geadviseerd om contact op te nemen met de douaneautoriteiten van zijn land om de kosten en eventuele invoerlimieten na te gaan. Met betrekking tot leveringen die in het Verenigd Koninkrijk worden aangevraagd, zijn eventuele invoerrechten voor rekening van Peuterey. Hierdoor zal niet worden gevraagd om extra kosten te betalen op het moment van levering. Er wordt niet geleverd in de weekenden en tijdens nationale feestdagen.


Retourinformatie


Ze stellen er alles aan te doen om goede producten te leveren. Het kan onverhoopt zijn dat je ergens niet tevreden mee bent. Je zou dan een retour in gang kunnen zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw pakket hebt ontvangen. De producten moeten in exact dezelfde staat worden teruggestuurd als waarin je ze hebt ontvangen.  Deze mogen niet gedragen en gewassen zijn. Zorg dat de kaartjes er nog aanzitten. Zodra je retournering in het magazijn is gearriveerd, voert de afdeling kwaliteitscontrole de nodige controles uit. Als het resultaat positief is, sturen ze jou een e-mail ter bevestiging van de retour terugbetaling. Deze betaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen via dezelfde betaalmethode die is gebruikt om de bestelling te plaatsen.


Klachten


Klanten die een klacht willen indienen moeten dat via de klantenservice doen. Ze stellen dan zo snel mogelijk te zorgen voor vervanging of restitutie. Bij een gegronde klacht worden de kosten door het bedrijf vergoed. Zorg dat je voor een zo goed mogelijke omschrijving en enkele foto's zorgt. Voordat je zelf actie onderneemt willen ze dat je eerst de reactie van de medewerkers van dit bedrijf afwacht.


Klantervaringen


Heb je weleens een modeartikel bij Peuterey gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit en prijs? Is jouw bestelling op tijd afgeleverd? Ga je hier in de toekomst vaker een order plaatsen? We zijn enorm benieuwd naar jouw ervaringen. Fijn als je deze wilt delen via een review op deze pagina.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)