Pdfbewerken.nl

Alle reviews

Pdfbewerken.nl

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heel veel gemak van

  Voor mijn werk krijg ik regelmatig PDF-bestanden aangeleverd die ik moet bewerken. Voorheen kopieerde ik altijd alles naar Word, maar dan ziet de opmaak er voor geen meter uit en moet je alles handmatig aanpassen. Kost je dus bijzonder veel tijd. Ik maak nu echter altijd gebruik van pdfbewerken.nl. Echt ideaal zeg. Via de website kun je makkelijk een bestand downloaden. Kost overigens wel 49,95 euro, maar voor mij is dit te verwaarlozen. Als ik kijk hoeveel profijt ik er van heb, was dat geld het me zeker waard. Het programma is zeer vriendelijk in gebruik en het bewerken is ook bijzonder eenvoudig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  handig & fijn

  Eh..je kan het ook van adobe zelf kopen maar die is duurder en via online bewerken en dat werkt superlangzaam. Deze is wel handig trouwens - ben geen hele grote computernerd en kan ermee omgaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waarom kost dit uberhaupt geld?

  Voor school kreeg ik een deel van de lesstof als PDF-bestand gemaild, maar ik kon dit nooit bewerken. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik bij PDFbewerken.nl terecht. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk schrok van de prijs. Bijna 50 euro betalen voor het bewerken van pdf bestanden. Na wat navraag bij klasgenoten heb ik uiteindelijk een gratis programma weten te bemachtigen. Mijn voorgevoel zei me al dat dit niet helemaal klopte en ben blij dat ik niet direct heb besloten om dit product te kopen.

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Pdfbewerken.nl

Genieten! Eerlijk waar! Het is genieten om de meningen, reviews en beoordelingen over dit bedrijf te lezen. Het zal je zeer snel een goed inzicht geven in wat er allemaal kan. Ook zal het je helpen om sneller een beslissing te kunnen nemen. Het vertrouwen wordt geschept of juist weggenomen en het zal je de kans bieden om snel te schakelen. Vooruit of achteruit! Het kan allemaal met de meningen op NederlandReview. 

Over Pdfbewerken.nl
Speciale software om je pdf-document te bewerken. Het is allemaal mogelijk om te zien wat er kan. Het is heerlijk om te ontdekken hoe ook jij hier van kunt genieten. Weet wat er kan en hoe ook jij een topper kunt worden in het bewerken van een pdf-document. Het is allemaal mogelijk met deze software. Natuurlijk is het goed om jezelf helemaal bekend te maken met de mogelijkheden van dit bedrijf en hun producten. Het is goed om te zien welke opties er zijn. 


Diensten van Pdfbewerken.nl
Het is een software welke je online kunt aanschaffen en ook kunt downloaden. Er zijn volop mogelijkheden om zo een leuke tijd te hebben wanneer je jouw pdf documenten gaat aanpassen en veranderen. Wacht niet langer. Koop het, gebruik het en wordt een meester in het bewerken van een pdf document. Ook jij kunt hier van genieten. 

Je hoeft geen computerexpert te zijn om gebruik te maken van deze software. Het is werkelijk te gek om te ontdekken wat er allemaal kan. We weten zeker, dat ook jij hier volop gebruik van kunt maken. Kies er gewoon voor om hier gebruik van te maken. We weten zeker, dat ook jij hier goed mee uit de voeten kunt. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over Pdfbewerken.nl
Pijn! Het doet pijn om iets te krijgen wat niet aan je verwachtingen voldoet. Het is dan belangrijk om een klacht in te dienen. Natuurlijk kan het voorkomen, dat er iets misgaat. Het is belangrijk om jouw ongenoegen te uiten. Het team van dit bedrijf zal het oppakken om van jou een ontevreden een levenslange klant te maken. Ze zullen hiervoor strijden en alles uit de mouw gooien. Een geweldige insteek.  

Wat zijn jouw ervaringen over Pdfbewerken.nl?
Jij! Ja jij! Laat jouw stem horen! Deel jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is geweldig om jouw mening te delen op deze site en om anderen te laten meevoelen in jouw pijn. Het kan fijn zijn om jouw oordeel over anderen uit te spreken. Het is natuurlijk goed om ook te laten weten, wat er allemaal kan op het positieve vlak.  

Levert Pdfbewerken.nl goede software om een PDF-bestand te bewerken? Hoe beoordelen hun klanten het programma? Het geld waard?

}