NederlandReview

    Ervaringen Painting Expert

    Zoek jij een bedrijf welke het mogelijk maakt dat je zelf een schilderij kunt maken? Wellicht is Painting Expert voor jou een ideale uitkomst. Lees via NederlandReview wat klanten bij dit bedrijf hebben ervaren.

    Wat is Painting Expert?

    Painting Expert probeert ervaringen te creëren, door het aanbieden van schilderen op nummer, van de hoogste kwaliteit. Het bedrijf is geboren uit passie en het nastreven van creativiteit. Dit doen ze door gedetailleerde illustraties af te drukken op premium doeken die zijn gemaakt met hoogwaardige materialen. Wanneer je een schilderen op nummer pakket koopt, krijg je alle benodigde materialen meegeleverd om zelf een meesterwerk te maken. Je kunt onder andere kiezen uit de collecties dieren, natuur, cartoons en meer. Je schildert volgens een patroon van nummers die je ziet in vakjes. De nummers geven aan welke kleur verf je dient te gebruiken. Een duidelijke omschrijving tref je in een legenda. Mocht je klaar zijn dan kun je jouw werk omlijsten of op een canvas bevestigingen zodat je schilderij in stijl gepresenteerd kan worden. Je kunt het schilderij thuis ophangen maar ook cadeau doen aan familie en vrienden.

    Oil Painting Time Lapse | Floating In Sunset Waters

    Bestelling & Levering

    Producten worden rechtstreeks verstuurd vanuit verschillende fabrieken uit Azië & Europa. Op deze wijze is het voor het bedrijf mogelijk om de scherpste prijzen aan de klanten aan te bieden. Het bedrijf heeft producten op voorraad. De levertijd is tussen de 2 en 4 werkdagen. Dit geldt voor zendingen naar Nederland en België. Mocht je willen weten welke producten op voorraad zijn kun je een berichtje sturen.

    Retourbeleid

    Het bedrijf wil met alle producten die worden verkocht de klanten gelukkig maken. De medewerkers van deze organisatie stellen achter de producten en diensten te staan. Ze willen dat klanten te allen tijde tevreden zijn. Het is een prioriteit om voor de klanten te zorgen en hun verwachtingen te overtreffen.

    Mocht je een retour of restitutie aan willen vragen dan dien je dit binnen 14 dagen na levering te doen. Mocht het zo zijn dat een product onverhoopt niet is aangekomen dan kun je een restitutieverzoek binnen 14 dagen vanaf de meest recente geschatte leveringsdatum indienen. Mocht een aanvraag buiten de 14 dagen worden gedaan, is het bedrijf niet verplicht deze in behandeling te nemen. Mocht je een retour willen doen, word je geacht een bericht naar het bedrijf te sturen. Vervolgens krijg je een formulier om het pakket retour te sturen.

    Retourzendingen worden terug betaald op het aangegeven rekeningnummer. Mochten daar kosten bij komen kijken, zoals de verzendkosten, dan zijn deze voor de koper. Gebruikte producten kunnen niet worden geretourneerd.

    Mocht je een bestelling willen annuleren, dan is dit alleen mogelijk als de producten nog niet zijn verzonden. Mocht je bestelling al zijn verwerkt, dan kan deze niet meer geannuleerd worden. Je zult de producten moeten terugsturen als je aanspraak wil maken op een terugbetaling.

    Welke klantervaringen zijn er bij Painting Expert?

    Ben je klant bij Painting Expert? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. Wat heb jij precies bij Painting Expert gekocht? Ben je tevreden over de service bij Painting Expert? Ga je in de toekomst vaker iets kopen bij Painting Expert? Op welke manier heb je met dit bedrijf samengewerkt? We stellen het zeer op prijs als jij via NederlandReview je mening geeft over dit bedrijf. Mede door jouw inbreng blijft NederlandReview het grootste en meest objectieve en onafhankelijke bedrijf van Nederland.

    Painting Expert
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (47)

    7.2
    70% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.4
    Service
    rating
    7.4
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Paint by numbers

    Ik heb super lang moeten wachten op mijn bestelling. Toen ik hem eindelijk binnen kreeg was hij niet compleet. Over de manier van leveren ben ik ook niet tevreden. In mijn canvas zitten diepe vouwen. Niet echt handig als je wilt schilderen.

    Door: An 05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    schilderij met eigen foto

    Ik heb op 9 mei een bestelling gedaan bij Painting Expert. Direct nadat ik een bestelling heb geplaatst, kwam ik erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Door direct contact op te nemen met de klantenservice kon mijn eigen foto nog aangepast worden. Marloes heeft mij daar heel goed bij geholpen en geadviseerd. Ook heb ik netjes een bevestiging en track & trace code ontvangen om mijn pakketje te volgen. Zojuist heb ik mijn eigen foto ontvangen, omdat deze apart gemaakt moet worden, was de levertijd iets langer. Ook met de huidige omstandigheden heeft het iets langer geduurd. Dit vind ik niet erg. Het pakketje bevat drie kwasten, mijn eigen foto en verf om de foto te verven, een alles in een pakketje dus. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat en zal deze zeker met jullie delen.

    Eigenlijk heb ik geen vervelende momenten meegemaakt vanaf het bestelproces tot en met het leveren. Ook vind ik de Nederlandse klantenservice heel erg fijn. Binnen een paar uur had ik al een mailtje terug! Mocht de painting het gewenste resultaat hebben, dan bestel ik zeker nog een keer een painting. De dikke pluim voor Marloes en Painting Expert!

    Door: Erika 26-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top service

    Painting Expert is een bedrijf dat tot de buiten catagorie hoort als je het mij vraag! Ongeveer 8 dagen geleden mijn bestelling besteld en nu al binnen! Fantastisch. Ze hadden het product weer op voorraad. Heel erg fijn. Hartelijk dank Painting Expert! Kwaliteit is ook heel erg goed, kwastjes schilderen lekker weg en het frame is van kwalitatief goed hout. Fijn. Ik heb mijn tweede aankoop al gedaan. Dankjewel Marloes :)

    Door: Juultje R. 18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke webshop

    Ik bestelde vroeger altijd bij de concurrentie, maar de kwaliteit bij deze webshop is beter. In verband met het Coronavirus wel iets langer geduurd, maar ach ik heb de tijd. Ik ben gepensioneerd, dus het maakt mij niet uit of het vandaag of morgen is. Inmiddels tweede bestelling geplaatst en deze netjes binnen de afgesproken termijn geleverd. Voor vragen staat de klantenservice netjes voor je klaar

    Door: Kim 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leuke schilderijen voor mijn dochters

    Ongeveer 2 weken geleden drie schilderijen besteld voor mijn dochters. Een olifant en een leeuw. Ze zijn er heel blij mee! De verf droogt goed op, de kwastjes zijn van goede kwaliteit en het doek heb ik eenvoudig kunnen spannen over de frame. De kwaliteit is vele malen hoger dan bij vergelijkbare webshops. Ook is de kwaliteit hoger dan bij Ali. Binnen enkele weken weer voorraad. Kan niet wachten.

    Door: Lisa de Wit 27-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Paint by numbers

    Ik heb super lang moeten wachten op mijn bestelling. Toen ik hem eindelijk binnen kreeg was hij niet compleet. Over de manier van leveren ben ik ook niet tevreden. In mijn canvas zitten diepe vouwen. Niet echt handig als je wilt schilderen.

    Door: An 05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    2 producten

    OPLICHTERS! Na 2 maanden nog niets ontvangen en mijn geld willen ze pas teruggeven als ik het wel ontvangen heb....
    Mijn schoonmoeder had er ook besteld. Incompleet, zonder penselen...
    Beter rechtstreeks in China bestellen voor een kwart van de prijs en nog sneller ook. En je geld terug als het niet goed is. En wel service.
    Raad het u van harte af om bij dit bedrijf te bestellen!

    Door: Gugs 05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Service gerichte organisatie

    2-3 weken geleden mijn eigen foto besteld, vandaag binnen gekregen! Het stevige canvas, de mooie kleuren en de fijne pencelen zien er goed uit. Heel fijn. Ook heb ik door een mailtje te sturen naar de klantenservice advies gekregen mbt tot het formaat van mijn eigen foto. Ik had een 30x40 besteld, maar deze kon dezelfde dag aangepast worden naar een 40x50. Heel fijn. Ik ga lekker schilderen.

    Door: Marleen van D. 28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    #8271

    Mijn pakket al een tijdje geleden ontvangen en het ziet er goed uit. Je ontvangt 3 kwastjes, het canvas (soort linnen, makkelijk te strijken) en de verfpotjes. De verfpotjes zijn genummerd dus je weet precies welke kleur wat is. Sommige schilderijen hebben wat grotere vakjes dan andere. Blij met mijn aankoop.

    Door: Familie Jansen 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Levering binnen enkele werkdagen

    Gevraagd of ze producten op voorraad hebben, dit was het geval. Mijn moeder verrast met een leuk cadeautje! Ga zeker een tweede bestelling doen. Kocht vroeger altijd bij de concurrent, maar dit was erg slechte kwaliteit. Ze kiezen kwaliteit boven gemakzucht. Groet Milan uit Belgie

    Door: Milan 28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schilderen op nummer

    Binnen enkele weken mijn product ontvangen. Ik ben er zeer blij mee, ook omdat de kwaliteit zeer hoog is. Eind mei verwachten ze weer voorraad te hebben. Ik snap niet dat mensen gefrustreerd zijn omdat het wat langer duurt door het Coronavirus. Elk bedrijf heeft er last van.

    Door: Vivian 27-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schilderij op nummer

    Ik voel me opgelicht. Ze sturen het schilderij direct vanuit China naar je huisadres terwijl je hetzelfde product op aliexpress voor 3x zo goedkoop kon halen. Levertijd was immers 3 weken. Daarnaast staat er zelfs op je canvas Chinese tekens op... PURE OPLICHTERIJ. NIET BESTELLEN

    Door: Lisa 04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Painting Expert

    Prima service en lekker kunnen schilderen. Heb mijn foto ook gedeeld op Instagram

    Door: Marleen 04-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima en goed

    Gewoon goed!

    Door: Maartje 02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    In een woord, geweldig!

    Nu de levertijden weer zijn hersteld, heb ik mijn pakketje binnen 10 dagen ontvangen. In een woord geweldig!

    Door: Ron 01-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schilderij op nummer

    8 april bestelling gedaan bij painting expert. Nu begin juni nogsteeds niks binnen. Track and trace code is niet geupdated sinds 10 april. Op mijn mails wordt geantwoord dat ik geduld moet hebben. En dat de track em trace code vanzelf vernieuwd wordt. Nog steeds niks ontvangen

    Door: Sterre 01-06-2020
    Cheryl Gootjes 05-06-2020

    Ik heb precies hetzelfde probleem. Ben er ook een beetje klaar mee. Ik word alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd door ze!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Geweldig

    Geweldige aankoop, geen problemen gehad. Volgend pakketje ligt alweer bij DHL.

    Door: Ton 31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Painting by Numbers

    Inmiddels wacht ik al zo’n twee maanden op mijn bestelling. Begrijpelijk dat het ivm de huidige Corona situatie wat langer duurt, maar dit had ik niet verwacht. De track en trace code welke Painting Expert toe stuurt werkt daarnaast niet en ze geven zelf geen enkele update. Wanneer ik zelf contact opneem krijg ik enkel een standaard mailtje terug dat de bestelling binnen twee weken alsnog binnen komt, wat nu alweer niet zo blijkt te zijn. Erg slechte communicatie en dat terwijl de levering enorm uitloopt. Daar ik weer niets gehoord heb maar weer zelf gemaild.. verwacht niet meer dat dit pakketje ooit gaat arriveren.

    Door: Dionne 31-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    weet ik niet eens meer zo lang is het geleden!?

    Verschrikkelijk bedrijf die op geen enkele mail reageert! Er is ook geen telefoonnummer o.i.d. aanwezig. Heb iets besteld en wacht nu 6 weken! Ik herhaal 6 werken op mijn product ! Vieze vuile oplichters van Painting Expert, je kan het beter Painting Oplichters noemen :@

    Door: lisanne 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geweldige aankoop en snelle levertijd naar Belgie toe

    Geweldige aankoop en snelle levertijd naar Belgie toe

    Door: Amber 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Painting Expert

    Mijn eigen foto van mijn huisdier gekocht en deze was heel goed gedrukt. Ongeveer 20’verfpotjes en goede kwaliteit dan dat ik gewend ben. Ik beheer een community in schilderen op nummer en ik heb het zeker aan mijn leden aangeraden.

    Door: Casper 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Painting Expert

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Painting Expert een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 47 ervaringen geplaatst over Painting Expert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Painting Expert actief?

    Painting Expert is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby, feest & merch

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Painting Expert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.