Outdoor Element

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Outdoor Element

Ben je op zoek naar producten met betrekking tot het buitenleven? Wellicht is Outdoor Element een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Outdoor Element bekend zijn.


Wat is Outdoor Element?


Outdoor Element is een bedrijf uit Colorade welke zich richt op het verkopen van producten voor het buitenleven. Mensen die het buitenleven gaan ontdekken kunnen zichzelf uitrusten met Outdoor Element-uitrusting. Het bedrijf bestaat uit medewerkers met een passie voor het buitenleven.


Stukje geschiedenis


Mike Mojica is grondlegger van het bedrijf. Mike Mojica is een werktuigbouwkundig ingenieur die het grootste deel van zijn tijd doorbracht in de ruimtevaart en militaire voertuigen. Hij groeide op en maakte carrière in het leger. Mojica hield van wat hij deed, maar met een passie voor buiten en design brak de ondernemer in hem los toen hij eind 2017 besloot zijn vertrouwde leven vaarwel te zeggen.


Amerikaanse droom


Het ondernemerschap was voor de eigenaar een echte sprong in het diepe. Vanaf dat moment was hij vastbesloten om zijn Amerikaanse droom waar te maken. Hij wilde er alles aan doen om avonturiers unieke en nieuwe uitrusting te kunnen leveren. De favoriete jeugdherinneringen van de eigenaar zijn de reizen met zijn moeder in Duitsland. Daar nam hij ook deel aan een aantal zomerkampen.


Garantie


De producten worden gedekt door een beperkte garantie van de maker. Deze beperkte garantie dekt alle defecten in materiaal of vakmanschap bij normaal gebruik en onderhoud gedurende 180 dagen vanaf de aankoopdatum. Dit geldt voor aankopen bij Outdoor Element en geautoriseerde dealers. Tijdens deze garantieperiode zal de fabrikant de aankoopprijs terugbetalen of het product kosteloos vervangen als het product defect blijkt te zijn als gevolg van onjuist materiaal, bij normaal gebruik en onderhoud. Een vervangend product gaat uit van de resterende garantie van het originele product of 90 dagen vanaf de vervangingsdatum, afhankelijk van welke van beide het langst is.


Verzendbeleid


Bij het bedrijf is een speciaal verzendbeleid van kracht. Bestellingen worden over het algemeen binnen twee werkdagen na ontvangst en bevestiging van jouw bestelling verwerkt. Er wordt aangegeven dat de medewerkers contact met je zullen opnemen als er een langere vertraging nodig is. Alle bestellingen worden FOB Origin verzonden (meestal Colorado), wat betekent dat zodra ze de verzending hebben bevestigd, de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor goederen tijdens het transport wordt overgedragen aan de klant. Het bedrijf stelt altijd haar best te doen om zendingen te traceren en ervoor te zorgen dat je het artikel veilig ontvangt.


Verzendkosten


In het land van dit bedrijf gaan de standaard verzendingen over het algemeen via USPS. Mocht je bestelling hoger zijn dan een bepaald bedrag worden er geen vervoerskosten in rekening gebracht. Bestel je binnen Europa? Voor verzendingen binnen Europa gelden andere regels. Check het aantal dagen dat het vervoer in beslag zal nemen op de website van Outdoor Element. Je zult daar ook meer informatie kunnen lezen over de kosten die dit met zich meebrengt.


Wat zijn de klantervaringen?


Ben je al klant bij Outdoor Element? We zijn reuze benieuwd naar jouw klantervaringen bij deze organisatie. Welke artikelen heb je aangeschaft bij Outdoor Element? Ben je tevreden met je aankopen? Ga je in de toekomst vaker iets bij Outdoor Element kopen? Zou je andere mensen een positief advies over deze organisatie geven? Fijn als jij je klantervaringen bij Outdoor Element deelt op deze pagina.


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)