NederlandReview

  Ervaringen Ons Magazijn

  Mocht je op zoek zijn naar wat nieuwe kantoorartikelen, dan is dat zo makkelijk nog niet. Voor inkt, boeken, feestartikelen en andere producten kun je eens kijken bij Ons Magazijn. Maar wat zal de kwaliteit van hun inkjet cartridges zijn? Hoe spannend en boeiend zullen hun thrillers en andere boeken zijn? Zullen die kabels en koptelefoons wel op je mobiel aan te passen zijn? Hoe goed zul je kunnen tekenen met hun tekenmaterialen? Zal de bezorgservice van Ons Magazijn de feestartikelen ruim op tijd voor het feest bezorgen? En hoe zal Ons Magazijn’s klantenservice omgaan met klachten en vragen van hun eigen klanten? Hier kunnen enkel echte klanten van Ons Magazijn je antwoord op verschaffen. Lees daarom dan ook hun reviews, om erachter te komen hoe deze klanten over Ons Magazijn denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers zullen je voorbereiden op wat je nou precies van Ons Magazijn zult kunnen verwachten.

  Over Ons Magazijn

  Ons Magazijn is een bedrijf dat verschillende kantoorartikelen en hobbyartikelen aanbiedt. Ze willen graag shoppen bij locale winkels iets makkelijker maken voor je. Je kunt er een groot assortiment vinden op het gebied van hobbyproducten en kantootbenodigdheden. Je kunt er boeken vinden in een hoop verschillende categorieën zoals thriller, kinderboeken, literatuur, fantasy, romans, kookboeken, spannende boeken, biografieën en nog veel meer. Ze hebben hun eigen top 100 van favoriete boeken en houden je ook op de hoogte van wat nieuw of verwacht is. Dus of je nou de nieuwe Saskia Noord wilt lezen, je wilt verdiepen in een kookboek of juist uit wilt wijken naar de fantastische wereld van Harry Potter of Eragon, Ons Magazijn heeft voor iedere lezer wel iets. Ook is er een categorie inkt en toners. Daarin vind je alles wat jouw printer nodig heeft om te functioneren. Inkjet cartridges en toner cartridges zijn hier waarschijnlijk het belangrijkste van. Hun assortiment elektronica bevat opslagmedia, kabels, tabletaccessoires, speakers, batterijen, klokken, reiniging, opladers, computeraccessoires en telefoonhoesjes. Mocht je een feestje hebben, dan is hun afdeling feestartikelen wel een bezoekje waard. Hier vind je alles voor verjaardagen, themafeesten, speciale momenten enzovoort. Ballonnen, slingers, decoratie en feestpakketten mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. De laatste categorie is kantoorartikelen. Deze komt inclusief mappen, papierproducten, tekenmaterialen, pennen, enveloppen, presentatiemiddelen, memo’s, schrijfwaren, etiketten, schriften en kantoormachines.


  Waar begin je als je begint met tekenen?

  Diensten van Ons Magazijn

  Het is heel makkelijk om via Ons Magazijn wat kantoorartikelen, feestbenodigdheden of hobbymaterialen te bestellen. Er is zelfs een Ons Magazijn bezorgservice die aanbiedt om de schriften of elektronica gewoon naar je op te sturen. Verder heeft Ons Magazijn nog een eigen klantenservice voor klanten die hulp nodig hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ons Magazijn

  Heb jij zelf al eens tekenmaterialen of iets anders bij Ons Magazijn besteld? Dan zouden wij je heel dankbaar zijn als je ons meer over jouw ervaring met Ons Magazijn zou willen vertellen. Hoeveel kun je nou echt kwijt in die schriften? Deed je lang met de toner cartridges? Duurde het lang voor de boeken bij je werden bezorgd? En kon de klantenservice van Ons Magazijn je helpen toen je advies nodig had? Schrijf een eigen Ons Magazijn review en laat ons weten hoe jij over Ons Magazijn en hun producten denkt.

  Ons Magazijn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Cartridge 337

  Aangezien het in ons aller aard ligt om niet onnodig veel te betalen voor artikelen en of goederen kwam ik terecht bij "Ons magazijn" voor een cartridge van HP. Na een eerste toezending kreeg ik de printer helaas niet aan de praat. Contact met Mariska gehad. Dit verliep uiterst plezierig en ze zijn daar zeer service gericht. Helaas heb ik het probleem pas na twee (nieuwe) zendingen kunnen ondervangen en oplossen. Dit uiteraard met de welwillende medewerking van de medewerkers van "Ons magazijn". En ook een belangrijk aspect voor mij: de gemaakte afspraken zijn ze allemaal nagekomen. Voor mij is dit een betrouwbare partner gebleken waar ik in de toekomst zeker nog wel meer aankopen verwacht te gaan doen. Kernwoorden voor mij zijn:
  betrouwbaar, uitstekende kwaliteit van artikel, snelle levering, vriendelijk personeel en zeer service gericht. En dat laatste willen we natuurlijk allemaal. GvB

  Door: Gerard v B Dalfsen22-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Geweldig concept.

  Ik hecht waarde aan onze winkelstraat en helaas verdwijnen meer en meer winkels. Dit komt natuurlijk door de online reuzen.
  Nu kan ik bij Onsmagazijn.com online winkelen wanneer nodig en toch koop ik via dit platform bij de lokale winkelier.

  Ga zo door!

  Door: robert11-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Ons Magazijn

  Uw beoordeling