NederlandReview

  Ervaringen Omolo

  Wanneer je een duidelijke voorkeur hebt voor Apple producten, dan is dit een aanslag voor je portemonnee. Een manier om op een voordelige wijze van de voordelen van deze apparaten te kunnen profiteren is door een refurbished product te kopen bij Omolo. Wat de prijs/kwaliteit verhouding is, en hoe het zit met de klantenservice lees je bij de reviews die anderen hier bij NederlandReview over hen achterlieten.

  Over Omolo

  De passie van het bedrijf Omolo ligt in het feit dat zij de producten van Apple graag een tweede leven willen geven. Dit is belangrijk omdat de productie van de miljarden mobiele apparaten per jaar ten koste gaan van het milieu en het welzijn van mensen. Zij refurbishen de producten waarna ze deze weer te koop aanbieden in hun webshop. De klant profiteert hier ook van, omdat je dan bij hen een goed Apple apparaat tegen een gereduceerde prijs kunt aanschaffen. Je kunt op hun locatie in Tilburg op afspraak de producten uitgebreid testen en advies vragen.


  Shane neemt oude Apple producten onder de loep

  Diensten

  Refurbished producten
  Alle Apple producten worden op alle belangrijke technische punten gecheckt en professioneel schoongemaakt. Indien nodig worden er aan de soft- en hardware updates en upgrades uitgevoerd. Daarnaast krijg je op de refurbished producten van Omolo altijd 6, 12 of 24 maanden garantie. Als het artikel niet naar je zin is, mag je het natuurlijk altijd binnen 14 dagen retour sturen, waarna je je aankoopbedrag terugkrijgt. Daarvoor meld je het product aan bij de klantenservice, waarna je zeven dagen de tijd hebt om het product te retourneren.

  Verkoop

  Op de website worden de volgende Apple refurbished producten verkocht:

  • MacBook
  • iMac
  • Mac
  • iPhone

  Daarnaast kun je ook accessoires voor je Apple product aanschaffen in de webshop. Je kunt je bestelling betalen met iDeal of PayPal.

  Upgraden

  Wanneer je MacBook of iMac traag werkt, kun je door Omolo een SSD Upgrade laten uitvoeren waardoor hij minimaal vijf keer sneller werkt dan met een andere harde schijf. Vooral het opstarten zal veel sneller gaan. In de omgeving van Tilburg, Breda, Eindhoven en Den Bosch kun je deze Upgrade gratis aan huis laten uitvoeren. In de rest van Nederland betaal je € 49,95 voor het op locatie uitvoeren hiervan. Daar bovenop komt nog de prijs van de SSD schijf die je kiest.

  Inkoop

  Wanneer je nog een MacBook, iMac, iPad of iPhone in huis hebt, kun je deze ook verkopen aan Omolo. Stuur een bericht naar hen met daarin het type, bouwjaar, en eventuele serienummer. Geef daarbij een richtprijs door en of er beschadigingen of defecten zijn. Binnen twee uur krijg je dan een aanbod.

  Klachten

  Ingediende klachten worden binnen 14 dagen vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als het een langere verwerkingstijd vraagt, krijg je binnen 14 dagen bericht met een indicatie over hoe lang het nog gaat duren. Als de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier jouw mening over Omolo achter!

  Heb jij ervaring met de producten en diensten van dit bedrijf? Laat het ons weten. NederlandReview verzamelt hier alle eerlijke informatie van consumenten, positief of negatief.

  Wat zijn de ervaringen, kun je bij Omolo op een voordelige manier genieten van alle voordelen van goede Apple producten die helemaal up to date zijn?

  Omolo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Omolo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Omolo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Omolo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Omolo actief?

  Omolo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Omolo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.