NederlandReview

  Ervaringen Office Depot

  Wanneer je een werkplek wilt inrichten dan heb je daarvoor allerlei artikelen nodig. Een grote aanbieder op dit gebied is Office Depot. Voor kleine kantoren of voor een grote firma, zij kunnen alles bieden wat je nodig hebt. Wat de ervaringen zijn met dit bedrijf kun je hier vinden.

  Over Office Depot

  In Europa is Office Depot de grootste leverancier van kantoorartikelen en -diensten. De twee belangrijkste merken die zij voeren zijn Office Depot en Viking.

  Het bedrijf Viking Office Products, dat in 1960 is opgericht in de Verenigde Staten, werd namelijk in 1998 onderdeel van Office Depot. De Nederlandse vestiging is tegenwoordig een onderdeel van Office Depot International. Hier vallen de activiteiten Office Depot, TechDepot en Viking Direct onder. Het Europese hoofdkantoor van Office Depot is gevestigd in Venlo. Dit is ook het hoofdkantoor voor de Benelux en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Office Depot heeft dochterondernemingen in België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

  Back to School Shopping for School Supplies Race at Office Depot!

  Diensten

  De homepage van Office Depot is de poort naar de online shops van Office Depot en Viking. Beide kunnen ze je allerlei producten en oplossingen bieden voor het inrichten van je werkruimte. Omdat verschillende soorten organisaties ook verschillende soorten artikelen en diensten nodig hebben, zijn zij ruim voorzien met alles wat je nodig hebt voor een thuiskantoor of klein bedrijf, tot grote organisaties. Iedere werkomgeving vergt weer andere oplossingen. Daarbij wordt door Office Depot en Viking rekening gehouden met het besparen van geld en het zo min mogelijk belasten van het milieu.

  Voor de thuiskantoren en kleine bedrijven kunt u het beste bij Viking terecht, die biedt hen allerlei diensten en producten. Voor grotere bedrijven kun je rekenen op de expertise van Office Depot. Voor echt grote organisaties als zorg- en overheidsinstellingen heeft Office Depot accountmanagers in dienst die zich hierin gespecialiseerd hebben.

  Wereldwijde dekking

  Office Depot heeft een wereldwijd netwerk met internationale partnerships die je ook internationaal kunnen helpen met het inrichten en stroomlijnen van je werkplek.

  Producten

  Je kunt via de site naar de shop van Viking of die van Office Depot, in de Viking shop worden artikelen verkocht uit de volgende categorieën:

  • Papier
  • Inkt & Toner
  • Kantoorartikelen
  • Technologie
  • Meubilair
  • Facility

  De online shop van Office Depot kun je alleen bekijken als je je eerst hebt geregistreerd. Bij hen kun je ook alles bestellen wat je nodig hebt op kantoor, onderverdeeld in een aantal groepen:

  • Kantoorartikelen
  • Meubilair
  • Facility
  • Opbergen en archiveren
  • Technologie

  Klachten

  Wanneer je nog vragen hebt over de producten of diensten van Viking of Office Depot dan kun je via de homepage de verschillende telefoonnummers en adressen vinden waarmee je contact kunt leggen. Ook kun je een ‘Bel mij terug’ formulier invullen, zodat ze contact met jou opnemen wanneer het jou uitkomt.

  Laat ook jouw review hier achter!

  Met Office Depot je kantoor zo inrichten dat je optimaal kunt presteren? Wat de ervaring van anderen met deze webshop is lees je bij NederlandReview.

  Office Depot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Office Depot

  Uw beoordeling

  diverse artikelen

  Besteld (veel gedoe met maken van een verplicht account), betaald via ideal, nooit een bevestiging gehad, nooit een factuur ontvangen, de bestelling is nooit verzonden/ontvangen en het account wat ik gemaakt heb bestaat niet meer en naar mijn geld kan ik fluiten vrees ik. Als ik bel vragen ze naar een factuurnummer wat ik nooit heb ontvangen, WAARDELOOS BEDRIJF!

  Door: M. de Mik25-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Office Depot een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Office Depot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Office Depot actief?

  Office Depot is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Office Depot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.