NZA New Zealand Auckland

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

NZA New Zealand Auckland

Wil je nieuwe kleding- en/of lifestyle producten kopen? Dan is NZA New Zealand Auckland wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is NZA New Zealand Auckland?


NZA New Zealand Auckland is een kleding- en lifestylemerk. Dit merk is geïnspireerd op unieke landschappen en wildernis in Nieuw-Zeeland. Voor de gehele collectie kun je het beste een kijkje op de website van NZA nemen. Weet je al wat je wilt kopen? Dan kun je het artikelnaam invoeren in de zoekbalk op de homepage. Wil je liever even rondsnuffelen? Neem dan een kijkje in de diverse categorieën. Mocht je ergens een vraag over hebben ben je welkom om contact op te nemen. Alle contactmogelijkheden staan op de website vermeld.


Bestellen


Een bestelling kan binnen een aantal stappen gepiept zijn. Om te kunnen bestellen is een account niet vereist. Het hebben van een account kan wel een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je bij de volgende bestelling niet weer opnieuw al jouw informatie in te voeren. Je zal ook op de hoogte worden gehouden van de laatste acties en aanbiedingen. Inloggen doe je doormiddel van je e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord. Er kan via verschillende betaalmanieren betaald worden. Dit zijn onder ander iDEAL, Visa en Mastercard. Alle betaalmethodes staan vermeld op de website van NZA New Zealand Auckland.


Leveringsinformatie


Als je een order hebt geplaatst zal je direct daarna een bevestigingsmail ontvangen. Wanneer je betaling is ontvangen zal er een tweede bevestiging worden verstuurd. Het verwerkingsproces neemt gemiddeld een werkdag in beslag. Om een pakket netjes af te leveren wordt samengewerkt met diverse transportbedrijven. Op het moment dat je bestelling onderweg is, zal je een Track & Trace nummer ontvangen. Hiermee kun je zien waar een pakket zich op welk moment bevindt.


Retouren


Net als bij andere online shops is het mogelijk een retour in gang te zetten. De retourtermijn is door deze organisatie vastgesteld op 30 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat je jouw pakket hebt ontvangen. Als je aanspraak wilt maken op restitutie moet je je aan de retourvoorwaarden houden. Zo moeten de items die je terugstuurt ongebruikt zijn en zich in goede staat bevinden. De NZA-labels moeten aan het item bevestigd zijn. Als er bepaalde zaken ontbreken kan er vertraging optreden. Voor Nederlandse klanten worden er geen verzendkosten voor een retour in rekening gebracht. De reden van een retour kan ingevuld worden op een retourformulier.


Klachten


Het bedrijf geeft aan haar best te doen goede producten te leveren. Toch kan er altijd eens iets misgaan. Wil je hierover een klacht indienen? Dit is mogelijk door contact op te nemen met de klantenservice.


Privacy beleid


Deze onderneming geeft aan je privacy erg belangrijk te vinden. Ze doen er alles aan om je persoonsgegevens te beschermen. Er wordt nauwkeurig met persoonlijke informatie omgesprongen. Op de site staat duidelijk beschreven wat er met welke informatie gebeurt.
 

Klantervaringen


Ben je al klant bij NZA New Zealand Auckland? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je hier al vaak iets besteld? Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Ga je hier in de toekomst vaker een aankoop doen? Laat het weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Korte broek

2 korte broeken gekocht van 75 € per broek, waarvan 1 binnen een jaar ging verkleuren, heb twee mails gestuurd met de vraag hoe dit kan. In de winkel doen ze er niets op uit. Vindt dit slechte service, voor mij hoeft dit merk niet meer.

W

Wichgers

25-07-2023

0

short gekocht winkel NZA Brugge , deze is verkleurt na een periode. Dame zei dat er geen retour . Ben een goede klant maar stel mij de vraag over de service.

- je kan steeds het artikel terugnemen en de klant een bon geven of onmiddellijk iets laten kiezen in de winkel. Toch voor een klant die geregeld langskomt en iets aanschaft. Dit stoot mij tegen de borst daar ik een heel goede klant ben !!! Ervaring ontbreekt om met goede klanten om te gaan!!!

P

Patrick Snoeck

22-07-2023

1