NederlandReview

  Ervaringen Nickelson

  Natuurlijk wil je er leuk uit zien. Maar het is niet altijd makkelijk om de juiste kleding te vinden. Misschien vind je wel wat je zoekt bij Nickelson. Maar wat voor soort kledingmerk is dit nou eigenlijk? Wat zal de kwaliteit van hun jeans zijn? Zullen hun boxers nou echt wel zo comfortabel zijn? Zal de maat van hun T-shirts wel kloppen met wat je verwacht als je een bepaalde maat bestelt? Zal de bezorgservice van Nickelson jouw nieuwe trui wel een beetje snel leveren? En wat zal hun klantenservice zeggen als jouw jas toch niet zo lekker warm of waterdicht blijkt te zijn als beweerd werd? De beste en misschien zelfs wel enige manier om hier achter te komen is via reviews die achtergelaten worden door huidige en voormalige klanten van Nickelson. Lees hun beoordelingen, ervaringen meningen om een goed beeld te vormen van Nickelson voordat je besluit zelf klant te worden. Deze reviews kunnen je helpen te beslissen of Nickelson de beste kledingkeus is.

  Over Nickelson
  Nickelson is een kledingwinkel. De winkel is in 1985 opgericht door Eddy Amann. Hij vernoemde de zaak naar zijn zoon Nick die in 2004 de winkel ook daadwerkelijk overnam. Nick veranderde de winkel van een lokaal merk in een internationaal fashion merk. Ze willen een trendsetter zijn voor zowel binnen als buiten Europa. Inmiddels is kleding van Nickelson verkrijgbaar in meer dan 20 landen. De kleren wordt verkocht in zo’n 12000 verschillende winkels en retailbedrijven. De introductie van de Nickelson Three-Zero line heeft het kledingmerk en het nieuwe designteam geïnspireerd om naar een hoger niveau te stijgen. Bij Nickelson is zowel dameskleding als herenkleding verkrijgbaar. Voor heren zijn er jassen, shorts, polo’s, overhemden, T-shirts, vesten, sportkledingstukken en vesten. Voor dames hebben ze rokken, T-shirts, jassen, shorts, blouses, sweaters, enzovoort. Dus of je nou gaat voor casual of juist zakelijk, Nickelson heeft voor ieder wat wils. Je kunt je er dus mee op je werk vertonen, maar er zijn ook prima kledingstukken voor tijdens de vakantie. Er is zelfs een collectie sportkleding die ideaal is als je naar de sportschool gaat, gaat trainen of een wedstrijd hebt. Er is sexy, moderne dameskleding en stoere, moderne herenkleding.


  Backstage bij de junior Nickelson fotoshoot.

  Diensten van Nickelson
  Alle kleding van Nickelson kan online besteld worden via hun website. Selecteer gewoon het item dat je wilt en laat de bezorgservice van Nickelson het naar je opsturen. Het is dan gewoon een kwestie van afwachten tot je nieuwe jas of broek arriveert. Daarnaast is er een Nickelson klantenserviceafdeling. Deze klantenservice kan je helpen als je advies of hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Nickelson
  Heb je zelf ooit wel eens een T-shirt of vest bij Nickelson gekocht? Wat je aankoop ook was, wij willen graag horen wat jij van deze kledingwinkel vindt. Ben je tevreden met de kwaliteit van hun jeans of werd de stof al snel vaal? Hoe lekker zitten die overhemden nou echt? Moest je lang wachten op Nickelson’s bezorgservce en je nieuwe shorts of polo shirt? En wat zei de klantenservice van Nickelson toen je ze een vraag wilde stellen? Schrijf een review en vertel ons alles over Nickelson.

  Nickelson
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schandalig bedrijf.

  Linet Rutten30-07-2018

  Jurken besteld. Beide retour gestuurd. Krijg een herinnering van afterpay te betalen. Retour bewijs gestuurd. Ook afterpay is er mee bezig. Klacht ingediend via klachtenkompas. Zij hebben nickelson een uitnodiging gestuurd om te reageren. Ook daar niets, geen enkele reactie. Bedrijf is nog geen 1 ster waard. Oplichters!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Schrijf zelf een review over Nickelson

  Uw beoordeling