NederlandReview

  Ervaringen Naaimachine Expert | Frank

  Is naaien een grote hobby voor je? Zelfs als je er eigenlijk een hekel aan hebt kan een goede machine het werk misschien niet leuker maar in ieder geval een stuk makkelijker voor je maken. Je kunt zo’n machine vinden bij Naaimachine-expert. Maar wat zal de kwaliteit van die naaimachines nou precies zijn? Hoe snel zal je ermee kunnen naaien? Zal de machine wel lang genoeg blijven werken om je hele project goed af te ronden en een kledingstuk klaar te maken? Zal je lang moeten wachten op de bezorging van je borduurmachine? En hoe zal de klantenservice van Naaimachine-expert reageren als er iets mis is met je lockmachine? Alleen mensen die al met een machine van Naaimachine-expert werken kunnen je er meer over vertellen. Lees hun reviews om een goede indruk van deze naaiwinkel te krijgen. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat er nou echt van Naaimachine-expert verwacht kan worden.

  Over Naaimachine-expert

  Naaimachine-expert is een hobbywinkel die naaimachines en andere machines verkoopt. Ze zijn een deel van Frank, hetzelfde bedrijf dat ook andere webshops zoals Fietstas-expert, Regenkleding-expert en Rugzak-expert heeft. Bij Naaimachine-expert richten ze zich helemaal op naaimachines en andere soorten machines waarmee je dat soort klussen kunt doen. Je kunt er zelf kleding mee maken. je hoeft alleen maar een patroon uit te kiezen en de juiste stoffen te kiezen. Natuurlijk moet dan de pasvorm wel helemaal afgestemd op jouw eigen figuur. Je hebt verschillende soorten naaimachines zoals mechanische naaimachines en elektronische naaimachines. Er zijn zelfs speciale kindernaaimachines die special gemaakt zijn voor de jongste generatie kledingmakers. Sommigen hebben wel een aanschuiftafel, anderen niet. Je kunt merken tegenkomen zoals Brother, Tristar, Necchi, Toyota en Singer. Maar misschien werk je wel makkelijker met een lockmachine. Deze zijn er van 2-4 draden of 3-4 draden. Je kunt kiezen tussen een lockmachine met of zonder variabele steeklengte of steekbreedte. En dan zijn er verder nog wat borduurmachines voor het kleine werk. Je kunt ze krijgen met of zonder verlichting, vrije arm, start-stoptoets enzovoort. Bij sommige versies is een automatische naaldstop of draadinrijger bijgesloten. En je hebt er ook die een verzinkbaar transport hebben. Naast de machines zelf heeft Naaimachine-expert nog wat accessoires. Zo zijn er naaimachinenaalden voor stretchstof. jeansstof of leer. Maar je kunt ook denken aan paspoppen, garenspoeltjes, stofscharen, naalddozen en naaimachinetassen.


  Hoe wordt een naaimachine getest door Test Aankoop?

  Diensten van Naaimachine-expert

  Zowel de accessoires als naaimachines zelf kunnen bij je thuis worden bezorgd door de bezorgservice van Naaimachine-expert. Ook is er een speciale Naaimachine-expert klantenservice voor het geval je de borduurmachine niet aan de praat kunt krijgen of hij er al snel mee uitscheidt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Naaimachine-expert

  Heb jij wel eens met een naaimachine van Naaimachine-expert gewerkt? Dan horen wij graag alles over jouw eigen ervaring met deze naaimachinewinkel. Hoe goed werken die borduurmachines nou echt? Kun je jaren doen met je elektrische naaimachine of houdt hij er al snel mee op? Moest je lang wachten op de bezorging van je lockmachine? En wat zei de klantenservice toen de naaimachinenaald wel erg snel brak? Laat een Naaimachine-expert review achter en vertel ons wat jouw mening over deze naaimachinewinkel is.

  Naaimachine Expert | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Naaimachine Expert | Frank

  Uw beoordeling

  Singer Heavy duty 4432

  Deze naaimachine was bij de bestelling in voorraad op 23/04 en geleverd in Mei .na

  Door: Crabbe Roberta11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Naaimachine Expert | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Naaimachine Expert | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Naaimachine Expert | Frank actief?

  Naaimachine Expert | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Naaimachine Expert | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.