NederlandReview

  Ervaringen Fietstas Expert | Frank

  De fiets kan een handig vervoermiddel zijn omdat je zo overal tussendoor fiets. Het is echter onhandig dat je dan niet zoveel mee kunt nemen. Een fietstas vergroot je capaciteit toch wel wat. Je kunt z’n fietstas krijgen bij Fietstas-expert. Maar wat zal de kwaliteit van die zadeltassen zijn? Zullen die fietsmanden je handtas of schooltas wel kunnen dragen? Zal zo’n stuurtas nou wel zo handig zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Fietstas-expert de waterdicte tas bij je thuis komt afleveren? En hoe zal de klantenservice van Fietstas-expert reageren als er toch iets niet helemaal goed lijkt te gaan? Alleen mensen die al eens een fietstas bij Fietstas-expert hebben gekocht kunnen je hierover informeren. Lees hun persoonlijke reviews om erachter te komen hoe deze klanten over Fietstas-expert denken. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je vertellen wat je nou echt van Fietstas-expert kunt verwachten.

  Over Fietstas-expert

  Fietstas-expert is een sportwinkel die fietstassen verkoopt. Ze zijn een deel van Frank. Frank is een grote winkelketen met verschillende soorten winkels zoals Regenkleding-expert, Drone-expert, Telescoop-expert en Werkschoenen-expert. Bij Fietstas-expert draait het allemaal om fietstassen. Ze weten dat Nederland een echt fietsland is. Hun mening is dat dagelijks op de fiets stappen om van A naar B te gaan een gezonde en aangename manier is om jezelf te verplaatsen. Een fietstas kan je helpen om wat dingen met je mee te nemen. Zo hoef je niet je schoudertas om te houden en heb je een plek om je jas in te doen als het toch warmer blijkt te zijn dan je denkt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stuurtas die je aan je stuur vast kunt maken. Ze zijn verkrijgbaar met een inhoud van 1 of zelfs 10 liter. Maar misschien wil je wel liever een frametas. Ze zijn er voor sportfietsen en gewone fietsen. Je kunt ook gaan voor een zadeltas die je aan je bagagedrager bevestigd. En dan zijn er nog fietsmanden die je voorop je fiets kunt vastbinden. Als laatste zij er dan nog wat speciale fietstassen voor E-bikes. Veel fietstassen zijn in enkel of dubbel verkrijgbaar.


  Een review van een fietstas van Fietstas-expert.

  Diensten van Fietstas-expert

  De fietstassen van Fietstas-expert kunnen gemakkelijk via hun website worden besteld. Kies gewoon de stuurtas of zadeltas die je wilt en laat de bezorgservice van Fietstas-expert hem rechtstreeks naar je huis brengen. Ook heeft Fietstas-expert een eigen klantenservice om je te helpen als je assistentie nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fietstas-expert

  Heb jij al zo’n fietstas van Fietstas-expert aan je fiets hangen? Ook als het een simpel fietsmandje is willen wij graag horen wat jouw ervaring met deze fietswinkel is. Hoeveel past er nou echt in zo’n zadeltas? Brengt zo’n stuurtas of fietsmand je fiets niet uit evenwicht? Blijft je handtas echt droog in zo’n waterdichte tas? Duurde het lang voor je frametas door Fietstas-expert’s bezorgservice werd bezorgd? En hoe ging de klantenservice van Fietstas-expert om met eventuele problemen die optraden tijdens of na de bestelling? Laat ons weten wat jij van Fietstas-expert vindt via een klanten review.

  Fietstas Expert | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fietstas Expert | Frank

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fietstas Expert | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fietstas Expert | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fietstas Expert | Frank actief?

  Fietstas Expert | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fietstas Expert | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.