NederlandReview

  Ervaringen MyXLshop

  We willen graag allemaal producten kopen tegen de laagst mogelijke prijs. Een dealtje scoren vinden we allemaal leuk. Vaak wordt de aankoop van een bepaald product uitgesteld omdat de prijs te hoog is maar gelukkig is er MyXLshop waar je terecht kunt voor goede producten tegen lage prijzen. Wat klanten vinden van het aanbod en de service van MyXLshop je hier op deze pagina.
  Heb je zelf ervaring met MyXLshop laat dan zeker een reactie achter op deze pagina zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

  Over MyXLshop

  Van goedkoper producten wordt er vaak gezegd dat ze een minder kwaliteit hebben dan hun duurdere varianten maar dat hoeft niet het geval te zijn en dat bewijst MyXLshop. Op MyXLshop je kwaliteit tegen een lage prijs en met een goede service! MyXLshop stelt hoge kwaliteitseisen, je kan er dan ook vanuit gaan dat de producten in de webshop voldoen aan de eisen die jij als consument stelt. MyXLshop is een Chinees bedrijf en werkt samen met een Nederlandse partner om je de beste service te kunnen geven.


  Een review van MyXLshop!

  Diensten van MyXLshop

  Bij MyXLshop kan je heel wat producten kopen tegen een lagere prijs dan in de gewone winkel. Je vindt er een zeer groot assortiment aan producten die ja online kan bestellen en dan worden die zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. Je vindt er Apple Accessoires, Elektronica zoals audio gadgets, camera's en toebehoren, alarmsystemen, gereedschap, Digitale TV Ontvangers, game consoles, E-sigaretten, …; Mobiele telefoons, Sieraden en horloges, tassen, verlichting, verzorgingsproducten, producten voor tijdens het sporten zoals backpacks voor als je gaat kamperen, fietsen en fietstassen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Je vindt er ook producten voor je auto en motor en voor binnenhuis en in de tuin zoals decoratie, zaadjes, feestartikelen en nog heel wat meer. Je vindt er dus alles onder 1 adres!

  Vragen of klachten voor MyXLshop

  Heb je vragen of een klacht over MyXLshop? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier die je op de website vindt. MyXLshop heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met MyXLshop? Hoe verliep de service? Kreeg je alles snel thuis geleverd? Hoe is de kwaliteit? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van MyXLshop. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om één van de producten van MyXLshop te kopen? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.

  MyXLshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

  2.6
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  2.2
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Webcam

  Producten niet geleverd, geld niet gecrediteerd en geen reactie op mijn e-mails. Totdat ik een klacht bij Consuwijzer indiende en online aangifte deed.

  MyXLShop kreeg hier ook bericht van en binnen een paar dagen mailden ze en kreeg ik mijn geld terug.

  Ik lees ontzettend veel klachten online van andere gedupeerden, waarvan een deel wellicht nooit meer hun geld of producten krijgt.

  De politie gaf mij aan dat wanneer ze meer aangiftes over deze organisatie ontvangen, ze mogelijk een opsporingsonderzoek naar internetoplichting starten.

  Bij deze dus de oproep aan iedereen die gedupeerd is: doe aangifte via de website van de politie. (-> (internet)oplichting)

  Bericht van het Landelijk Meldpunt Internetoplichting

  ----------------------------
  Geachte heer / mevrouw,

  U hebt enige tijd geleden aangifte gedaan van internetoplichting via de website van de politie. Er is op dit moment nog geen opsporingsonderzoek gestart naar aanleiding van uw aangifte.

  De politie wordt geconfronteerd met een groot aantal aangiftes van internetoplichting; jaarlijks tussen de 40.000 en 50.000. De politie kan niet al deze aangiftes in onderzoek nemen. Daarom hebben de Politie en het Openbaar Ministerie criteria afgesproken voor het opstarten van een opsporingsonderzoek naar internetoplichting. Aan de hand van een aantal verwante aangiftes, het schadebedrag en/of de (eventuele) minderjarigheid van een verdachte, worden aangiftes geselecteerd voor nader onderzoek. Ook wordt daarbij bekeken of u naar een buitenlandse bankrekening heeft betaald en wat de mogelijkheden zijn van onderzoek in Nederland.

  Op dit moment voldoet uw aangifte nog niet aan de afgesproken criteria voor het opstarten van een opsporingsonderzoek. Het kan zijn dat uw aangifte op een later tijdstip toch in aanmerking komt om een onderzoek op te starten; bijvoorbeeld als er meer aangiftes worden gedaan of als er een verband met een reeds opgestart onderzoek blijkt.

  Als er toch nog een strafrechtelijk onderzoek gestart wordt naar aanleiding van uw aangifte, dan krijgt u hiervan automatisch bericht. Ook ontvangt u dan via de post uw eerdere aangifte, met het verzoek deze aan te vullen, te ondertekenen en terug te sturen.

  Afloopbericht

  Zes maanden na het doen van aangifte krijgt u opnieuw een bericht van de politie over wat er met uw aangifte is gebeurd. Als dan nog steeds geen strafrechtelijk onderzoek is gestart, zal dat waarschijnlijk ook niet meer gebeuren.

  Intrekken van aangifte

  Zijn de door u gekochte goederen alsnog geleverd, bent u inmiddels schadeloos gesteld door degene met wie u zaken deed of hebt u toch nog uw betaling ontvangen? En is daarmee het geschil opgelost? Dan kunt u overwegen uw aangifte in te trekken. Het is voor de tegenpartij namelijk niet prettig om onterecht beschuldigd te worden van een strafbaar feit. En de politie kan haar energie steken in aangiftes waarbij wel sprake is van een strafbaar feit. U kunt in dat geval uw aangifte intrekken op MijnPolitie. Maar doe dit alleen als de kwestie echt is opgelost!

  Met vriendelijke groet,

  Politie

  Door: Karl Beerenfenger01-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Kappersset

  3 maanden bezig geweest om mijn bestelde spullen binnen te krijgen. Uiteindelijk het verkeerde en maar een gedeelte binnen gekregen na een hoop heen en weer gemail, want telefonisch zijn ze niet te bereiken. Zeer slechte service, duurt gemiddeld 2 tot 3 weken voordat je een reactie krijgt. Doen zich voor als NL webshop maar alles moet uit China komen. Dan kun je beter zelf via Ali bestellen en je een hoop geld en frustraties besparen.

  Door: Kevin24-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  web cam

  Wacht nu al 40 dagen op een een webcam !!
  Klantenservice is onbereikbaar !
  Het is echt een waardeloos bedrijf.

  Door: leo driebergen13-07-2020
  leo driebergen13-07-2020

  Nog een foutje zie ik : IK ZAL HIER NOOIT MAAR DAN OOK NIET MEER IETS KOPEN !!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Casio horloge gesp 3st

  Ik wacht nu ruim 3 maanden en het pakje zou op een luchthaven in China staan! Ik begin te twijfelen aan de goede afloop?
  Het bedrijf is ook niet te benaderen en dat bevalt me slecht.
  Mocht ik het pakje alsnog ontvangen dan zal ik mijn review aanpassen. Maar eigenlijk verwacht ik er niets meer van.
  *

  Door: Dick06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Webcam

  Sorry but I need to share this!
  I bought a usb camera online and...
  - not in stock anymore
  - had to pay a supplement for the new model
  - 2 months delivery (3/4 days on the website)
  - they proposed me 20% discount on the next purchase!

  Door: G. Mkl03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  waardeloos

  veel te lange lever tijd, slechte kwaliteit en 4 keer te duur. Wegblijven, ze hebben alleen maar negatieve kritiek en de 100 dagen geld terug garantie is een leugen

  Door: Hans21-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zandbak

  zandbak niet compleet, na 3 maanden en 100 smoesjes nog niet opgelost. Waardeloos flutbrdrijf

  Door: joseph12-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Troep

  Laat iemand een Ddos plegen op hun drama site

  Door: Henk04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  bestelling

  een woord oplichters

  Door: Verholen04-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Mondkapjes

  4,5 maand geleden mondkapjes besteld, niets ontvangen, geen bericht. Pure oplichterij.

  Door: de Wit01-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Groente snijder

  Eind maart een groenten snijder besteld en betaald, maar eind mei 2020 nog niks ontvangen.! DUS OPGELICHT MORGEN MAAR EEN AFSPRAAK MAKEN OP HET POLITIEBUREAU VOOR AANGIFTE INTERNET OPLICHTING, BESTEL HIER NIKS WANT JE WORD ECHT BELAZERD EN DE TELEFOON WERKT NIET

  Door: Frans van Katwijk, 25-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Bieropeners


  1,5 maand geleden bieropeners besteld maar nogsteeds niks binnen. Na 3x gemailt te hebben reageren ze nietmeer op mijn mails.
  Erg waardeloos bedrijf dit

  Door: Wilco19-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over MyXLshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MyXLshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 39 ervaringen geplaatst over MyXLshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.6 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MyXLshop actief?

  MyXLshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen, Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MyXLshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.