NederlandReview

  Ervaringen Muurmode

  Je kunt natuurlijk gewoon wat verf op de muur smeren en het daarmee wel best vinden. Je kunt het echter ook wat origineler aanpakken. Muurmode wil je graag laten zien wat de opties daarvoor allemaal zijn. Maar wat zal de kwaliteit van hun fotobehang nou eigenlijk zijn? Zal het er wel lang genoeg mooi uit blijven zien? Zal het makkelijk zijn om je eigen foto op behang te laten afdrukken? Hoe lang zal het duren voordat de bezorgservice van Muurmode op komt dagen met je nieuwe muurstickers? En hoe zal de klantenservice van Muurmode reageren als je nieuwe muurdecoratie toch niet zo mooi blijkt te zijn als je dacht? Alleen mensen die al kunt van Muurmode op de muur hebben zitten kunnen je hier wat zinnigs over vertellen. Lees dus hun reviews om een indruk van Muurmode en hun muurdecoraties te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je echt van Muurmode kunt verwachten.

  Over Muurmode

  Muurmode is een woonwinkel die muurproducten aanbiedt. Je kunt er terecht voor allerlei dingen die je op je muur kunt plakken. Natuurlijk is er een selectie behang. Ze verkopen echter geen gewoon effen behang of simpele motiefjes. Bij hun vind je behang met daarop bomen, dieren, wereldkaarten, oosterse prints, bloemen, steden, landschappen, sporten, reizen, strand, skylines of wereldse sferen. Ook hebben ze wat abstract behang en behang van graffiti. Hun Disney behang is leuk voor een kinderkamer. Andere collecties zijn Rijksmuseum, Sepia, Komar of Walltastic. Mocht je graag een zwart-wit behang willen, dan kunnen ze je hier ook van voorzien. Het behang zal gemaakt zijn van standaard papier, airtex of vliesbehang. Ook hebben ze de lijm die er nodig is om het vliesbehang of papieren behang mee op de muur te plakken. Je kunt ook je eigen foto op behang laten afdrukken. Naast behang heeft Muurmode ook nog een selectie muurstickers met verschillende opdrukken. Er zijn sfeerstickers, deurstickers, dierenstickers en stickers met personen en gezichten. In hun categorie met meer muurdecoratie kun je een foto op hout of canvas laten afdrukken. Als laatste kunnen ze je nog voorzien van tuinposters en 3D-wandpanelen.


  Hoe monteer je nou die 3D-wandpanelen?

  Diensten van Muurmode

  je kunt dus via hun website heel makkelijk je fotobehang bestellen. Mocht je een eigen foto uploaden, dan biedt Muurmode een gratis kwaliteitscheck aan zodat je zeker weet dat de foto die je wilt gebruiken geschikt is om op behang af te drukken. En dan is er nog de Muurmode klantenservice die je van dienst kan zijn als je er zelf even niet uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Muurmode

  Heb jij al een behang of muursticker van Muurmode op je muur geplakt? Dan horen wij graag alles over jouw Muurmode ervaring. Hoe makkelijk was het om een muursticker te bestellen via hun website? Kreeg je met hun lijm het fotobehang goed op de muur? Duurde het lang voor je muurdecoratie werd opgestuurd? En wat voor een klantenservice kan je van Muurmode verwachten als je ze nodig hebt? Laat het ons weten via een Muurmode review.

  Muurmode
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Muurmode

  Uw beoordeling

  canvasposter.

  Ik heb er nu ongeveer een stuk of 18 hangen.Ik stuur een foto van een leuk schilderij en ze gaat dan op zoek naar de beste afdruk en laat die eerst zien .Als ze niet een goede vindt ,komt ze met een zelfde soort als alternatief.Ze laat dan zien hoe het eruit komt te zien en twee dagen later heb je het keurig verpakt in huis.Via een betaallink kan je betalen.Ze worden geleverd met ophangsysteem.Prachtige kleuren!

  Door: Iwan Stieltjes29-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wandbekleding met schilderij v gogh

  Is erg mooie kwaliteit, we hebben gekozen voor bekleding aan een stuk, maar was goed te verwerken omdat het erg stevig is..
  Iedereen die het voor het eerst ziet denkt dat we zelf een muurschildering hebben gemaakt
  Door de scherpte en kleur lijkt het net een echt. Ben erg tevreden

  Door: Marianne koch24-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  fotobehang strand

  tegenvaller. het plaatje klopt wel precies maar het lijkt wat dof en mat. de kleuren komen niet goed tot zijn recht. teleurgesteld. wauw moment blijft uit en het plaatje op de site van muurmode is veel mooier en sprankelt meer.

  Door: N Taskin13-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Muurmode een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Muurmode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Muurmode actief?

  Muurmode is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Muurmode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.