NederlandReview

    Ervaringen Mooiesneakers.nl

    Heb jij twintig paar Converse sneakers in je kast liggen en ben je altijd op zoek naar nieuwe aanbiedingen? Of loop jij het liefst de hele dag op de sneakers van Nike? Dat kan het team van Mooiesneakers.nl wel begrijpen. Ze zijn zelf namelijk ook helemaal gek van sneakers. Ze willen je dan ook graag helpen om je nieuwste paar te vinden voor een scherpe prijs. Wil jij eerst weten wat hun klanten zelf vinden van de webshop voordat je nieuwe schoenen bestelt? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere klanten die al besteld hebben bij Mooiesneakers.nl. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop en de schoenen.

    Over Mooiesneakers.nl

    In 2015 werd de webshop voor sneakers opgericht. Ze zagen dat veel sneakers van de bekende merken voor hoge prijzen verkocht werden en wilden hier verandering in brengen. Door hun eigen kosten zo laag mogelijk te houden, kunnen zij de sneakers met kortingen aanbieden. De webshop staat dan ook voor lage prijzen die je moeten verrassen en kwaliteit die je gewend bent. Ze blijven altijd zoeken naar de nieuwste trends en merken, zodat ze hun klanten kunnen blijven verrassen.


    Wat vinden jongens mooier: Hakken of sneakers? FashionchickGirls zocht het uit!

    Merken bij Mooiesneakers.nl

    • Nike
    • New Balance
    • Adidas
    • Converse
    • Lacoste
    • Vans
    • Timberland
    • K-swiss
    • Diadora
    • Asics
    • Puma
    • Le Coq
    • Pantofola d’Oro
    • UGG

    Diensten Mooiesneakers.nl

    Voor de meeste klanten zijn de kortingen in de webshop al reden genoeg om voor Mooiesneakers.nl te kiezen. Toch zijn er nog meer voordelen voor klanten bij Mooiesneakers.nl. Wil je bijvoorbeeld altijd op de hoogte blijven van de nieuwste collecties en aanbiedingen, dan kun je de webshop volgen op Facebook en Twitter. Sneakers die niet passen, kun je binnen 14 dagen gratis retourneren en er is altijd een niet-goed-geld-terug garantie. De betaling gaat bij Mooiesneakers.nl overigens veilig met iDeal, Visa, MasterCard, PayPal, Bancontact, MisterCash of AfterPay. Je hoeft ook nooit lang op je schoenen te wachten, want met de avondlevering heb je ze altijd zo snel mogelijk in huis.

    Vragen en klachten

    De klantenservice van Mooiesneakers.nl staat klaar voor alle klanten met vragen, opmerkingen of klachten. Op de website vind je alle contactgegevens om contact op te nemen. Er is een LiveChat en telefoonnummer voor alle dringende zaken. De chat kan echter offline zijn en de klantenservice is niet altijd telefonisch bereikbaar. Je kunt dan gebruikmaken van het contactformulier of e-mailadres. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en laat weten of je vriendelijk geholpen bent.

    Wat vind jij van Mooiesneakers.nl?

    Koop jij de nieuwe sneakers van je kinderen in de webshop zodat je nooit te veel betaalt? Of heb jij jezelf verwend met een nieuw paar UGGs? Schrijf een review en laat andere klanten weten wat ze van Mooiesneakers.nl kunnen verwachten. Is de webshop betrouwbaar? Krijg je echt de beste kwaliteit voor de laagste prijs? En worden bestellingen snel geleverd? Geef jouw beoordeling en vertel andere klanten over jouw ervaringen met Mooiesneakers.nl.

    Ze beloven sneakers van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Wat zijn ervaringen van klanten? Lees reviews en beoordelingen over Mooiesneakers.nl.

    Mooiesneakers.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    8.8
    81% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.2
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    9.2
    Leveren
    rating
    8.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Mooiesneakers.nl

    Uw beoordeling

    erg goed geholpen bij mijn klacht

    Ik had problemen met mijn schoenen die pas een paar maanden oud waren. Na wat contact met de klantenservice heb ik de schoenen voor onderzoek opgestuurd.

    Wat bleek, door een fabrieksfout lieten de naden los. Ik heb vervolgens zonder gedoe nieuwe schoenen ontvangen.

    Ik ben nog nooit zo goed geholpen. Heel erg bedankt.

    Door: Louise13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    super garantie

    na een maand liet de stickrand van mijn nieuwe sneakers los. de klantenservice van mooiesneakers heeft mij vervolgens zonder zeuren perfect geholpen.

    heel erg fijn.

    Door: Karel de Bie21-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Goed bedrijf

    Uggs besteld met flinke korting en binnen 24u al in huis. De maat was niet goed en ik kon ze gratis en zonder problemen omruilen.

    Door: Bo de Beus20-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Adidas

    AANRADER !

    alles dik in orde. snel, betrouwbaar, betaalbaar en de klantenservice reageert snel.

    Door: Henk Hers21-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    SUPER

    Alles super. Een echte aanrader.

    Door: Henk10-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Guess sneakers

    Mijn schoenen gingen na een half jaar kapot, ze scheurden aan de zijkant gewoon open. Het waren Guess sneakers van € 125,-.
    Ik moest mijn schoenen opsturen, wat ik ook gedaan heb. Daarna werd het stil....ik heb zelf tot 2x toe contact moeten opnemen met de vraag hoe en wat.
    Hun aanbod was nieuwe schoenen uitzoeken met korting. Hier was ik het al niet mee eens. Schoenen van een half jaar oud horen niet open te scheuren en lijkt mij normaal dat je dan recht heb op gratis nieuwe. Ze bleven aanhouden om met korting nieuwe te kopen wat ik uiteindelijk ook maar heb gedaan. Hiervan heb ik spijt want naar mijn mening hoor ik gewoon gratis nieuwe schoenen te krijgen. Nadat ik nu de schoenen met korting betaald heb, blijft het weer stil.Ook nadat ik al 2x gemaild heb.Er was beloofd, vandaag betalen, krijg je ze morgen geleverd. Ben heel benieuwd of ik deze schoenen ooit nog ga krijgen. Mijn vertrouwen is compleet weg. Mijn advies; koop hier niet want als je problemen met je schoenen hebt krijg je zeer slechte service.

    Door: Jocelyn 20-06-2020
    Jocelyn22-06-2020

    Ik heb weer contact gekregen met hun. Schoenen worden vandaag geleverd als het goed is

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    heel erg goed

    Bedankt voor de geweldige service. Snel, betrouwbaar en nog een goede prijs ook.

    PERFECT !

    Door: Maan21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super

    Meer dan tevreden met mijn aankoop. Goede klantenservice, snel, betaalbaar en gratis ruilen.

    Door: Maan04-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top webshop

    Schoenen waren heel erg snel binnen en ook nog eens de goedkoopste van Nederland. Aanrader !

    Door: Paul13-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    super winkel

    alles heel erg goed.

    snel, betrouwbaar en een professionele klantenservice.

    Door: Lotte14-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aanrader

    zeer snelle levering, goed verpakt en retourneren ging ook goed.

    aanrader !

    Door: Nick15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sneakers

    Ze adverteren heel groot op hun site met gratis retourneren. Als je een product terug wil sturen, moet je gewoon zelf betalen. Via PostNL is dit ruim €7. De retour is alleen gratis als je hem ruikt (dus een nieuw paar) via hun site besteld. Dit is pure misleiding. Als ik aan de klantenservice vraag waarom dit zo is, krijg ik bitcherig antwoord dat ik maar beter de site moet lezen. Deze is erg onduidelijk. Als klantenservice moet je je klanten willen helpen, en niet bijdehand reageren. Nooit weer hier bestellen!!!

    Door: D18-02-2020
    Mooiesneakers.nl21-03-2020

    Hallo "D", we weten niet wie jij bent en herkennen ons ook niet in bovenstaande recensie. Eventueel mag je contact opnemen om samen tot een mooie oplossing te komen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    BESTE SHOP VAN NL

    Alles helemaal voor elkaar. Ik bestel hier 4 x per jaar mijn nieuwe patta's.

    Door: Dwaine27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    super winkel

    bedankt voor de fantastische service !

    Door: Nick11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bedankt

    bedankt voor de service en snelle afhandeling. erg netjes allemaal.

    Door: Samira06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    BLIJ !

    Heel blij met mijn nieuwe schoenen. Service was een dikke 10 !!!

    Door: Karel06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Perfect

    Niet eerder zo'n nette en correcte webshop meegemaakt. Aanrader !

    Door: Mike22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    heel erg bedankt

    heel erg bedankt voor de goede service. we zijn dik tevreden met de schoenen.

    Door: Loretta26-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Netjes

    Alles keurig voor elkaar

    Door: Shirley25-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Perfect

    Meer dan tevreden met deze webshop. Alles keurig voor elkaar.

    Door: Ruud27-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Mooiesneakers.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Mooiesneakers.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 81% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Mooiesneakers.nl actief?

    Mooiesneakers.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mooiesneakers.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.