NederlandReview

  Ervaringen Moderood

  Wil je online kleding kopen bij moderood? Dan wil je misschien ervaring van andere kopers te weten komen. Lees hier gauw verder over moderood en de gebruikersreviews. Moderood is een webshop die zich compleet richt op kleding van uitstekende kwaliteit. Kleding die dus even meegaat.

  Over Moderood

  Moderood is opgezet door Diana de Roode. Het is een webshop voor kleding voor vrouwen. Moderood biedt comfortabele kleding van goede kwaliteit die erg betaalbaar is. Perfecte pasvorm is van groot belang, want hierdoor zit de kleding alleen maar comfortabeler. Bij Moderood vind je dan ook met name merkkleding voor een aantrekkelijke prijs. Voor online kleding kopen die heerlijk zit is moderood dan ook ontzettend geschikt.
  Diensten
  Zoals gezegd wil Moderood betaalbare kleding bieden. Trendy, maar toch comfortabel. Een uitgebreide webshop geeft aan dat er genoeg keus is binnen de gesteld eisen. De webshop is makkelijk door te browsen op soort kledingstuk of op kledingmerk. Ook is er een Sale afdeling voor als je nog betere prijzen wilt. Op de Blog zie je de nieuwste trends zoals geadverteerd door grote kleding merken als Gsus en LA Sisters. Online kleding kopen bij Moderood is makkelijk met goede voorwaarden.

  Bij Moderood is er gratis verzending als je bestelling meer bedraagt dan vijftig euro. Dit is niet heel moeilijk te behalen, aangezien de meeste merkkleding al gauw die kant op gaat. Helaas heeft Moderood geen gratis retournering. Dit komt waarschijnlijk omdat het een kleiner, opstartend bedrijf is. Kosten voor retourneren of ruilen zijn dus voor jezelf. Voor het retourneren dien je binnen 14 dagen aan te geven dat je zal retourneren. Dit moet dan gebeuren volgens de standaard regels met aangehecht prijskaartje. Geld krijg je binnen 14 dagen na ontvangst van je retournering terug.

  Een hele leuke shop-vlog bij Moderood. Bekijk het filmpje hier:

  Klachten

  Wat moet je weten als je overweegt online kleding te kopen bij Moderood? Moderood is beginnend, maar heeft in een jaar tijd al erg goede reviews. De leveringstijd is als aangegeven op de website en veel klanten geven aan dat de persoonlijke tint erg leuk is. Hieraan is te merken dat Moderood nog klein is en het dus niet een grote keten is waar je een klantnummer bent.

  De website wordt beschreven als erg gebruiksvriendelijk, hoewel deze iets minder goed werkt op de mobiele telefoon. Dit geldt ook voor het kiezen en uitvoeren van de betalingsmethode. Aangezien het wel van belang is dat dit goed gebeurt is het dus aan te raden om dit via de computer te doen. Overigens kan je gewoon achteraf
  betalen bij Moderood.

  Moderood heeft een duidelijke pagina op de website waar veelgestelde vragen beantwoord worden. Onderaan deze pagina staat zowel een postadres als e-mailadres om je vraag of klacht kenbaar te maken als deze niet tussen de FAQ stond. Daarbij wordt er zelfs aangegeven hoe je naar de Geschillencommissie kan stappen als je het niet eens bent met de afhandeling van je klacht. Dit duidt er op dat Moderood serieus met klachten omgaat en dat de klant nog steeds koning is.

  Laat ook hier je beoordeling van Moderood achter als je een ervaring wilt delen.

  Lees eerst ervaringen bij NederlandReview voordat u koop! Makkelijk retour sturen of zijn er kortingscodes? Bekijk beoordelingen of oordeel zelf!

  Moderood
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moderood

  Uw beoordeling

  oplichting

  Op 24-10 een artikel gekocht en betaald. krijgen we een mail dat dit artikel niet meer aanwezig is en dat het geld binnen enkele dagen wordt teruggeboekt.
  We zijn nu een maand later en nog steeds geen geld retour ontvangen. Gebeld, alleen de voicemail krijg je te horen. Deze ingesproken maar geen reactie. Diverse mails verstuurd, maar deze blijven ook onbeantwoord.
  Ik krijg sterk het vermoeden dat ik opgelicht word, gezien het feit dat ik nergens reactie op krijg en het geld ook verdwenen is. Pas op mensen!!

  Door: R Schonewille25-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Belachelijke service

  Mijn bestelling had ik zondag geplaatst. Ik had aangevinkt: laten bezorgen bij een Post NL servicepoint.
  Vervolgens kreeg ik dinsdag een mailtje dat mijn straatnummer niet doorgevoerd was, dit heb ik vervolgens direct diezelfde dag gemaild met de vraag wanneer ik dan mijn pakketje binnen zou krijgen. Terwijl mijn straatnummer eigenlijk niet eens nodig was, want ik had zelf al een Servicepoint geselecteerd. Maar goed, ik bleef wachten op een reactie terug wanneer ik mijn pakket kon verwachten.
  Bellen had al geen zin naar deze winkel, want je hoeft niet te verwachten dat er opgenomen wordt als je belt.
  Wél kan je verwachten dat ze jou blokkeren wanneer je vervolgens een formeel opgesteld whatsappje stuurt.
  Gewoon de blokkeerknop en niet eens reageren, werkelijk belachelijk!
  Ik ben erg benieuwd hoeveel klanten inmiddels geblokkeerd zijn op dit telefoonnummer.

  Naar alle waarschijnlijkheid wordt mijn pakketje nu komende dinsdag bezorgd (..9 dagen later)
  Nu maar hopen dat de kleding dan wel mooi zijn na dit lange wachten, want anders kan ik ook nog de retourzending zelf gaan betalen.

  NOOIT MEER DUS

  Door: Marion 27-08-2016
  Marion27-08-2016

  Kleding dan wel mooi is* Ik reageer later nog een keer hieronder over de kwaliteit van de kleding en eventuele retourenring! Hopelijk hebben jullie er iets aan.

  Astrid27-08-2016

  Ja, ik ben wel benieuwd, Marion! Wat een verhaal...

  Elaine28-08-2016

  Hoi Marion, Ik heb dit precies hetzelfde

  Marion28-08-2016

  Elaine, Echt? Hebben ze jou ook geblokkeerd? Heb je bestellingen wel ontvangen en eventuele retourzendingen terugbetaald gekregen?

  Marion05-09-2016

  Bestelling inderdaad dinsdag ontvangen. 3 van de 4 artikelen waren niet naar wens en moeten dus retour gestuurd worden en door mijzelf worden betaald.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  moderood

  DAT JE DE RETOUR ZELF MOET BETALEN
  EN DE KWALITEIT NIET MOOI IS VOOR HET BEDRAG
  IK KOOP HIER NOOIT MEER WAT EN BESTEL NIKS MEER
  BELACHELIJK DUUR

  Door: Etienne Snippe12-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Prettig en leuke merken

  Sinds juli vorig jaar ken ik moderood en op het begin als je een webshop net kent moet je een beetje geluk hebben met de service enzo. Maar dit viel erg mee, leuke meiden op de klantenservice en een steeds leuker assortiment met leuke merken. Sluit helemaal aan op mijn beleving van online winkelen bij de wat kleinere shops. Ook altijd een leuk kaartje of kleinigheidje bij de levering, van die extraatjes word iedereen toch blij.

  Door: Danielle van C.16-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Superleuke webshop

  Snelle levering, altijd een leuk kaartje of cadeautje bij je bestelling, top klantenservice. Ook leuk dat ze zoveel nieuwe merken erbij krijgen. Hoop dat ze doorzetten hiermee.

  Door: Thea21-12-2015
  Leuk20-01-2016

  Mee eens!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mijn stijl!

  Ik ben echt fan van deze winkel. Helemaal mijn stijl! Wel jammer dat ze niet zo'n heel grote collectie hebben dus keuze is niet heel groot. Maar is voor mij niet erg want ik vind alles leuk! Tip; ik koop gewoon wat ik leuk vind en retourneer wat me niet paste. Mode-avond met de meiden!

  Door: Emely20-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Pink Ribbon steun

  Synpathiek dat ze een goed doel als Pink Ribbon steunen. Heb speciaal iets uitgekozen uit die collectie, dan gaat kennelijk 10% daarnaartoe. Aardig!

  Door: Annelies09-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Retourneren op eigen kosten

  Helaas helaas ik heb verkeerd gegokt! Supermooie trui van GSUS, leek groot te vallen dus ik heb deze in een maat kleiner besteld dan ik normaal draag... en nu is hij dus te klein. Kan wel retourneren en dan met geld terug, maar retourneren moet op eigen kosten en dat vind ik dan weer zo lullig. Die trui is 80 euro!

  Door: B.09-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Moderood een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Moderood. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moderood actief?

  Moderood is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moderood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.