Misco Solutions

Alle reviews

Misco Solutions

43% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  regret buying from misco

  I have the laptop for 4 months and have brought it for about 6 times to repair. I have a list of emails with complaints. Moreover, the issues I have do not allow me to use the laptop anymore. While they are not providing solutions to the problem. Extremely unsatisfied and regret buying the laptop from them at all

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  De nieuwe Misco

  Misco is veranderd, waren bestaande klant, maar MOETEN nieuwe account aanvragen, 3 x gedaan, nooit meer wat van gehoord. Ons hoofd bedrijf gevraagd, ook zij hebben dit ervaren, denk dat ze teveel klanten hebben.
  We bestellen normaal 70-90 systemen per jaar , maar vanaf nu dan ergens anders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Acer computer

  Prettige webwinkel.
  Heb hier mijn nieuwe computer aangeschaft van het merk Acer. Doet het goed, snel geleverd.

  Wat een kut website ze zeggen niet de verzendkosten erbij kost gewoon 5,-

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dhr

  Wat een bagger bedrijf dit. Leveren niet op tijd. Garantie bestaat niet. Slopen je product en liegen er ook nog over.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schandalig bedrijf

  Zoals op andere sites ook al te zien is levert Misco vaak niet of te laat, misleiden ze klanten en gebruiken ze smoezen om onder garantie uit te komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beschermingshoes voor tablet hier heel goedkoop

  Echt een ontdekking deze webshop

  Had een beschermingshoes voor mijn tablet nodig die dingen zijn ontzettend duur zelfs bij de Mediamarkt, maar hier vond ik er eentje voor heel goedkoop heel relax

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super prijzen zeg!

  Heb zojuist een powerbank bij Misco besteld. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van het bedrijf gehoord, maar kwam er toevallig op via Google. De prijzen zijn wel echt heel goed. Ik ga hier zeker vaker mijn spullen kopen! Top!!

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
7 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

G DATA
2 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

Magento Monkey
1 reviews

Wanneer je als kleine of grote zelfstandige producten of diensten aanbiedt ontkom je er tegenwoordig niet aan, je moet een goede website hebben zod...

Misco Solutions

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Lees hier wat anderen zeggen over Misco.nl! Ongekend! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Ontdek ook wat anderen van Misco vinden.  

Over Misco.nl
Dit bedrijf houdt zich bezig met hardware en software en de complete combinatie van deze twee velden. 
De missie van dit bedrijf is om de juiste invulling te geven aan de steeds veranderende omgeving van hun klanten. Ze werken op een proactieve manier samen met haar klanten om de doelen vol enthousiasme en boven verwachting te overtreffen. Het vertrouwen van langdurige relaties is het uitgangspunt met hun klanten en leveranciers.  

Misco staat voor visie, scherpe prijzen en kennis. Het is ook een van de grootste full service leveranciers in ons land. Het opbouwen van een relatie is belangrijk hierbij. Niet alleen met de klanten, maar ook met de leveranciers van het bedrijf. Ze kennen grensoverschrijdende trajecten en Misco denkt ook atijd met je mee.  Natuurlijk staat kwaliteit ook voorop bij dit bedrijf.  Tevens zijn ze flexibel en weten ze het hele adviesproces en het hele bestelproces op haar klanten af te stemmen. Het is heerlijk en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast werken ze ook nog eens op basis va het best buy principe. Iets wat natuurlijk wel fijn en ook prettig is.  

Misco is een onderdeel van systemax inc. Het is een bedrijf wat wereldwijd werkt met meer dan 5000 gepassioneerde werknemers. Ze zijn allemaal totaal gefocused om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. In Europa zijn ze al meer dan 30 jaar actief vanuit 7 locaties en in 13 landen.    

Diensten van Misco.nl
Het bedrijf biedt hardware en software oplossingen aan bij bedrijven en ondernemers. Het is een geweldig bedrijf waar iedereen van kan genieten. Ze leveren IT oplossingen op maat! 

Klachten, tips en complimenten over Misco.nl
Ben je ergens ontevreden over? Dan is het natuurlijk goed om je onvrede te uiten. Je kunt gemakkelijk je klachten en bezwaren indien bij dit bedrijf. Ze willen namelijk alleen maar tevreden klanten. Een sterk punt van dit bedrijf! 

Heb jij ervaring met Misco.nl? 
Waarom zou ook jij niet je mening geven over Misco.nl? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele bedrijven en ondernemers mee! 

 

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Lees hier wat anderen zeggen over Misco.nl! Ongekend! Lees alle verhalen op NederlandReview!

}