NederlandReview

  Ervaringen Mighty Good Man

  Lees de beoordelingen van anderen over de webwinkel Mighty Good Man. Niet alleen vrouwen kopen graag online, maar ook mannen weten hun weg steeds vaker naar online kledingwinkels te vinden. Het online kopen van herenkleding en accessoires scheelt niet alleen veel tijd, maar het is tevens een goede manier om prijzen te vergelijken met andere webwinkels. Omdat het niet mogelijk is om een kledingstuk of een accessoire te passen, is het erg belangrijk om ook te kijken naar het retourbeleid van een online kledingwinkel. Heeft u zelf positieve of negatieve ervaringen met het kopen van online kleding? Laat dan uw beoordeling over de desbetreffende webwinkel.

  Over Mighty Good Man

  Deze fashion boutique richt zich voornamelijk op heren accessoires. Het doel is om de man er goed uit te laten zien. Bij Mighty Good Man richten zij zich op retro business en casual smart kleding artikelen. De man kan zich met behulp van deze webwinkel voor elke gelegenheid stijlvol kleden. Om de mannen een handje te helpen bij het kiezen van kledingoutfits, heeft het bedrijf een casual look book gemaakt en een business look book. Hierin worden stijlcombinaties getoond welke ideeën geven om zelf outfits samen te kunnen stellen.


  Niet elke man is handig in het maken van combinaties. Vaak doen vrouwen dit voor hen. Door een look book samen te stellen, wordt het kiezen van kledingstukken met de bijbehorende accessoires een stuk gemakkelijker. Alle producten die worden aangeboden zijn van hoogwaardige kwaliteit. Mighty Good Man richt zich op de stijlvolle en klassieke man en dit kunt u terug zien in het hele assortiment. Riemen zijn van echt leder en de stropdassen zien er luxe en stijlvol uit.

  Wil jij er net zo stijlvol bijlopen als Zico? 

  Diensten

  Bij Mighty Good Man vindt u allerlei heren accessoires voor iedere man die er graag stijlvol uit wilt zien. U kunt hier stropdassen, bretels, heren armbanden, pochets en herenverzorging kopen. Met deze accessoires kunnen heren hun outfit in stijl afmaken. De bretels zijn goed te combineren op een spijkerbroek of met een zakelijk pak. Het idee is om met kleine details een extra finishing touch aan de look te geven. Het geeft een iets persoonlijker tintje aan het geheel.

  Bij Mighty Good Man kunt u ook terecht voor een stijlcadeau. Wanneer u geen idee heeft wat u aan een modebewuste man cadeau kunt geven, kunt u bij deze webwinkel genoeg inspiratie opdoen. De accessoires zijn betaalbaar en het is mogelijk om voor een klein bedrag een stijlvol cadeau te kopen. U kunt ook inspiratie opdoen door te kijken in het look book.

  Klachten

  Het doel van Mighty Good Man is om samen een klacht op te lossen. U kunt een e-mail sturen met uw klacht. Het bedrijf wil graag samen met u tot een oplossing komen. Mocht dit niet lukken dan kunt u het geschil aanmelden voor bemiddeling bij Stichting Webwinkelkeur. Het is ook mogelijk om uw klacht te melden via het platform van de Europese Unie. Echter, de voorkeur van het bedrijf gaat uit naar het zoeken van een gezamenlijke oplossing. Over het retourneren van producten wordt niet moeilijk gedaan.

  U kunt uw bestelling binnen veertien dagen aanmelden voor een retourzending. Daarna heeft u nog eens veertien dagen de tijd om het pakket per post te versturen. In tegenstelling tot andere webwinkels zijn de retourkosten geheel voor de klant. Om uzelf niet op al teveel kosten te jagen, is het daarom aan te raden om goed te oriënteren op de website, alvorens u overgaat tot bestellen.

  Heeft u zelf ervaringen met het bestellen van heren accessoires bij Mighty Good Man? Laat het anderen weten door een beoordeling te delen.

  Ga jij als gentleman door het leven? Mighty Good Man is gespecialiseerd in stijlvolle herenmode. Maar lees eerst de reviews: hoe gaan ze met klanten om?

  Mighty Good Man
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mighty Good Man

  Uw beoordeling

  Ouder geworden - meer kwaliteit

  Goede spullen, ik ben ouder geworden en dan ga je een keer overstappen op kwalitatieve kleding. Je kunt niet altijd in H&M goedkope rommel blijven lopen omdat het goedkoop is.

  Door: Joseph18-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Een verademing: kwaliteit in herenmode

  Wat je ook bestelt in deze winkel, het is gewoon kwalitatief erg sterk.

  Ik houd persoonlijk ervan om er goed en verzorgd bij te lopen iedere dag en ik draag echt geen zwakke merken zoals H&M. Je ziet gewoon direct of iets kwalitatief goed is. Aan alles: de pasvorm, de stof en het materiaalgebruik, de afwerking, details, alles.
  Helaas zijn de meeste winkels gewoon prut, zelfs sommige dure winkels!

  Zelf heb ik nu een aantal keer besteld bij Mighty Good Man en ik vind het een verademing.

  En gratis verzending, dat is ook prettig.

  Door: Charles14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Dure mannenkleding bij Mighty Good Man

  Ik wil er zelf altijd goed uitzien en loop dan ook regelmatig in een pak rond. Toch zijn deze dingen vrij prijzig. In elke winkel waar ik kom, schrik ik weer van de prijs. Ik besloot dan ook om eens op het internet te zoeken naar stoere mannenkleding en kwam terecht bij Mighty Good Man. Hier hebben ze zeer mooie kleding, dat moet ik eerlijk toegeven. Toch vond ik de prijs wederom hoog. Heb er wel een net pak besteld, maar deze was binnen afzienbare tijd alweer kapot. En dat zonder dat ik er iets geks mee gedaan had. Ik kreeg niks vergoed, want volgens hen had ik het zelf gedaan, maar dat is absoluut niet het geval.

  Door: Herman K. 24-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Mighty Good Man een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Mighty Good Man. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mighty Good Man actief?

  Mighty Good Man is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mighty Good Man gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.