NederlandReview

  Ervaringen MedHorses

  Als je aan ruitersport doet dan heb je uiteraard meer nodig dan alleen een paard. Er komen namelijk behoorlijk wat spullen bij kijken. Daarnaast wil je ook nog kwaliteitsproducten aanschaffen. Goede rijbroeken, rijhandschoenen en meer zijn uiteraard essentieel. En de spullen die je voor je paard zelf nodig hebt moeten ook in orde zijn. MedHorses is een ruitersport webshop met een enorm assortiment en een grote voorraad. Hierdoor kunnen de producten snel bij je worden afgeleverd. Hoe klanten het kopen van producten bij MedHorses hebben ervaren kun je hier op NederlandReview lezen.

  Over MedHorses

  Bij MedHorses kun je terecht voor verschillende producten die met de ruitersport te maken hebben. Hun assortiment bestaat uit onder andere voedingssupplementen voor paarden, hoofdstellen, zadeldekjes, rijkleding, paardendekens, veiligheidshelmen en meer. In de webshop van MedHorses tref je een compleet assortiment voor de ruitersport aan. Verder beschikt de webshop over een SSL-certificaat waardoor je onder andere in een veilige omgeving je betalingen kunt doen en ze zijn dragen het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.


  Een documentaire over wilde paarden

  Diensten

  Bij MedHorses wordt er gebruik gemaakt van een laagste prijs garantie. Mocht het zo zijn dat je ergens anders de door jou gewenste spullen goedkoper vindt dan ontvang je als consument het verschil retour. De webshop beschikt verder over een goede interne zoekmachine waardoor de producten niet alleen gemakkelijk te vinden maar ook snel te bestellen zijn. Tevens heeft MedHorses een eigen zadelpasservice, waarbij zij bij je langskomen voor het aanmeten van een maatzadel. Er zijn naast producten voor de ruiter en het paard ook producten voor hond en kat te koop. Maar ook voor de stal, het erf en weide. Verder is er een supersale gedeelte op de website te vinden en er is een outlet pagina voor producten met extra korting. Verder zijn alle producten te retourneren, ook als zij uit de sale of outlet komen. Alleen de voedingssupplementen kunnen vanwege gezondheidsrisico’s niet worden geretourneerd.

  Klachten

  Het kan altijd voorkomen dat je klachten hebt over de service of over de producten. Of misschien heb je gewoon vragen over de producten of de levering. De servicedesk van MedHorses is via de mail te bereiken op info@medhorses.com. Binnen 2 werkdagen zullen zij contact met je opnemen. Ook zijn ze telefonisch te bereiken op (0318) 500 319. Voor het retourneren van producten zijn de adresgegevens van MedHorses:

  MedHorses BV
  Storkstraat 14a
  3905 KX Veenendaal

  Ze zijn ook actief op Facebook en Twitter, zodat je ook via de social media met hen in contact kunt treden.

  Laat jouw mening over MedHorses hier achter!

  Door je mening over of ervaringen met MedHorses achter te laten, help je andere klanten een duidelijker inzicht te krijgen in deze ruitersport webshop. Is de levertijd je bevallen? Waren de producten en de klantenservice naar behoren? Laat het hier weten zodat je er anderen verder mee kunt helpen.

  Doe je aan ruitersport en heb je ervaring met de webshop van MedHorses? Hoe vond je de levertijd en bevallen de producten die je hier bestelde ook?

  MedHorses
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MedHorses

  Uw beoordeling

  Een staldeken

  Een staldeken die maar niet geleverd wordt en ik bang word dat ik hem helemaal niet krijg. De bestelling is zo gedaan en de betaling ook. Maar de mails worden niet beantwoordt en telefonisch zijn ze niet bereikbaar dus dit vind ik heel vervelend. Nou maar hopen dat het goed komt

  Door: E.C.M. Bader24-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  bucas smartex

  Ik heb eind november een buca smartex besteld . Na twee weken niks geleverd gekregen. Een mail hierover gedaan en ik kreeg als antwoord dat de deken niet leverbaar was . In de kleur Navy zou wel kunnen. Onder dezelfde voorwaarden ging ik hiermee akkoord. Daarna niks gehoord niks geleverd gekregen. Geen contact mogelijk via telefoon. Geen reactie op mail. Geen levering gekregen. Ik heb nu mijn geld via een mail terug gevraagd. Ik heb geen vertrouwen meer in de levering.
  Ik hoorde van mijn stalgenoten dat er meer problemen zijn met levering. Ik vertrouw er nu op dat mijn geld terug wordt gestort. Dit werd ook als optie genoemd in de eerste mail.

  Door: nynke van der sloot13-01-2020
  nynke van der sloot17-01-2020

  Gister reactie op mail gekregen en vandaag is het geld terug gestort.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Myoplast

  Was zo besteld en betaald alleen de levering liet best lang op zich wachten. Tot tegenstelling met andere hebben ze mijn mail wel gewoon beantwoord.
  Denk dat het gewoon te druk is en te weinig personeel

  Door: Mireille Antonisse25-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Puur pollen

  Ik heb alleen maar minpunten.

  Heb bestelling geplaatst, betaald. maar na drie weken nog niets ontvangen.
  men reageert niet op mails en het telefoonnummer dat op de site staan wordt niet opgenomen!!!

  Dus koop niets van deze site !!!!

  Door: Jansen14-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is MedHorses een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over MedHorses. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MedHorses actief?

  MedHorses is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MedHorses gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.