McGregor
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,8

U bent nu bij:

Totaal

8,8

Bestellen

8

Service

9

Prijs

8

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

11-09-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  10
 • Levering

  10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anna Eedoorn

McGregor - McGregor mag niet failliet!

ik hoop zo dat ze niet stoppen! Ik haal alles bij McGregor en snap gewoon niet waarom ze zo slecht lopen!!

Weet iemand hoe het verder gaat?

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
09-08-2017
 • Bestellen

  6
 • Service

  8
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Charlotte van der Meij

McGregor - Keurige winkel

Keurige winkel waar ik soms kom wanneer ik iets nets nodig heb voor het werk. Of voor de sale.
Pluspunt: kwaliteit is goed en de pasvorm valt mij altijd goed, het is prettig een vast merk daarvoor te hebben
Nadeel: ze zijn niet erg goedkoop en het is soms druk in de winkel.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over McGregor

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij McGregor?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen McGregor

Het merk McGregor is een heel bekend kledingmerk dat al tientallen jaren om zijn kwaliteit bekendstaat. Iedere generatie ontdekt het merk opnieuw en natuurlijk gaat McGregor ook met zijn tijd mee door hun collectie in een webshop aan te bieden. Hoe de ervaringen zijn met de webshop van dit kledingmerk, kun je hier lezen op NederlandReview.

Over McGregor
Het merk McGregor bestaat al ruim 90 jaar en begon in het begin van de 20e eeuw, toen David Doniger, een hoedmaker en ondernemer uit Schotland, zijn kledingbedrijf van de familie achterliet om zich in de VS te vestigen. In de jaren twintig was New York het centrum van de nieuwe wereld, modieus, glamoureus en spannend. De perfecte plaats voor Doniger om in 1921 de McGregor Coordinated Sportswear Collection te introduceren. Dit was een modern concept om individuele kledingstukken aan te bieden die in combinatie met elkaar een complete kledingkast vulden. Stoffen, kleuren en stijlen werden zorgvuldig gekozen om elkaar te completeren, een baanbrekend idee dat direct aansloeg bij de nieuwe generatie. De collectie was een succes bij de modieuze Amerikaanse man die kwaliteit, stijl en moderniteit eiste met een klassieke klasse. Vandaag de dag staat de McGregor naam nog steeds voor kwaliteit, een verfijnde collegiale levensstijl en het unieke vermogen dat Amerika de Europese traditie combineert met een recreatief sportleven.


Campaign Movie voor de collectie Spring/Summer 2017

Diensten
Bij McGregor kun je allerlei kledingstukken van hoge kwaliteit vinden die nog steeds goed met elkaar te combineren zijn. Deze worden ook in de online webshop aangeboden in een aantal artikelgroepen:

 • Sale
 • Heren
 • Dames
 • Kids
 • Schoenen

Verder kun je er nog een kopje ‘Our Story’ vinden. Als je hierop klikt, kun je meer te weten komen over de geschiedenis van McGregor, het verhaal achter de manier van verantwoord ondernemen die zij uitvoeren en de fysieke McGregor winkels. Verder vind je onder dit kopje de McGregor 'Iconic Classics', en het kopje ‘Get Inspired’. Die laatste geeft je een link naar echte classics, maar ook een blik op wat er nu gemaakt wordt in de collectie die op dat moment in de winkels ligt. Welke kleuren, stijl, het verhaal hierachter en dergelijke.

Bestellen en ruilen.
Wanneer je een bestelling hebt gedaan, kun je deze betalen met iDeal, Creditcard, PayPal of Afterpay. Voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk worden geen verzendkosten gerekend. Wanneer je je artikelen wilt ruilen, kun je ze ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen retoursturen met de bijgeleverde retoursticker. Je hoeft geen redenen op te geven.

Klachten
Wanneer je je bestelling ontvangt, moet je meteen controleren of je het juiste artikel hebt gekregen, het juiste aantal artikelen en of de levering voldoet aan de eisen die gesteld mogen worden voor normaal gebruik. Is dit niet zo, dan moet je een gebrek zo snel mogelijk schriftelijk en gemotiveerd melden bij de McGregor webshop o.v.v. de factuurgegevens. McGregor kan dan kiezen of zij de producten zullen herstellen of vervangen, of de factuurwaarde terugstorten.  

Wat is jouw mening over McGregor?
Heb jij al vaker bij deze webshop jouw kleding besteld en ben je hier heel tevreden over? Vertel dan waarom je zo tevreden bent. Ook wanneer je ervaringen niet zo goed waren horen wij dit graag. Zo kunnen wij met elkaar onze ervaringen met diverse bedrijven, diensten en webshops delen.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!