NederlandReview

  Ervaringen Max Guitar

  Als gitarist ben je natuurlijk trots op je gitaar. Soms vinden mensen het raar dat je woonkamer een rotzooi is, terwijl je gitaar glimmend in haar standaard staat. Ze is jouw meest waardevolle bezit en daarom zorg je goed voor haar. Ze heeft natuurlijk ook een naam. Bij Max Guitar kunnen ze dat wel begrijpen. Zij delen jouw liefde voor gitaren. Ze weten dan ook precies wat je nodig hebt om voor jouw gitaar te zorgen en kunnen je helpen om de beste keuze te maken voor het kopen van een nieuwe gitaar. Max Guitar staat altijd klaar voor gitaristen, maar wat vinden de gitaristen van de winkel? Lees het hier in hun reviews. Ze geven een eerlijke mening, zodat jij de beste keuze kunt maken.

  Over Max Guitar
  Of je nu langsgaat in één van de fysieke winkels in Den Haag, Almere of Venlo, of als je in de webshop winkelt, Max Guitar biedt klanten altijd professionaliteit en kwaliteit. Het team bestaat uit gepassioneerde gitaristen met veel kennis en expertise. Bij Max Guitar weten ze waar ze mee bezig zijn. Je kunt bij de winkel terecht voor elektrische of akoestische gitaren, versterkers en verschillende accessoires. Kwaliteit is voor Max Guitar onmisbaar in een gitaar. Ze verkopen daarom alleen topmerken, zoals Gibson, Fender, Eastmann, Taylor, Martin & Co en Victoria. In de fysieke winkels is ook een afdeling voor reparaties en customization


  Wat maakt Max Guitar echt speciaal? Je ontdekt het in deze video.

  Waarom Max Guitar?
  Alle klanten die bij Max Guitar kopen, krijgen daar expertise en kwaliteit voor terug, maar Max Guitar wil klanten nog meer bieden. De winkel is namelijk niet alleen voor de professionele gitarist, ook de beginneling kan bij Max Guitar langskomen. Door hun kennis kunnen ze iedereen helpen met het vinden van een gitaar. Max Guitar levert ook wereldwijd en heeft de meeste gitaren op voorraad, zodat de levering niet lang hoeft te duren. En je kunt je oude spullen bij Max Guitar inruilen voor extra kortingen. Overigens heeft Max Guitar de beste sandwiches en koffie voor klanten klaarstaan. 

  Klachten Max Guitar
  Heb je vragen voor de winkel? Of is er iets misgegaan met de levering? Dan hoopt Max Guitar dat je altijd meteen contact opneemt met de klantenservice. Je kunt op de website gebruikmaken van de chat, maar als deze offline is, vind je op de contactpagina alle gegevens die je nodig hebt om de klantenservice te bereiken. Je vindt hier het adres en de openingstijden van de winkels, maar ook verschillende telefoonnummers voor vragen, levering en reparaties. Je kunt ook altijd het contactformulier invullen en je krijgt zo snel mogelijk antwoord. In de winkels geven de medewerkers professioneel advies, maar ook als je online bestelt, kun je advies vragen aan de klantenservice. Voor de nieuwste gitaren en aanbiedingen kun je Max Guitar volgen op Instagram, Twitter en Facebook.

  Schrijf een review over Max Guitar!
  Speel jij de sterren van de hemel met jouw gitaar van Max Guitar? Of laat jij je gitaar alleen repareren door het team in de winkels? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling

  Persoonlijke service en de beste kwaliteit, dat belooft Max Guitar. Wat vinden klanten van de elektrische en akoestische gitaren? Lees hun reviews!

  Max Guitar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  5
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  service/garantie

  Edwin Zwart13-04-2018

  Nieuwe Gibson LP gekocht maar thuis merkte ik, dat je bij een pull off de hoge e snaar van het fretboard aftrekt. Teruggegaan maar de eigenaar kon niets voor me doen de gitaar was goed volgens hem. Contact gezocht met Gibson en daar werd de gitaar omgeruild omdat zij het nl. wel met mij eens waren. De 2e gitaar was wel iets beter maar was nog steeds niet zoals hij hoort te zijn. Omruilen voor de 3e x heeft volgens mij dan ook geen zin omdat waarschijnlijk de hele serie zo is. Langs 2 gitaarbouwers geweest met als conclusie, dat de fretjes eigenlijk net iets te kort zijn en de onderlinge afstand van de stringslots (topkam) klopte ook niet. Nieuwe topkam laten op maat laten maken en goed af laten stellen maar deze keer bij een winkel waar ze nog wel weten wat service verlenen inhoud en mijn gitaar is eindelijk zoals hij hoort te zijn. ik kreeg 2 jaar garantie maar wat is hiervan de meerwaarde wanneer je als klant toch niet serieus wordt genomen wanneer je een probleem hebt na je aankoop.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Max Guitar

  Uw beoordeling