NederlandReview

    Ervaringen Marks and Spencer

    Marks and Spencer: Ervaringen
    Marks and Spencer, het grootse warenhuis uit Groot-Brittannië, is druk bezig de Nederlandse markt te bestormen. Moeten we daar blij mee zijn? Of moeten we dit met knikkende knietjes tegemoet zien? Hoe denkt Nederland over Marks and Spencer? Zwichten we voor hun typically English products, kunnen we nu al niet meer zonder de overdadigheid aan soorten thee met koekjes, meatpies, kant-en-klare fish & chips-gerechten en paraplu’s?  Of kan dat alles Nederland gestolen worden? Hoe is de service? Ontleent Marks and Spencer die aan de welbekende keurige gentleman met bolhoed of lijkt de service meer op die Engelse toeristen die je te pas en te onpas aantreft op bierfietsen? Lees hier of Nederland deze grote speler in de winkelstraten en online moet gaan verwelkomen of liever gauw weer het kanaal over ziet steken!

    Over Marks and Spencer
    Marks and Spencer heeft een lange geschiedenis, gevuld met tal van leuke anekdotes. Het bedrijf gaat terug tot 1884, toen een zekere Michael Marks zijn eerste stalletje opende op de Penny Bazaar. Inmiddels is Marks and Spencer uitgegroeid tot een van de grootste winkelketens van het Verenigd Koninkrijk en telt meer dan 1330 winkels wereldwijd, waarvan 852 binnen de UK. In Amsterdam Centrum is die groei goed zichtbaar. Na een tijdje in een kleine winkel aan de Kalverstraat gehuisvest te zijn geweest, tegenover de V&D, verhuizen ze naar een enorm pand aan het Rokin, naast een even zo groot pand van het luxe warenhuis Haussmann (waar eerst het gruwelijk lelijke Fortisgebouw stond). Marks and Spencer krijgt zelfs een eigen metro-ingang aan de Noord-Zuidlijn…

    Diensten van Marks and Spencer
    Het merk kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van de producten, een herkenbaar huismerk in voedingsmiddelen, kledinglijnen en overige producten. Of je nu in een Marks and Spencerfiliaal bent binnen of buiten Groot-Brittannië, je proeft hoe dan ook de typisch Britse sfeer: overal zie je de Engelse vlag, er zijn allerhande Engelse souvenirs te vinden, van Engelse bussen en telefooncellen tot theeblikken en plaatjes van The Big Ben. Maar daarnaast kun je ook in de winkel terecht voor hoogwaardige voedingsmiddelen, als in een luxe supermarkt. En natuurlijk voor de uitgebreide modeafdeling, waar je volledige outfits kunt aanschaffen. Broeken, rokjes, jurkjes, truien, shirts, schoenen, tassen, accessoires, et cetera. Het grootste aandeel blijft echter de voedselafdeling: 57% van het aanbod. Maar de winkel gaat mee met de tijd en laat klanten op allerlei manieren shoppen, niet meer alleen in een fysieke winkel of op een computer in de webshop, maar ook op mobiele telefoons, tablets en Shop Your Way-punten in de winkels. Online zijn er maar liefst meer dan zeven miljoen geregistreerde users aangemeld bij Marks and Spencer.

    Klachten over Marks and Spencer
    Niet tevreden over een aankoop bij Marks and Spencer? Ze zijn op allerlei manieren te bereiken. Online vind je een uitgebreid ‘FAQ Center’, dat niet voor niets zo heet: hier vind je lijsten met allerlei voorbeelden van mogelijke vragen, georganiseerd per categorie. Het kan bijna niet anders, of ook jouw vraag of probleem staat ertussen.

    Heb jij ervaringen met Marks and Spencer? Laat ze hier achter en bepaal mee hoe Nederland denkt over dit Engelse warenhuis!

    Ervaringen en reveiws van klanten van Marks & spencer over het kopen van online kleden. Bekijk wat Nederland vindt van de service en bestellingen.

    Marks and Spencer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    8,2
    86% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    8,4

    Prijs

    7,2

    Leveren

    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Krijg mijn geld niet terug

    Oosterveld29-11-2017

    Bestelling gedaan op 17-08-2017 en betaald. Deellevering op 30-08-2017. Het meest gewenste artikel was niet leverbaar en de rest van de levering veel te laat. ondanks telefonisch contact en veel mail contact heb ik tot op heden 29-11-2017 nog steeds mijn geld niet terug. € 53,85.
    Ik doe best veel online aankopen maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Voor mij geen M&S meer. Laat dit een waarschuwing zijn, ik ben niet de enige gedupeerde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Fijn warenhuis

    Tonnie van der Heijden01-08-2017

    Ik ga het liefst winkelen of online bij M&S maar ze zijn wel duurder dan onze online winkels maar de kwaliteit is dan ook een stuk beter. Ik vind het jammer dat ze weer uit NL weg gaan, hoop dat online nog wel kan straks. Ook vind ik het niet leuk dat als er iets niet past je voor het retour moet betalen,mijn fout denk ik ,ik dacht altijd dat dat Gratis was of is overal,NEEN dus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Jammer dat ze weggaan

    Karin van Velden01-06-2017

    Heel erg jammer dat ze zich weer gaan terugtrekken uit Nederland. Ik vond het echt een leuke winkel en hoop dat je nog wel online kunt bestellen.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Ik moet het hebben van de aanbiedingen

    Imre Godefroy25-01-2017

    Goede kwaliteit spullen hier, of je nu kleding koopt of etenswaren.
    Levering telkens op tijd, prijzen vallen mee als je kiest voor een van de vele aanbiedingen. Anders vind ik het vrij duur vaak. Maar er is altijd wel een aanbieding te vinden, online of in de winkel zelf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Online aanbiedingen niet in winkel!

    Henriette de Boer17-12-2016

    Ontdekt in London en nu koop ik steeds vaker bij Marks and Spencer. Eten is veel beter en gezonder dan wat je in Nederland vind of vond en ook de kleding mag mijn goedkeuring wegdragen, ook al is het soms voor mij aan de prijzige kant. Het leuke aan de webshop is dat je er allemaal aanbiedingen vindt die ik in de winkel niet tegenkom!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    leuke winkel en online veel leuke aanbiedingen

    Tessa05-09-2016

    Een hele leuke winkel met mooie kwalitatieve tijdloze mode
    En ook nog fijne producten in de " supermarkt " , zonder al te veel toevoegingen en dat soort dingen.

    Tip: online vaak veel leuke aanbiedingen

    Ik ben fan van deze winkel!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Boerkini / Burkini ook in Nederland?!

    M.v,D.22-08-2016

    Dag allemaal

    ik hoorde dat de Boerkini / Burkini bij de Marks en Spencer te koop zou zijn
    Maar is dat ook in Nederland?!

    Daar ben ik wel benieuwd naar.

    Groet
    M.v,D.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    goed personeel, producten en aanbiedingen

    AnneloreVrieskoop21-06-2016

    Keurig en vriendelijk personeel

    Mooie producten

    Soms wat prijzig, maar altijd met goede aanbiedingen

    Ik kom er graag

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    hoge kwaliteit, gratis levering

    Gregory09-06-2016

    Fijne winkel, kwalitatieve spullen. levering ging tot nu toe telkens voorspoedig,

    ik haal het telkens gratis (!) op in een winkel, dat scheelt kosten en ik hoef niet thuis te wachten (heb slechte ervaringen met PostNL)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Engelandfreaks. en geen verzendkosten!

    Sofia 19-01-2016

    Voor de Engelandfreaks is dit echt een walhalla haha maar ik vind het soms wel heel nationatlistisch ofzo.
    Maar het eten is wel vaak goed en met weinig toevoegingen (ik let daar op)! En als er SALE is, dan scheelt dat best.

    oh, en wat ik dus heel handig vind is dat je niet per se verzendkosten hoeft te betalen maar het ook naar een winkel kan laten brengen en dan kun je het daar ophalen, dus dat doe ik altijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heerlijke gekke sapjes met spruitjes enzo!!

    Erica van de Wetering09-01-2016

    Vijgenbosbessenwortelappelsap! Ze hebben zúlke lekkere sapjes bij de Marks & Spencer. ook die Mojito en die Pina Colada zijn supergoed. En allemaal van die rare combinaties met asperges en spruitjes enzo. Dus ik kom er graag,al is het alleen al voor die gekke vruchtensapjes!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Angus steak niet goed meer

    Jolanda18-11-2015

    Leuke winkel maar wij hadden hier vlees gekocht, van die lekkere (maar dure!) angus steaks. Toen we thuiskwamen, bleek dat de verpakking licht beschadigd was, en dus durfde ik dat vlees niet meer te eten, want dat is dan misschien niet goed meer en ik wil niet ziek worden natuurlijk. Terug naar de winkel vond ik ook weer zo wat, dus beetje balen. Maar ja, misschien had ik zelf beter moeten opletten. Toch ook wel slordig. Maar ja, foutje kan gebeuren, dus tja.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Mooie schoenen maar te duur

    Tammie16-11-2015

    Prachtige schoenen gezien bij Marks en Spencer, met blauw suede en een stevige hak.
    Maar ik kan dat echt niet betalen, heel jammer. Anders zou ik ze meteen hebben gekocht, want ik vind het ook een leuke winkel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Veel aanbiedingen

    Antje13-11-2015

    Ik vind Marks and Spencer een hele leuke winkel
    Wel best duur, maar ze hebben altijd veel aanbiedingen.
    Dan is het 3 voor 5 ofzo en dat scheelt heel veel.
    Dus dan koop ik van alles!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Marks and Spencer

    Uw beoordeling