Manfield

Alle reviews

Manfield

45% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (20)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoen

  Ik heb een schoenen gekocht voor €129 na twee keer dragen zagen ze niet meer uit! Ik bracht de schoenen naar het filiaal in Almere met mijn klacht! In Almere werd mij verteld dat dit normaal is voor een schoen van €129 ik was heel erg verbaasd en was hier niet mee eens! Ik heb klantenservice gebeld helaas kreeg ik het zelfde verhaal te horen!

  Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt een schoen van €129 en na 2x dragen kan ik ze weggooien!

  Persoonlijk raad ik echt iedereen af om bij Manfield te kopen! Slechte kwaliteit en super slechte klantenservice!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  twee verschillenden meten mee gekregen, los het zelf maar op!

  In de winkel een paar schoenen gekocht. Kom je thuis met twee verschillende maten.

  Vervolgens gebeld of ik deze naar de winkel retour kon sturen (zodat ze de schoen ook daar weer compleet hebben) en dat ik na ontvangst van de retour de juiste maat kon krijgen toegezonden. Ik heb namelijk geen tijd om naar een winkel te gaan, deze is voor mij op minimaal 30 minuten reistijd.

  Dit was allemaal niet mogelijk en ik moest het fysiek in de winkel ruilen.

  Ik vind het echt een slechte service! ik probeer mee te denken in een oplossing, maar er is totaal geen initiatief bij deze winkel. Ik heb helemaal geen tijd om naar de winkel te gaan en deze te ruilen.

  Als compensatie krijg ik een bon van 25 euro om bij mijn VOLGENDE aankoop te besteden.... Ik kom hier natuurlijk nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Herenschoenen

  Herenschoenen besteld en betaald, nooit geleverd. Ipv krijg ik dames laarsjes geleverd, deze netjes op 27-11-2022 retour gestuurd sindsdien niets meer van Manfield klantenservice vernomen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  sneakers

  Al jaren klant bij Manfield. Dit keer een slechte ervaring m.b.t de service. Sneakers een paar keer gedragen maar de zool neemt zoveel vuil op dat overal waar ik loop geeft de zool af. Manfield klantenservice verwijst naar de garantie bepalingen. Zolen vallen daar niet onder. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt en al heel wat sneakers versleten. De service is uitermate slecht. Jammer dat er zo met vaste klanten om gegaan wordt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Groene suède sneakers

  Het "groene gedeelte" van mijn (zeker niet goedkope sneakers) was binnen 2 maanden kapot. De rest van de schoen was prima, behalve dat gedeelte dus. Ik dacht dat wordt zo opgelost, want de schoen is gewoon (gedeeltelijk) van slecht materiaal gemaakt. Kan gebeuren. Nou dat was een vergissing. Ten eerste kon ik 2 weken wachten voordat ik een antwoord kreeg op mijn mail. Toen werd er gezegd dat ik maar langs moest komen in een winkel van Manfield. Ik heb de schoenen toch online gekocht, dan handel je een klacht toch ook online af! Ik koop ze niet voor niks online. Ik heb foto's opgestuurd en had het ook geen probleem gevonden om de schoen op te sturen. Ik kreeg te horen dat ik de schoenen afgetrapt had. Serieus? alsof ik 2 maanden lang elke dag door de modder heb gelopen. Ik heb ze niet eens elke dag aan gehad. Toen ik aangaf dat dit niet waar is, werd er gewoon gezegd dat ze toch echt afgetrapt zijn. Oftewel ik zit dus blijkbaar keihard te liegen. Na een telefoongesprek werd er opnieuw gekeken en ik kon een korting bon krijgen voor een volgend paar.
  Ik wil geen nieuw paar schoenen bestellen. IK wil dat die van mij gemaakt worden een nieuw paar of mijn geld terug. OP mijn laatste mail heb ik niks meer gehoord. Dus weet dat als je hier schoenen koopt, dat je er niet van uit mag gaan dat je er langer dan 2 maanden plezier van hebt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen, laarzen en personeel

  Al jaren koop ik mijn schoenen laarzen tassen bij mandfield. Nooit geen probleem. Afgelopen maandag weer opzoek naar schoen en laarzen. Ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld. Ik was als enige in de winkel, maar de schoenen werden met recht in mijn maat naast mij neergegooid. En hoppa verkoopsters hadden het te druk met elkaar. Het was eigenlijk vervelend dat ik om mijn maat vroeg. Ik was van plan om 2 paar sneakers en laarzen te kopen, maar heb ze maar laten staan. Bedankte het personeel voor hun hulp en ben naar gegaan. Mail naar klanten service sturen heeft geen zin reageren nooit. Online bestellen bij mandfield ben ik maar mee gestopt. Schoenen zijn prima, maar personeel in winkels, klantenservice kantoor is 3x niets.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sandalen gekocht online

  Nooit meer koop ik hier schoenen! Prijzige winkel en wat krijg je ervoor terug: een sandaal met donkere vlek erop en de suede stof is rul geworden waarbij je gewoon ziet dat deze al is gedragen. Vervolgens zit er uiteraard natuurlijk GEEN retourlabel zodat je betaalt hebt voor een dure schoen die ook nog eens niet nieuw meer is. Echt belachelijk en ook niet gezocht achter een winkel als Manfield.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dames boots

  Bestellen ging heel makkelijk en betalen ook. Verwachte levertijd 2-4 werkdagen. Na 8 werkdagen nog niets ontvangen. Geen e-mail ontvangen dat ze verlaat zijn (en alles al netjes betaald). Op mail wordt (nog) niet gereageerd. In de middag telefonisch niet bereikbaar. Nu gebeld en lang in de wacht gestaan. Blijkt niet alles leverbaar te zijn, terwijl de website aangaf dat alles voorradig was. Rest van de bestelling wordt niet eerder verzonden. Super slechte service. Eigenlijk gewoon asociaal! Zo ga je niet met mensen/klanten om.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laarsjes

  Nieuwe collectie gekocht
  Staan ze bij de OUTLET ROSADA
  30% goedkoper
  Hoofdkantoor gebeld en zeggen dan ja dat kan......
  Dat betekent dat ze een goede winst percentage hebben als je de NIEUWE COLLECTIE 30% lager elders verkoopt
  Je voelt je als klant benadeeld
  En heb geen vertrouwen meer in het bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leren schoenen

  Manfield maakt mooie dingen. Maar niet kwaliteit. Mijn schoenen vielen na 3 maanden uit elkaar en moest ze laten repareren. Nu een jaar verder vallen ze weer uit elkaar. Gewoon onacceptabel

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers t.w.v. €100

  Wat een ontzettend slechte klantenservice.

  Ik heb online 1 paar schoenen gekocht van €100. Dit heb ik online gedaan omdat wij geen manfield winkel in de buurt hebben. Ik heb de schoenen een week gedragen of eigenlijk maar 3 keer toen ik merkte dat de zool los begon te laten. Ik heb contact opgezocht met Manfield . Nu kan ik alleen terecht in een van de manfield winkels. Ze zullen de schoenen hier dan inspecteren en eventueel door sturen naar een schoenenmaker. Ik zal hiervoor anderhalfuur heen moeten rijden en anderhalf uur terug om de schoenen te brengen maar ik zal uiteindelijk de schoenen ook weer moeten ophalen. Kortom dit kan dus voor mij niet uit. Manfield kan ook geen andere oplossing aanbieden. Kortom, ik bestel NOOIT weer bij Manfield

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boot started fall apart already on it's 35th day.

  This was the first time I shopped from Manfield, I went to the store in Amsterdam, the staff was helpful. I tried the boots. I liked it. Before I decided, I researched the web and Kiyoh, Trustpilot, Nederlandreview all show great score. By trusting that I purchased the product. Also a rain protector spray.

  I bike for everything, I didn't even use shoes heavily and it's just after the first month! This is unbelievable for this price. The product feels quality. But it shows defects on the zips.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boots

  Online schoenen gekocht na 2 weken al kapot en hun reactie was ga maar naar een dichtbijgelegen winkel er mee. Nou dat is 30 km verderop ik moest het daar maar mee doen. Ik heb ze toen in mijn eigen plaats naar een schoenmaker gebracht maar die kosten krijg ik ook niet terug maar een tegoedbon. Mij zijn ze na 25 jaar kwijt als klant en ik vind het jammer dat je zo met vaste klanten omgaat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte service

  Regelmatig koop ik schoenen bij Manfield en ben daar over het algemeen zeer tevreden over.
  Een paar weken geleden een paar nette sandalen met hak gekocht voor een feestje waarbij na 1 keer dragen de zool van de hak er helemaal af was.
  Gemaild met Manfield maar zolen vallen niet onder de garantie.
  Als een zool na 3 uur dragen (zit feestje) los laat, zie ik dat wel als fabricagefout.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte klantbehandeling

  voor 10 uur besteld morgen in huis, nou zitten al een hele week te wachten, geen track & trace code, na diverse mailtjes waar amper op gereageerd word, krijgen we de mededeling dat t allemaal wat langer duurt ivm drukte, nog niks, weer mailen, geen directe reaktie, en na weer mailen krijgen we het verlossende woord, schoenen zijn niet meer leverbaar, gek he als t allemaal zo lang duurt en dan krijg je binnen 10 dagen je geld terug....schande.....dacht dat Manfield ergens voor stond, heel lastig als je as zaterdag de schoenen nodig hebt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  positieve shop ervaring

  Ik koop veel schoenen in verschillende winkels en dan zie je goed de verschillen in kwaliteit. Veel paren van Manfield heb ik al jaren in huis, waar andere merken al gauw weg moeten omdat ze versleten of outdated zijn.

  Personeel in de winkels altijd zeer vriendelijk, dat telt zeker mee voor een positieve shop ervaring.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Manfield Amersfoort

  Vandaag met mijn dochter wezen shoppen in Amersfoort en schoenenwinkel Manfield aangedaan.
  Namens mijn dochter en mijzelf... wat een kanjers aan winkelpersoneel!!!
  Deze twee dames waren ontzettend vriendelijk, beleefd, behulpzaam, netjes, verstand van zaken en persoonlijke aandacht zonder enige opdringerigheid!
  Deze dames zijn zeldzaam en vind je tegenwoordig nergens meer!
  Onze complimenten aan deze twee parels!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Winkel is goed

  - hoge kwaliteit van de spullen - snelle levering - pasvorm altijd goed

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede schoenenwinkel

  Manfield is een goede schoenenwinkel, ik kom er al jaren.
  Ik ben dan ook opgelucht dat deze winkel op het laatste nippertje gered is en overgenomen door een ander 'moederbedrijf''.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en gratis bezorgd

  Ik heb gemerkt dat het bij de meeste webwinkels kiezen is: of snel in huis of gratis verzending. Bij Manfield doen ze dat gewoon allebei. Misschien omdat de producten duurder zijn (maar ook meer kwaliteit)? Wel jammer dat ze geen kleding hebben!

Anderen bekeken ook

Juwelier It's Beautiful
71 reviews

Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak oo...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Scapino
65 reviews

Scapino: Ervaringen Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen ...

Manfield

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Manfield? U kunt online kleding en schoenen kopen bij Manfield.  Manfield richt zich hierbij vooral op schoenen, wat natuurlijk onder online kleding kopen valt. Het is mogelijk om op NederlandReview de reviews, meningen en beoordelingen van anderen te lezen over Manfield. Bekijk welke mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld van Manfield te krijgen. Natuurlijk kunt u ook hun website bezoeken en meer informatie weervinden over Manfield. Door een goed beeld te vormen, wordt het gemakkelijker om een beslissing te nemen of u wel of niet uw schoenen bij Manfield wilt gaan kopen.     

Over Manfield
Manfield is de online schoenenwinkel in Nederland. Tenminste volgens Manfield! Logisch uiteraard. Het is goed om te zien dat u 24 uur per dag uw schoenen kunt bestellen bij Manfield. U hoeft uw agenda dus niet af te stemmen op de openingstijden van de schoenenwinkel. Manfield heet u van harte welkom en zorgt ervoor dat u een warm welkom krijgt in hun Manfield webshop. 

Bij Manfield ziet u de laatste modetrends en een gevarieerd aanbod van stijlen. De collectie van schoenen op Manfield bestaat uit stijlvolle damesschoenen en mooie herenschoenen. Ook zijn er de mooiste tassen en uitstekende accessoires. Uw nieuwe look is helemaal af bij Manfield. 
Welke schoenen zoekt u? Eigenlijk zijn er voor alle gelegenheden welk schoenen te vinden op Manfield. Er zijn trendy pumps, zakelijke schoenen, slippers en ook sneakers. Er is van alles mogelijk voor zowel mannen, als vrouwen. Bij Manfield bent u aan het juiste adres! 
Het is goed om te weten dat service centraal staat bij Manfield. Het maakt niet uit of u hierbij naar de online shop gaat of naar een van de Manfield schoenenwinkels. 
Als u voor tien uur in de avond uw bestelling plaatst in de webshop, dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verwerkt en verzonden. DHL zorgt voor de bezorging van uw nieuwe paar schoenen. 

Diensten van Manfield
De volgende producten kunt u bij Manfield kopen in haar winkels en online webshop:
•    Damesschoenen
•    Herenschoenen
•    Tassen en accessoires
•    Enkellaarsjes
•    Pumps
•    Veterschoenen
•    Laarzen

Klachten, tips en complimenten over en voor Manfield
Bent u ontevreden over de dienstverlening van Manfield? Wil t u een klacht indienen? Dan is dit natuurlijk mogelijk bij een van de winkels. Ook kunt u gebruik maken van de telefoon of van het internet met een email.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u uw klacht kunt indienen. Het is goed om te weten, dat uw klacht direct wordt opgepakt en goed wordt afgehandeld.
Het is natuurlijk ook mogelijk om uw compliment op diezelfde manier af te leveren of een tip om de dienstverlening van Manfield te verbeteren. 

Uw mening over Manfield
Bent  u een klant of een klant geweest van Manfield? Dan zien we uw positieve of negatieve beoordeling over hun graag tegemoet op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen in deze wereld. Het geven van uw beoordeling over Manfield is natuurlijk een uitstekende manier om dit te doen. U kunt dan anderen namelijk helpen om een goed beeld te krijgen van Manfield. 

 

Sandalen, tassen, schoenen en kleding kopen bij Manfield? Lees hoe anderen de service, online winkel en retourmogelijkheden van Manfield vinden. Lees ervaringen op NederlandReview!

}