NederlandReview

  Ervaringen Mamalicious

  Als nieuwe moeder komt er een hoop op je af. Je wilt dus zo goed mogelijk zijn voorbereid op alles wat gaat komen zodra je baby er eenmaal is. En ook daarna zul je wel eens wat nieuwe spullen nodig hebben. Dat begint al met de juiste zwangerschapskleding en dat is wat Mamalicious je wil aanbieden. Maar wat zal de kwaliteit van die positiekleding zijn? Zullen die jurken er niet teveel de nadruk op leggen dat je zwanger bent? Zal die voedingskleding wel door de Mamalicious bezorgservice worden bezorgd voor de baby er is? En zal de klantenservice van Mamalicious wel naar je luisteren als die lingerie toch niet zo goed past? Alleen moeders die al kleding bij Mamalicious vandaan hebben kunnen hierover wat vertellen. Lees hun reviews om te zien of zij met deze kleding goed de zwangerschap zijn doorgekomen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien of Mamalicious iets voor jou zou kunnen zijn.

  Over Mamalicious
  Mamalicious is een kledingwinkel voor zwangere vrouwen en kersverse mamma’s. Er is volgens hen kleding voor iedere gelegenheid en iedere stijl. Ze willen je namelijk aansporen om chic te blijven ook als de vorm van je lichaam wat veranderd. Het maakt voor hen niet uit of je naar je werk gaat, een sportschool bezoekt, uitgaat of relaxed thuis bent. Ze hebben in hun winkel verschillende soorten positiekleding, want iedereen vond nou eenmaal iets aders prettig. Er zijn dus jurken maar ook jeans, rokken en broeken. Maar ook truien, en vesten passen niet altijd even goed meer als je buik dikker wordt. Verder hebben ze nog jassen en blazers voor als het kouder wordt. En er is zelfs een selectie sportkleding en zwemkleding voor zwangere vrouwen. Als de baby er eenmaal is dan wil je kleding weermee je makkelijk kunt voeden. Hiervoor is speciale post-pregnancy kleding aan het assortiment toegevoegd.


  Een collectie van Mamalicious.

  Diensten van Mamalicious
  Je kunt de kleding van Mamalicious gewoon online bestellen.Kies de positiekleding die je wilt en plaats in bestelling. Ze snappen dat je het misschien niet ziet zitten om met je zwangere buik helemaal naar de winkel te komen en daar allemaal kleding aan te passen. Daarom heeft Mamalicious ook een bezorgservice om de voedingdkleding naar je toe te brengen. Jij hoeft dan alleen maar te wachten tot het wordt bezorgd. Ook is er een Mamalicious klantenservice die je kan helpen als er iets mis is met je nieuwe jeans of jurk.

  klachten, Complimenten en Tips voor Mamalicious
  Heb jij als nieuwe moeder wel eens positiekleding van Mamalicious aangehad? Zo ja, dan horen wij het liefst alles over jouw ervaring met dit kledingmerk. Hoe gemakkelijk is die kleding van Mamalicious aan te trekken als je met een dikke buik zit? Past de kleding je gedurende je hele zwangerschap of moest je alsnog wijdere kleding kopen? En hoe ging de klantenservice van Mamalicious ermee om toen je een vraag voor ze had? Laat jouw eigen Mamalicious review achter en vertel ons wat jouw mening over dit kledingmerk voor zwangere vrouwen is.

  Mamalicious
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hele leuke winkel voor zwangere vrouw

  hele leuke winkel!!
  Maat was van alles helemaal goed en ik kan er nog in 'groeien'.
  leuke winkel om eens rond te kijken en te shoppen

  Door: Annelie11-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Mamalicious

  Uw beoordeling