NederlandReview

  Ervaringen Male Edge Store

  Bent u ook onzeker over de lengte of omvang van uw penis? Lees dan de reviews van de Male Edge Shop. Deze webshop biedt oplossingen voor het probleem waar veel mannen mee zitten: is mijn penis wel lang genoeg en groot genoeg om mijn partner te kunnen bevredigen? Op deze pagina leest u informatie over deze webshop en reviews van mensen die er artikelen hebben gekocht en ervaringen mee hebben. Zo kunt u eenvoudig beoordelen of deze webwinkel wellicht datgene biedt waar u naar op zoek bent. U kunt de beoordelingen van anderen meenemen in uw overwegingen of u bij deze winkel in de categorie sexshops een bestelling wilt plaatsen.

  Over Male Edge Shop

  De Male Edge Shop is een webwinkel speciaal voor mannen. De uitstraling van de website is ook echt op mannen gericht qua indeling en kleurstelling. Dit is ook logisch, want het enige artikel dat deze webwinkel verkoopt is de Male Edge penisvergroter. U kunt op de website alle informatie vinden over dit hulpmiddel om de lengte van uw penis te vergroten. Op de site wordt geclaimd dat dit de enige methode is die echt werkt en door artsen wordt aanbevolen. Om duidelijk te maken dat het bedrijf overtuigd is van de goede resultaten die u kunt behalen met hun product, adverteert Male Edge Shop met de slogan “niet goed, 2x uw geld terug”.

  Onzeker over de maat van uw penis

  Het hebben van een penis van acceptabele grootte is voor veel mannen erg belangrijk. Veel mannen voelen zich onzeker over de grootte van hun geslachtsdeel en dit belemmert hen bij het hebben van seks. Vaak denken mannen dat hun penis te klein is en dat ze daardoor hun partner niet voldoende kunnen bevredigen. Dit valt vaak reuze mee, veel vrouwen vinden een te groot geslachtsdeel vaak niet eens prettig omdat dit pijn bij het vrijen kan veroorzaken. Maar als u echt ontevreden bent over de maat van uw penis dan kunt u bij Male Edge Shop de penisvergroter bestellen om hier iets aan te doen.


  Zo kan het ook

  Diensten

  De Male Edge Shop biedt slechts één product aan, namelijk de Male Edge penisvergroter. Deze is bij deze sexshop in drie uitvoeringen te koop. De basisuitvoering zonder extra hulpmiddelen is de goedkoopste optie, daarnaast is er nog een Extra en een Pro uitvoering waarbij u extra hulpstukken krijgt en ook een handig reistasje. De prijs varieert van 129 tot 169 euro. Wanneer u eventueel in aanmerking wilt komen voor de “niet goed 2x geld terug” garantie, moet u zich verplicht aanmelden voor het trainingsprogramma dat aan de Male Edge penisvergroter is gekoppeld. U moet voordat u met het programma start een foto van uw penis maken met een liniaal ernaast en vervolgens wekelijks uw vorderingen melden. Alleen wanneer u na het doorlopen van het programma geen of onvoldoende vergroting van de penis heeft geconstateerd en dit door middel van een foto kunt aantonen, komt u in aanmerking voor de restitutieregeling. Overigens wordt op de website vermeld dat tot nu toe nog nooit iemand deze vergoeding heeft geclaimd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de resultaten bij iedereen naar tevredenheid waren, het kan ook zo zijn dat klanten om hen moverende redenen geen beroep op restitutie hebben gedaan.

  Klachten

  Op de website wordt duidelijk aangegeven dat u bij onvoldoende resultaat behaald met de Male Edge penisvergroter uw geld dubbel terugkrijgt. Hiermee geeft de fabrikant van het artikel aan zeer overtuigd te zijn van de goede werking ervan. Maar daarvoor moet u wel bereid zijn om foto’s van uw penis te maken en deze indien u van de regeling gebruik wilt maken doorsturen naar de webwinkel. Als u klachten heeft over de resultaten, kunt u dit alleen op deze manier aantonen. Op de website wordt niet expliciet aangegeven wat u moet doen als u een klacht heeft over levering, betaling of werking van het product. U kunt wel contact opnemen met de Male Edge Shop via een contactformulier op de website. Ook worden het adres en telefoonnummer vermeld. Hoe dit bedrijf in de categorie sexshops uw klacht afhandelt en of het bedrijf is aangesloten bij een geschillencommissie of branchevereniging wordt niet op de website vermeld.

  Heeft u ervaring met de Male Edge penisvergroter of met het bedrijf Male Edge Shop?

  Deel deze dan op onze website. Dit kan uiteraard anoniem met een nickname als u liever niet met uw volledige naam wilt worden vermeld. Onze bezoekers die wellicht ook nadenken over de mogelijkheid hun penis te vergroten zullen veel hebben aan uw review. Het kan uiteindelijk de beslissing zijn tussen wel of niet met dit bedrijf in zee te gaan. Dus aarzel niet en deel uw mening vandaag nog.

  Onzeker over je penislengte en overweeg je een penisvergroting? Hoe ervaren mannen de diensten van Male Edge Store? Is het veilig, makkelijk en hoe is de seks?

  Male Edge Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Male Edge Store

  Uw beoordeling

  Het heeft effect, maar niet heel veel

  Om het genot in bed wat te vergroten een setje besteld bij Male Edge Store. Met behulp van dit 'apparaat' moet je jonge heer wat groeien. Ik was eerst wat sceptisch, want ik had niet verwacht dat het daadwerkelijk zou werken. Toen ik las dat je tot tweemaal je geld terugkreeg wanneer het niet goed was, besloot ik tot actie over te gaan. Het product is wel ontzettend duur, maar ik kan wel zeggen dat het werkt. Niet dat het daar beneden nu ineens een paar centimeter groter is geworden ofzo, nee dat niet. Het werkt wel, maar het gaat niet heel erg hard. Ik gebruik het nog regelmatig en mijn vriendin zegt dat het zeker opvalt dat hij groter wordt.

  Door: W. Kessel07-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Seks is anders - vriendin tevreden

  Ik heb het geprobeerd en ik weet niet of hij nu echt veel groter was, maar mijn vriendin vond het wel anders voelen met de seks en niet op een verkeerde manier...

  Het was ook wel extra spannend, alsof je met een grotere penis bezig gaat. Heel gek.

  Door: Bas14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Product van MaleEdgeStore werkt niet

  Omdat ik van mezelf vind dat ik nogal klein geschapen ben qua geslachtsdeel, ben ik al een tijdje op zoek naar een goede manier om de boel wat te vergroten. Na een lange zoektocht kwam ik bij MaleEdgeStore terecht. Ik heb het enkele malen volgens de gebruiksaanwijzing geprobeerd ,maar op de één of ander manier werkt het bij mij niet. Gezien het geld dat je ervoor betaald, vind ik dat behoorlijk zonde. Mijn geslachtsdeel is niet groter dan voordat ik het product kocht, dus ik vind het weggegooid geld.

  Door: mr. Sanders15-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Male Edge Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Male Edge Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Male Edge Store actief?

  Male Edge Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Male Edge Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.