NederlandReview

  Ervaringen Magazine 10daagse

  Ben je op zoek naar een abonnement op een leuk tijdschrift en kwam je bij Magazine terecht? Heb je een abonnement gevonden, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen van andere klanten met Magazine? Lees dan hier hun reviews! Zijn de abonnementen namelijk duur? Hebben ze de leukste tijdschriften? En is de webshop betrouwbaar? Lees de beoordelingen en je weet het snel genoeg. Je wilt namelijk niet vastzitten aan een abonnement waar je niets aan hebt. Misschien krijg jij binnenkort de eerste editie van LINDA. binnen of ligt binnenkort de nieuwe AutoWeek bij jou op de deurmat. 

  Over Magazine
  De webshop voor tijdschriftabonnementen is onderdeel van Sanoma, een mediabedrijf. Ze hebben verschillende bedrijven onder zich die onderdeel zijn van verschillende sectoren in de mediabranche. Denk bijvoorbeeld aan televisiezenders, Apps, tijdschriften en customer media. Het mediabedrijf brengt veel kennis en ervaring met zich mee, dat door Magazine gebruikt wordt om klanten optimaal te kunnen helpen. 


  Zo worden de foto's voor LINDA. magazine gemaakt!

  De tijdschriften van Magazine
  Een abonnement op een tijdschrift is natuurlijk altijd leuk, maar je bent wel op zoek naar een tijdschrift dat je ook echt gaat lezen. Dan is het elke keer weer een cadeautje als het tijdschrift geleverd wordt. Dit zijn de abonnementen die je bij Magazine kunt afsluiten:
  – Ariadne
  – Autoweek
  – Donald Duck
  – Eigen Huis & Interieur
  – Fashionchick Girls
  – Flair
  – Flow
  – GTO Magazine
  – Kek Mama
  – La Maison Victor
  – Libelle
  – LINDA.
  – Margriet
  – Nouveau
  – Ouders van Nu
  – Stijlvol Wonen
  – Story
  – Tina
  – Totaal TV
  – Veronica Magazine
  – VIVA
  vtwonen
  – WONEN
  – Zo Zit Dat

  Diensten Magazine
  De abonnementen die je bij Magazine kunt afsluiten worden vaak aangeboden met interessante kortingen en aanbiedingen. Er is om dit moment een Magazine 10 Daagse waarbij alle abonnement voor 10 euro verkocht worden. Tien dagen lang kun je een abonnement afsluiten op je favoriete magazine en veel geld besparen. Op Facebook, Twitter en Instagram blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Er zijn geen extra kosten en je kunt een abonnement altijd eenvoudig opzeggen. De magazines worden overigens gratis thuisbezorgd.

  Klachten Magazine
  Neem contact op met de klantenservice van Magazine bij eventuele klachten of als je vragen hebt. Op de website kun je alle contactgegevens van de klantenservice vinden. Je kunt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 bellen op het telefoonnummer. Houd er wel rekening mee dat er op maandagochtend en vrijdagmiddag veel gebeld wordt. Op donderdagochtend heb je de beste kans om iemand te spreken. Je kunt de klantenservice ook bereiken door het vragenformulier in te vullen. Is jouw tijdschrift niet geleverd, dan is er een speciaal bezorgdformulier. Voor een verhuizing is ook een apart formulier te vinden. 

  Wat vind jij van Magazine?
  Heb jij een abonnement afgesloten bij Magazine? Schrijf dan een review en vertel andere klanten over jouw ervaringen met de abonnementen. Zijn er vaak problemen met de levering? Word je door de klantenservice altijd goed geholpen? En wat vind je van de prijzen? Geef jouw beoordeling over Magazine! Andere klanten horen graag van je.

  Nu 10 dagen lang alle abonnementen voor 10 euro bij Magazine. Hebben ze de leukste tijdschriften? Wat vinden de lezers? Lees de reviews en ervaringen.

  Magazine 10daagse
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Magazine 10daagse

  Uw beoordeling