Lusanna

4.7
4.7

Bestellen

4.7

Service

4.7

Prijs

4.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Lusanna

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Lusanna? Ben je benieuwd wat zij vinden van de kwaliteit en de prijzen van de bedden en het beddengoed? Lees dan hier hun reviews. Misschien zit je winkelmandje al helemaal vol en wil je zeker weten dat de webshop betrouwbaar is. Of misschien heb je wat rondgekeken, maar wil je eerst meer weten over de levering. Zoek dan vooral niet verder, want je ontdekt het allemaal op NederlandReview. Andere klanten laten je weten of ze de webshop aanraden zodat jij de beste keuze kunt maken. Neem een kijkje bij de beoordelingen en je weet meteen wat je van Lusanna kunt verwachten.

Over Lusanna

Eigenlijk wil Lusanna zichzelf geen webshop voor slaapkamerartikelen noemen. Ze spreken liever over slaapkamercomfort, want dat is waar ze voor staan. Ze zijn op zoek naar comfort om klanten een goede nachtrust te kunnen bieden. De webshop wil alleen de beste kwaliteit voor hun klanten. Ze hebben daarom de beste merken op het gebied van bedden en beddengoed voor je uitgezocht. Je vindt bijvoorbeeld beddengoed van beddinghouse, Goed Slapen, Kaat, Kardol, Mline, Polydaun, Riviera Maison en Sunday.

 

Categorieën Lusanna

De slaapkamercomfort van Lusanna bestaat uit verschillende artikelen voor de slaapkamer. Het gehele assortiment is voor klanten in verschillende categorieën ingedeeld om het winkelen nog makkelijker te maken. Ze hebben namelijk:
• Boxsprings
• Matrassen
• Beddengoed
• Dekbedden
• Kussens
• Topdekmatrassen
• Bedden
• Bedbodems

Diensten Lusanna

Lusanna heeft een showroom waar klanten welkom zijn om al het slaapkamercomfort uit de webshop te bekijken. Je kunt de showroom doorlopen om zelf de producten te bekijken, maar het is ook mogelijk om een medewerker om advies te vragen. In de online shop is de verzending van bestellingen vanaf 50,- gratis en je krijgt op alle bestellingen 30 dagen bedenktijd. De levering is altijd zo snel mogelijk, tenzij je zelf een bezorgmoment kiest. Je hoeft dan niet thuis te blijven om op je levering te wachten. Verder gaat betalen veilig en eenvoudig met iDeal, MasterCard, Klarna, PayPal, Visa, Bancontact of AfterPay.

Klachten Lusanna

De klantenservice van de webshop is bereikbaar voor alle klanten met vragen of klachten. De website heeft een LiveChat voor dringende zaken. De chat kan echter offline zijn, dan kun je het beste gebruikmaken van het telefoonnummer. Is de klantenservice ook telefonisch niet bereikbaar? Stuur dan een bericht naar het e-mailadres of stuur een brief naar het postadres. Je kunt voor vragen ook gebruikmaken van Facebook. Heb jij je klacht gemeld bij de klantenservice? Laat andere klanten dan weten of je vriendelijk geholpen bent.

Wat vind jij van Lusanna?

Heb jij een nieuw matras besteld in de webshop? Of had je niet beddengoed nodig? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten wat zij van Lusanna kunnen verwachten. Wat vind je van de prijzen en de kwaliteit? Heb je altijd genoeg keuze? En werd je bestelling op tijd geleverd? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met Lusanna.

Op NederlandReview vertellen klanten over hun ervaringen met Lusanna. Wat vinden ze van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook