NederlandReview

    Ervaringen Luilak

    Is het niet heerlijk om op een warme zomeravond in je tuin een boek te lezen? Lekker genieten van de rust en reflecteren op de dag. Dit kan je doen in een lekkere loungeset, maar dit kun je ook doen in een bijzondere hangmat of hangstoel. Misschien is het juist wel leuk om zo’n kleurrijke hangmat in je tuin te hebben. Hangmatten of hangstoelen zijn overigens niet alleen voor de zomer, ook in de winter kun je ze gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is ‘m een beetje schoonmaken en in een leuke hoek in je woonkamer plaatsen. Bij Luilak.nl kun je terecht voor je hangmat of hangstoel. Maar, hoe leuk dit idee ook klinkt, hoe tevreden zijn klanten met de producten van Luilak.nl? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over Luilak

    Luilak is een winkel waar ze hangmatten en hangstoelen verkopen. Deze zijn afkomstig van verschillende merken en zijn er in alle soorten en maten. Het assortiment strekt zich van eenpersoonshangmatten tot familiehangmatten en lounger hangstoelen. Ook is het mogelijk om hangmatstandaards of ophangsystemen bij Luilak te kopen. De hangmatten van Luilak worden geproduceerd in Zuid Amerika. Ze worden op eerlijke wijze gemaakt van biologisch katoen en kunnen door eigen import tegen scherpe prijzen aan worden geboden. Bij iedere verkochte hangmat wordt er €1,00 geschonken aan een kindertehuis in Colombia vlakbij één van de fabrieken.

    Benieuwd wat voor soort hangmatten en hangstoelen Luilak allemaal aanbiedt? Bekijk dan hun YouTube kanaal!

    Diensten Luilak

    Bij Luilak kun je betalen met iDEAL, PayPal, Afterpay, Bancontact/Mister Cash of door een bankoverschrijving te doen. Als je je bestelling voor 16:00 hebt geplaatst, wordt je pakketje de volgende werkdag thuis afgeleverd. Als het product niet op voorraad is, wordt je bestelling binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95. Bij bestellingen boven de €25 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je je bestelling vandaag nog in huis wilt hebben, betaal je €6,50 voor de verzendkosten.

    Garantie, vragen en klachten bij Luilak

    Op alle artikelen van Luilak geldt de wettelijke garantie. Dat betekent dat een product moet functioneren naar behoren en dat het moet doen wat de consument ervan mag verwachten. Ook zit op alle producten een fabrieksgarantie van 1 jaar. Defecten worden dan door de producent verholpen.

    Als je vragen hebt over de producten van Luilak, kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Luilak. Als je vraag daar niet tussen zit of als je een klacht hebt, kan je contact opnemen met de klantenservice van Luilak. Dat kan je doen door een mailtje te sturen naar info@luilak.nl of door te bellen naar 038 – 4250420. E-mails worden binnen 5 werkdagen beantwoord.

    Heb jij al ervaring met de producten van Luilak? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice? Zo ja, was deze van goede hulp? En last but not least, gebruik jij je hangmat of hangstoelen zowel binnen als buiten? Laat het ons hier weten!

    Luilak
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (69)

    9.2
    94% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.4
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Hangmat

    Mooie stevige hangmat. We hebben de Hangmat Fine Art Ibiza XXL besteld en deze is heerlijk ruim. We hebben ook de bevestiging set gekocht, dat is toch beter dan dat je zelf iets bij de bouwmarkt koopt. Wij zijn er erg tevreden mee. Op naar de volgende zomer!

    Door: V01-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    single orquidea lagoon

    Plus: gemakkelijk te monteren. Mooie felle echte kleuren.
    Min: door het ontbreken van een dwarsstok sluit de hangmat erg nauw om je heen

    Door: Hans van de Geer03-09-2020
    Luilak17-09-2020

    Dag Hans, misschien moet u is proberen diagonaal in de hangmat te liggen. Dat ligt heerlijk zonder dat de hangmat nauw om u heen sluit. Gr Tim

    Verified

    Luilak17-09-2020

    Verticaal* excuus

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Fijne en mooie hangmat, goede en snelle levering!

    Door: Kusters12-11-2020
    Luilak24-11-2020

    Bedankt voor de mooie review!

    Verified

    Luilak24-11-2020

    Bedankt voor de mooie beoordeling!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Luilak tweepersoonshangmat RAL-9000

    Ik ben een fan van hangmatten. Met een goed ophangsysteem hang je vlot het doek op en bij regen is het zo weer opgeborgen. Ligbedden staan snel in de weg en je moet met grote kussens sjouwen voor ligcomfort. Een hangmat is supercomfortabel. De RAL-9000 is simpelwit van kleur (oogt rustig in de tuin) en de geweven stof en touwen zijn van mooie kwaliteit. Luilak levert Snel in een mooie compacte doos. Ik was zeer tevreden over de aankoop en heb later een zelfde hangmat bij Luilak besteld, want onze tienerkinderen streden om hun favoriete chillplek in de tuin! Nu worden ze beiden royaal gebruikt.

    Door: Vreman09-09-2020
    Luilak17-09-2020

    Bedankt voor de mooie review!

    Verified

    Hendrina Top30-11-2020

    Dit jaar heb ik een prachtige hangmat gehad voor moederdag. De service en de kwaliteit is geweldig, echt een aanrader. Ik kom helemaal tot rust als ik er gebruik van maak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    La Siesta colibri travel Hammock

    Ruime hangmat, heerlijk materiaal en super makkelijk te bevestigen. Neemt ook weinig ruimte in. Je klikt hem aan twee haken en relaxen maar.
    Afgelopen zomer een tweede exemplaar besteld. Hierbij ontbrak een deel van de bevestiging. Na een belletje werd er persoonlijk een nieuw setje bezorgd. Fijne service en vriendelijke mensen.

    Door: Gertine18-11-2020
    Luilak24-11-2020

    Bedankt voor de mooie beoordeling!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Stevige hangmat met leuke kleurtjes. Veel plezier van gehad deze zomer.

    Door: Danielle30-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Okay

    Door: frank grootenhuijs30-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Mooie goede hangmat met slecht wit frame

    Ik mis beoordelings punt over kwaliteit, dan maar 1 ster bij prijs terwijl prijs prima was maar prijs kwaliteit slecht.
    Luilak biedt om te zien mooie producten, snelle levering en zeer goede service, een bij aankomst kapotte haak werd snel nageleverd.
    De hangmat zelf is stevig, mooi en duurzaan.
    Het witte frame is op 4 punten slecht: 1 alleen op de hoogste stand hebben de plastic verloopdoppen nut, iedere andere stand vallen ze naar beneden. 2 bij verplaatsen verdraaien direct de simpele plastic pootjes, geen borging. Het frame voelt buitengewoon gammel aan 3. Het zou niet roesten: het roest heel erg 4 1 van 2 haken bij aankomst gebroken agv slechte kwaliteit, dit is zeer netjes en snel opgelost

    Door: Jhon Baan10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hangmat

    Zeer tevreden met de La Siesta Double Colada hangmat die ik van de zomer heb gekocht! Mooie watermeloen achtige kleuren. Prijs-kwaliteit verhouding goed! Niet de goedkoopste maar de kwaliteit van de materialen: stof, touw en spreidstok, maken de prijs zeker waar. Heb daarnaast ook een bevestigingsset gekocht waardoor ik gelijk kon genieten van de hangmat. Helaas is het momenteel niet meer het seizoen om erin te liggen.

    Wel jammer dat ik m'n bestelling niet volgende dag in huis huis, ondanks dat ik hem voor 16.00 had geplaatst: verbeterpuntje.

    Door: Roy20-11-2020
    Luilak20-11-2020

    Dankuwel! Wij waarderen de feedback.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hangmat

    Prima hangmat. Voldeed aan de onschrijving en dus aan de verwachting. Leuk ook de goodies die ze erbij gedaan hebben. Al was het wat veel papier waarvan ik.uoteindelijk niet wist wat ik er mee aan moest. Voer voor de papierbak het meeste.
    Ik zou er zo weer kopen en ik heb het anderen ook al aangeraden.

    Door: Marika 21-11-2020
    Luilak23-11-2020

    Mooie recensie en bedankt voor uw positiviteit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hangmat fine art Birdy met bevestigingset “GEEN ZWEET”

    Fijne, grote hangmat, waar je lekker in weg kan luieren. Onze 3 pubers zijn ook fan. We hebben 2 uitneembare steigerbuizen in de grond geslagen en ivm het bevestigingsysteem kun je in no time relaxen. Nu voor de winter alles weer opgeruimd. Supersnelle levering en goede kwaliteit. Goed gebruikt deze zomer :)

    Door: JM10-11-2020
    Familie de Roos10-11-2020

    Heerlijke hangmat van uitstekende kwaliteit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hangmat

    Plus: degelijke materialen.

    Min: een hangmat zonder dwarsstok sluit de hangmat erg nauw om je heen

    Door: Vlak26-11-2020
    Luilak30-11-2020

    Bedankt voor de review! Een tip van Luilak probeer eens om diagonaal in de hangmat te liggen. Als je recht ligt, dan zul je in de stof verdwijnen. Daarnaast word je lichaam optimaal ondersteund, doordat de hangmat geen drukpunten heeft.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Heerlijke stevige hangmat die ook buiten kan blijven hangen. Is snel droog na een regenbuitje.

    Door: Heidi Olthuis26-11-2020
    Luilak30-11-2020

    Fijn om te horen!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangstoel

    Prima hangstoel, zit heerlijk en is degelijk gemaakt. Ben wel benieuwd hoe de kleuren zich gaan houden in de felle zon... Maar verder uitstekend produkt en leverancier.

    Door: J.26-11-2020
    Luilak26-11-2020

    Bedankt voor de mooie beoordeling

    Aletta Vd Most26-11-2020

    Afgelopen zomer heerlijk genoten van de hangmat ook mee in de camper en buiten in de corona.Het was genieten !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    hangmat

    Fijne hangmat, snelle levering,

    Door: Joke 25-11-2020
    Luilak26-11-2020

    Fijn om te horen!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Twijfel niet, koop deze mat!
    Prima vrolijke hangmat, precies wat ik wilde!

    Door: Frits25-11-2020
    Luilak25-11-2020

    Bedankt voor de mooie beoordeling!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    hangmat (Sound of Africa)

    Snelle service en goed advies. Kwaliteit-prijs-verhouding ook erg goed.

    Door: Anja Heikoop25-11-2020
    Luilak25-11-2020

    Fijn om te horen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hangmat

    Erg blij met de hangmat. Goede uitleg en vriendelijke, behulpzame mensen.

    Door: Hendrik24-11-2020
    Luilak25-11-2020

    Hoi Hendrik. Goed om te horen. Bedankt voor de mooie review!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hangmat

    Supermooie hangmat, en zeer comfortabel. Zeer goeie service en uitleg over wat voor model ik moest kopen. Kortom netjes en eerlijk.

    Door: John Brusik24-11-2020
    Luilak24-11-2020

    Mooie recensie en bedankt voor uw positiviteit.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Hangmat Brisa Family

    Prachtig en stevig product. Cadeau gedaan aan mijn ouders en die maken er met veel plezier gebruik van. Mijn vader is een grotere man, dus we hebben bewust voor dit formaat gekozen, deze hangmat is hier perfect voor. De levering was ook snel bij ons binnen.

    Door: Vincent24-11-2020
    Luilak25-11-2020

    Goed om te horen dat het bij jullie bevallen is. Bedankt voor de mooie review!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    mooi paars, zeer degelijk, al veel gebruikt...

    Door: xander23-11-2020
    Luilak24-11-2020

    Fijn om te horen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Luilak

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Luilak een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 69 ervaringen geplaatst over Luilak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 94% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Luilak actief?

    Luilak is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luilak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.