NederlandReview

    Ervaringen Luilak

    Is het niet heerlijk om op een warme zomeravond in je tuin een boek te lezen? Lekker genieten van de rust en reflecteren op de dag. Dit kan je doen in een lekkere loungeset, maar dit kun je ook doen in een bijzondere hangmat of hangstoel. Misschien is het juist wel leuk om zo’n kleurrijke hangmat in je tuin te hebben. Hangmatten of hangstoelen zijn overigens niet alleen voor de zomer, ook in de winter kun je ze gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is ‘m een beetje schoonmaken en in een leuke hoek in je woonkamer plaatsen. Bij Luilak.nl kun je terecht voor je hangmat of hangstoel. Maar, hoe leuk dit idee ook klinkt, hoe tevreden zijn klanten met de producten van Luilak.nl? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over Luilak

    Luilak is een winkel waar ze hangmatten en hangstoelen verkopen. Deze zijn afkomstig van verschillende merken en zijn er in alle soorten en maten. Het assortiment strekt zich van eenpersoonshangmatten tot familiehangmatten en lounger hangstoelen. Ook is het mogelijk om hangmatstandaards of ophangsystemen bij Luilak te kopen. De hangmatten van Luilak worden geproduceerd in Zuid Amerika. Ze worden op eerlijke wijze gemaakt van biologisch katoen en kunnen door eigen import tegen scherpe prijzen aan worden geboden. Bij iedere verkochte hangmat wordt er €1,00 geschonken aan een kindertehuis in Colombia vlakbij één van de fabrieken.

    Benieuwd wat voor soort hangmatten en hangstoelen Luilak allemaal aanbiedt? Bekijk dan hun YouTube kanaal!

    Diensten Luilak

    Bij Luilak kun je betalen met iDEAL, PayPal, Afterpay, Bancontact/Mister Cash of door een bankoverschrijving te doen. Als je je bestelling voor 16:00 hebt geplaatst, wordt je pakketje de volgende werkdag thuis afgeleverd. Als het product niet op voorraad is, wordt je bestelling binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,95. Bij bestellingen boven de €25 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je je bestelling vandaag nog in huis wilt hebben, betaal je €6,50 voor de verzendkosten.

    Garantie, vragen en klachten bij Luilak

    Op alle artikelen van Luilak geldt de wettelijke garantie. Dat betekent dat een product moet functioneren naar behoren en dat het moet doen wat de consument ervan mag verwachten. Ook zit op alle producten een fabrieksgarantie van 1 jaar. Defecten worden dan door de producent verholpen.

    Als je vragen hebt over de producten van Luilak, kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Luilak. Als je vraag daar niet tussen zit of als je een klacht hebt, kan je contact opnemen met de klantenservice van Luilak. Dat kan je doen door een mailtje te sturen naar info@luilak.nl of door te bellen naar 038 – 4250420. E-mails worden binnen 5 werkdagen beantwoord.

    Heb jij al ervaring met de producten van Luilak? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice? Zo ja, was deze van goede hulp? En last but not least, gebruik jij je hangmat of hangstoelen zowel binnen als buiten? Laat het ons hier weten!

    Luilak
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (95)

    9.2
    95% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    9.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Luilak

    Uw beoordeling

    single orquidea lagoon

    Plus: gemakkelijk te monteren. Mooie felle echte kleuren.
    Min: door het ontbreken van een dwarsstok sluit de hangmat erg nauw om je heen

    Door: Hans van de Geer03-09-2020
    Luilak17-09-2020

    Dag Hans, misschien moet u is proberen diagonaal in de hangmat te liggen. Dat ligt heerlijk zonder dat de hangmat nauw om u heen sluit. Gr Tim

    Verified

    Luilak17-09-2020

    Verticaal* excuus

    Verified

    Tineke05-12-2020

    Mooie hangmat, vrolijke kleuren. Ben er heel blij mee, De vakantie in augustus voor een groot deel in de hangmat doorgebracht, zonnend, slapend, zittend, liggend, lezend.

    Sjoerd28-12-2020

    In het voorjaar de hangmat Medellin gekocht. Naast snelle levering en een mooi design een genot om in te liggen. Al heel veel uren in doorgebracht door iedereen uit ons gezin. Ideaal door de spreidstokken waardoor je lekker languit kunt liggen. Echt een aanrader om via dit bedrijf jouw ideale hangmat te bestellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Fijne en mooie hangmat, goede en snelle levering!

    Door: Kusters12-11-2020
    Luilak24-11-2020

    Bedankt voor de mooie review!

    Verified

    Luilak24-11-2020

    Bedankt voor de mooie beoordeling!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Luilak tweepersoonshangmat RAL-9000

    Ik ben een fan van hangmatten. Met een goed ophangsysteem hang je vlot het doek op en bij regen is het zo weer opgeborgen. Ligbedden staan snel in de weg en je moet met grote kussens sjouwen voor ligcomfort. Een hangmat is supercomfortabel. De RAL-9000 is simpelwit van kleur (oogt rustig in de tuin) en de geweven stof en touwen zijn van mooie kwaliteit. Luilak levert Snel in een mooie compacte doos. Ik was zeer tevreden over de aankoop en heb later een zelfde hangmat bij Luilak besteld, want onze tienerkinderen streden om hun favoriete chillplek in de tuin! Nu worden ze beiden royaal gebruikt.

    Door: Vreman09-09-2020
    Luilak17-09-2020

    Bedankt voor de mooie review!

    Verified

    Hendrina Top30-11-2020

    Dit jaar heb ik een prachtige hangmat gehad voor moederdag. De service en de kwaliteit is geweldig, echt een aanrader. Ik kom helemaal tot rust als ik er gebruik van maak.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat en standaard

    Heerlijke ruime hangmat met standaard waar ik de hele zomer van heb kunnen genieten. Ik had hem gekocht voor een Nature Quest, 2 nachten overnachten in het bos. Wat was ik er blij mee! Heb er heerlijk in geslapen en overdag in gezeten en genoten van de natuur.
    Ook de services was top, ik had het verkeerde ophangsysteem besteld, die hoorde niet bij deze hangmat, daar ben ik over gebeld en is het gewijzigd, top! De levering was verder ook goed, alleen kwam het niet tegelijk, een dag later kwam gelukkig ook de standaard.
    Dik tevreden en blij met het product.

    Door: Jildou07-12-2020
    Luilak08-12-2020

    Goed om te horen dat u tevreden bent. Dankuwel!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    hangmatframe

    geen opmerkingen

    Door: Harry Spruijt16-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Hangmat met standaard

    De hangmat had ik al en nu ook met en standaard besteld. Erg blij met deze combinatie!!
    Makkelijk te monteren, zelfs de kinderen kunnen het zonder hulp.

    Door: Sylvia 09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Mooie goede hangmat met slecht wit frame

    Ik mis beoordelings punt over kwaliteit, dan maar 1 ster bij prijs terwijl prijs prima was maar prijs kwaliteit slecht.
    Luilak biedt om te zien mooie producten, snelle levering en zeer goede service, een bij aankomst kapotte haak werd snel nageleverd.
    De hangmat zelf is stevig, mooi en duurzaan.
    Het witte frame is op 4 punten slecht: 1 alleen op de hoogste stand hebben de plastic verloopdoppen nut, iedere andere stand vallen ze naar beneden. 2 bij verplaatsen verdraaien direct de simpele plastic pootjes, geen borging. Het frame voelt buitengewoon gammel aan 3. Het zou niet roesten: het roest heel erg 4 1 van 2 haken bij aankomst gebroken agv slechte kwaliteit, dit is zeer netjes en snel opgelost

    Door: Jhon Baan10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Sounds of Holland + Bow 350

    Je hebt keus uit een beperkt aantal modellen standaards, dus geen keuzestress daarmee. De stress kan je hooguit krijgen doordat er een scala aan gekleurde hangmatten beschikbaar is, voor 1 of 2 personen of zelfs een gezinsmat.

    Wij bestelden ‘s middags Sounds of Holland (de 2-persoons hangmat) + Bow 350 (de standaard) en die combinatie werd aan het eind van de middag afgeleverd! Dat noem ik pas service!
    Als de standaard dan staat en je hebt de kleurrijke hangmat erin gehangen, kan het heerlijk lui achterover leunen en boekje lezen of tukje doen beginnen. In 1 woord: G E W E L D I G!

    Door: Ammy en Ton07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Zeer tevreden met de La Siesta Double Colada hangmat die ik van de zomer heb gekocht! Mooie watermeloen achtige kleuren. Prijs-kwaliteit verhouding goed! Niet de goedkoopste maar de kwaliteit van de materialen: stof, touw en spreidstok, maken de prijs zeker waar. Heb daarnaast ook een bevestigingsset gekocht waardoor ik gelijk kon genieten van de hangmat. Helaas is het momenteel niet meer het seizoen om erin te liggen.

    Wel jammer dat ik m'n bestelling niet volgende dag in huis huis, ondanks dat ik hem voor 16.00 had geplaatst: verbeterpuntje.

    Door: Roy20-11-2020
    Luilak20-11-2020

    Dankuwel! Wij waarderen de feedback.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    hangmat ( statief en hangmat )

    Jaren geleden reeds een hangmat met statief gekocht ( ik woon in omgeving van Brussel )die ganse lente en zomer buiten staat in onze tuin en nog als nieuw is ondanks intensief gebruik en nu, gezien de kwaliteit echt klasse is, ook één gekocht voor verjaardag van een vriend die eerder een hangmat gekocht had waarvan de kwaliteit niet kan tippen aan deze en zijn statief al na 2 jaar gebroken is... Onmisbaar in de tuin in de zomer met een boek en een pintje.

    Door: Gerrit ponnet09-12-2020
    Luilak10-12-2020

    Super om te horen! Dankuwel!

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat met standaard

    Ik ben superblij met m’n hangmat , heb m’n bed verkocht en slaap zonder rug en nekklachten heerlijk in m’n mat , we gaan voor een tweede voor m’n man 👍🏼

    Door: Wendy Del aguila roman09-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    luilak sounds of Australia

    levering binnen 2 dagen.
    super handige en duidelijke bevestigingsset (los bijgekocht)
    kwaliteit voelt heel degelijk.
    ultieme ontspanning

    Door: Stijn22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hangmat

    Heerlijke stevige hangmat in prachtige kleuren
    Het is al een kadootje om het uit te pakken

    Door: Annette05-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Standaard

    Geen minpunten

    Door: Johan Holtland03-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hangmat Star

    Hangmat Star heerlijke grote hangmat van echt prima kwaliteit en eerlijk.
    Iedereen geniet ervan de makers, de verkopers en de gebruikers het zou niet anders mogen 😀

    Door: Wiebe10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    3 Ibiza hangmatten 350 cm en 2 makkie s

    Zeer mooie kwaliteits producten

    Door: Smalbil29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sounds Poppy seed

    Goede kwaliteit en mooi design, past perfect pp mijn balcon. Really comfy!!!

    Door: Wendy26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hangmat Sounds Japan

    Prachtige hangmat. Mooie kwaliteit katoen. Leuke verpakking smaakvol. Aanrader.

    Door: Freule Fran 26-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat France

    Snelle levering en mooie kleur hangmat

    Door: Jane Brinkman12-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hangmat

    Geen opties voor haken aan de hangmat.

    Pluspunten:
    Ligt lekker
    Mooi design

    Door: Mark22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    FAQ

    Is Luilak een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 95 ervaringen geplaatst over Luilak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 95% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Luilak actief?

    Luilak is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luilak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.