Lookfantastic

4.8

Bestellen

3.2

Service

5.2

Prijs

3.7

Levering

35.9%

Zou hier weer kopen

Lookfantastic

Je hebt vast wel eens behoefte aan nieuwe make-up om je mee op te maken. Die kun je krijgen bij Lookfantastic. Maar wat voor een kwaliteit foundation die dit bedrijf aanbiedt? Zal die bronzer wer wel natuurlijk genoeg uitzien? Zullen die hightlighters wel genoeg opvallen? Hoe gemakkelijk zullen die mascaras van deze winkel eigenlijk op te brengen zijn? Welke merken zul je in hun winkel kunnen aantreffen? Zal het lang duren voordat de bezorgservice van Lookfantastic de lipgloss bij je komt bezorgen? En hoe vriendelijk en behulpzaam zal die Lookfantastic klantenservice nou eigenlijk zijn als je een vraag hebt of met een probleem zit? Alleen mensen die al eens make-up van Lookfantastic hebben gebruikt kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen hoe zij over deze winkel vol persoonlijke verzorging denken. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers zullen je een idee geven van wat je van Lookfantastic kunt verwachten.


Over Lookfantastic

Lookfantastic is een winkel die persoonlijke verzorging verkoopt. De winkel is opgericht in 1996. Ze zeggen op hun website dat ze tot heden nummer 1 zijn in retail voor beauty zijn. Hun database bestaat uit meer dan 14.000 producten. Er is dus keuze zat. Ze hebben sowieso make-up voor je gezicht. Je kunt er bijvoorbeeld je teint mee accentueren of enigszins aanpassen. Dat kan met hun bronzers, foundations, primers, getinte dagcrème, highlighters, blushers, gezichtspoeder en meer. Voor je ogen hebben ze oogschaduw, eyeliners, tweezers, nepwimpers en mascaras. Dan is er nog lipgloss, lipstick, lippenbalsem enzovoort voor je lippen. Een laatste subcategorie in hun afdeling make-up is voor je nagels. Daarvoor hebben ze nagelverzorging, nagellak, nail art en kunstnagels. Sommige dingen hiervan zijn ook leuk om als geschenk te geven. Dan is er nog een afdeling voor je haar. Ze hebben alles voor ieder haartype. Dus niet alleen voor normaal haar maar ook voor droog haar, dun haar, haarverlies, beschadigd haar, krullend haar of kroeshaar is er voldoende te vinden. Er is natuurlijk shampoo om je haar goed schoon te maken. Daarbuiten is er haarverf en conditioner. En om je haar in het goede model of kapsel te krijgen hebben ze stijltangen, tondeuses, krultangen en nog veel meer. Ook je gezicht heeft soms wat specifieke verzorging nodig. Je kunt het met een scrub goed schoonmaken en daarna insmeren met een lotion, balsem, serum of olie. Deze moisturisers zorgen ervoor dat je huid minder makkelijk uitdroogt. Verder zijn er nog maskers, zonbescherming, peels en supplementen. Ook je lichaam moet natuurlijk goed verzorgd worden. Deodorant, douchegel en badzout zijn dingen die eigenlijk in ieder huishouden wel aanwezig moeten zijn. En verder heeft Lookfantastic dan nog een selectie geuren zoals huispartum, eau de toilette, en parfum.


 


Diensten van Lookfantastic

De make-up en andere verzorgingsproducten van Lookfantastic kunnen online worden besteld. De bezorgservice van Lookfantastic stuurt die dan netjes naar je huis. Ook heeft Lookfantastic een klantenservice om je bij te staan als je wat advies of raad nodig hebt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Lookfantastic

Wij zijn erg benieuwd naar jouw eigen ervaring met Lookfantastic en hun make-up. Vertel ons alles via een Lookfantastic review zodat andere mensen weten wat er van Lookfantastic verwacht kan worden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (92)

Een u part pruik

Ik ben erg teleurgesteld. Voordat ik mijn aankoop deed, vroeg ik om informatie over het materiaal van het haarwerk. Ik kreeg te horen dat het echt haar was. Dus heb ik het haarwerk besteld dat op de site wordt aangegeven als echt haar en hittebestendig. Na ontvangst heb ik het gewassen, geföhnd en het haar werd vreemd. Ik heb hier melding van gemaakt en het retourneren kostte me ongeveer 16 euro. Ik ontving het bedrag terug als krediet, dus ik ben verplicht om het bedrag bij hen te besteden. Vervolgens heb ik opnieuw hetzelfde haarwerk besteld, dit keer besloot ik geen hitte te gebruiken. Toen ik het ontving, was laat bezorgd want ik had extra spoed verzendkosten betaald rond 12,- schrok ik. Het haar was zo dun en er was zo weinig van. Vervolgens werd mijn account verwijderd. Ik raad sterk af om bij hen te bestellen.

G

Goksen

19-09-2023

0

Kouros. & Paco Rabanne

Na reviews gelezen te hebben schrok ik wel even maar achteraf blij dat het wel goed ging maandag besteld en donderdag al in huis dus tevreden

W

Wouter

20-04-2023

0

cc serum by terry

BESTEL HIER NIET MENSEN ER ZIJN GENOEG EERLIJKE ANDERE BEDRIJVEN ! Ik heb deze bestelling gelijk geannuleerd omdat ik de korting code vergeten was in te vullen. 12 dagen later heb ik mijn geld nog niet terug en ik denk ook niet meer dat ik het terug krijg. Contact maken met Lookfantistic is heel lastig. Antwoorden die ik krijg van hun zijn incorrect. Ze reageren op de review dat het opgelost is maar het is helemaal niet opgelost.

N

Nathalie Renata van breda

25-01-2023

0

x2 orders missing

Will never order from this website again. I made x2 orders at the start of November and never received either order. After constantly messaging customer service since mid November I am still no further than I was at the start. Coming up to 2 months since I first placed orders of nearly 200 euro worth I am without refund or replacement order, yet they have informed me the parcels were sent to an incorrect address from the couriers mistake (not mine). Useless customer service. I am worried I have lost all my money with nothing to show for it.

K

Katie

01-01-2023

0

Adventskalenders

Ik bestelde twee adventskalenders, op voorraad staat er plus klaar om verzonden te worden, automatisch werd de gratis parfum toegevoegd aan mijn bestelling. Vervolgens dag later bericht dat ze de gratis parfum verstuurd hebben. Weer een dag later dat de adventskalenders eind november pas komen. Dat is voor mij te laat dus wil annuleren maar dat gaat dus niet omdat dat gratis flesje parfum onderweg is. Lijkt of ze daarom gratis cadeautje geven zodat je er niet onderuit kan. Ik stuur het eind november dan maar terug. Heb nog wel gemaild maar dat mailtje komt niet aan, hun mailbox vol. Ook via de site bericht gestuurd maar denk dat ik hetzelfde antwoord ga krijgen. Ik vind het wel jammer want de adventskalenders had ik graag gehad maar dan half november.

A

Astrid

03-11-2022

0

Bestelnummer: 434067478 besteld op 23 september

Mijn bestelling is niet geleverd. Alleen het cadeautje wat ik gezien het bedrag erbij zou krijgen. Een minuscuul flesje apart verzonden?! Via mail en telefoon kan ik geen contact krijgen met Lookfantastic. Daarvoor moet ik een account aanmaken, wat niet lukt zonder dat ik profielfoto en lokatie gevens door moet geven. Wat mij echt te ver gaat. Verdrietig dat je wel als gast kunt bestellen en dan niet van hun service gebruik kunt maken. Dit is in mijn ogen niet gastvrij, laat staan klantvriendelijk. Hopelijk krijgen we via deze complexe weg wel contact. Opdat ik mijn bestelling krijg, dan wel het bedrag a 104 euro retour ontvang.

E

E. de Vos

03-10-2022

0

Tan organic self tan oil BRONZE

Verkeerd product ontvangen en meteen gemeld. Na ettelijke mails over en weer wordt plotseling je account opgeheven EN is je mailadres onbekend??. Grote oplichters ?

19-09-2022

0

Terrible company, scams.

If I could I wouldn’t even give a star. This is just terrible honestly, they send you the wrong and cheapest products and then when you contact customer service they don’t even provide you a solution. Then after two days waiting for a solution you have to contact the customer service again and even speaking with a person looks like you’re speaking with a robot. I’ve ordered 3 La Roche Posey products which was very expensive and for my skin type and they sent me two that is not for my skin type plus that was 10€ cheapest than the price I’ve paid. When I finally got my problem solved I choose having a refund instead of changing products since the customer service was terrible I didn’t want to risk it again. after talking with CS, they provided me with a label of return, but wasn’t just one label but like 3labels that I must sticker them in the box and also in the box explain what happened with my order in one of the stickers, in the same email they say that if is not correct they won’t refund me my money or even send me back the products. That’s when I look into what people had to say about that and then I saw that they wouldn’t even give me my money back claiming that the articles were wrongly returned. I’m never buying again with them, honestly I don’t recommend this company or his products to anyone. because if you’re not aware that those products are not the same has what you requested you’re just using something that is probably not even good for you. TERRIBLE.

C

Catia Tavares

14-09-2022

0

makeup pallet

Bij het openen van mijn pakket zag ik gelijk dat het niet de gewenste kleuren en substantie was. Ik wou het terug sturen. En toen begon de ellende. Want ik kreeg eerst een mail met een retourticket naar Polen, 18 euro zou het dan kosten!! Daarna contact over en weer en kreeg een mogelijkheid om een postnl ticket aan te maken, maar moest met een creditcard betalen. Dat heb ik niet en zou ik ook niet willen gebruiken met deze malafide gedoe, dat zou mij dan 4,98 kosten. Ik heb een Nynke gesproken en zegt dat het echt niet anders kan dan alleen met creditcard. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en zou hier echt nooit meer bestellen. Dus niet doen !

S

StephanieS

29-08-2022

0

Olaplex met korting

Ik bestelde 4 artikelen olaplex met hoge korting, betaling via klarna. De dag na de bestelling kreeg ik een vertragingsmail en daarom probeerde ik dezelfde dag nog te annuleren. De volgende dag kreeg ik een mail dat annuleren niet meer mogelijk was, de bestelling was al verzonden, vreemd! Ik ontving een track en trace die niet werkte want vandaag stond opeens post.nl voor de deur met een verfrommeld en lekkend pakket, baggervet van de olie die in het pakket zat. Foto's gemaakt en gemeld via de site. Het uploaden van de foto's lukte niet en ook maar gemeld via klarna. Ben benieuwd naar de uitkomst. Dit was wel mijn laatste bestelling overigens. Het is altijd wel iets daar, dan maar een paar euro meer betalen!

P

Petra

10-08-2022

0

Dagcreme , bronzingpoeder

Mijn bestelling en levering gingen vlot maar de producten zijn van zeer slechte kwaliteit! Ze verkopen hier producten die reeds jaren vervallen zijn en dus geen gewenste werking bieden. Je krijgt er uitslag, vlekken, jeuk, … van:(. Ze verkopen de afval van andere bedrijven!!!!

A

Ann Tirry

20-07-2022

0

Maandelijkse boxen

Ik wacht ondertussen al bijna 3 maanden op mijn box....

M

Melissa blankers

12-06-2022

0

Make-up Natasha Danona

Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Ik heb 2x een e-mail gestuurd, wat alleen kan als je alsnog een account aanmaakt en dan blijven ze vragen om je gegegevens. Ze reageren dus gewoon niet. Ik ben bang dat ik €67,96 kwijt ben. Het product een Natasha Danona palette, is al een maand onderweg. Hartstikke jammer want de site ziet er betrouwbaar en professioneel uit. Mijn advies is om hier niet in te trappen en niets te kopen. Je kunt het bedrijf verder niet bellen en als je rare mails terugkrijgt dan kun je als klant verder niets beginnen. Het moederbedrijf zit in Engeland.

L

Léonie

29-04-2022

0

order 388585157

They have my money (400 euros) and I still didn't get my refund more than 2 months after. Customer service is terrible, they don't answer my emails, they just keep saying the same automatic answers, and we're stuck in a loop. Give me my money back, you surely had the package back now

N

Nadia

19-04-2022

0

Imbue haarproducten

wacht al meer dan 4 maanden op mijn pakje Vorig jaar met blackfriday (26 november) een bestelling gedaan. Helaas wacht ik nog altijd op de artikelen die wel al betaald zijn. Annuleren kan niet meer volgens de klantenservice. Zij vragen al meerdere keren om 'geduld' en geven aanleveringsproblemen te hebnben. Op de site staan dezelfde artikelen op voorraad. Voor mij geen bestellingen meer bij Lookfantastic, daarvoor was ik een tevreden klant en liepen de bestellingen wel goed, maar dit is echt waardeloos.

M

Marieke

13-04-2022

0

Krulset van Babygliss

dit Engelse bedrijf weet blijkbaar niet dat wij in Nederland andere stekkers gebruiken dan in Engeland. Dus een krulset ontvangen met Engelse stekker. Na melding hiervan wordt ons geen ander apparaat toegezonden maar krijgen we het advies om een 'verloopstekker te kopen'. Dus als hier koopt, houdt dan rekening met extra kosten en een klantonvriendelijke houding.

A

A. van t Land

31-03-2022

0

Kerastase

No delivery false delivery promises terrible never again

K

Kawtar

23-03-2022

0

Holika holika i kerastase

Do not buy there! I was waiting 1 month for products, and I got only masks from holika holika 3 years after expiry date! Now I'm still waiting for my money!

S

Sara

20-03-2022

0

creme

NOOIT bestellen, krijg steeds dezelfde mail bij klantenservice waar je niet op kunt reageren ! Geen telefoonnummer!!! Geen betrouwbare indruk. Bestellen ging goed en levering ook, daarna houdt alles op!!

Y

Yolanda

24-02-2022

0

Lookfantastic box

Vreselijk bedrijf ,ik ben nu 3boxen verder ,mis bij elke box wel wat ,laatste box diverse items,vandaag kreeg ik een item per post,alles wat in de box zit,zijn uitprobeer items,inimini items dus,heb je niets aan,de Klantenservice krijg je elke x een zuinig excuusje en de mnd erop zelfde ellende ,heb een jr abbonement,kom er niet vanaf ... Neem nooit een abbonement bij dit bedrijf , absoluut geen plezier meer vd box

E

E de nijs

17-02-2022

0