NederlandReview

  Ervaringen Litex Sportswear

  Raden klanten van Litex Sportswear je aan om te bestellen in de webshop? Op die vraag krijg je bij NederlandReview een antwoord. De webshop voor sportkleding staat voor kwaliteit en de beste service, maar wat vinden hun klanten? Dat ontdekt je hier! Lees de reviews van klanten van Litex Sportswear en leer alles over hun ervaringen met de kleding. Ze vertellen je alles over de kwaliteit van de kleding en de betrouwbaarheid van de webshop. Je hoeft dus niet verder te zoeken. Als je bij Litex Sportswear wilt bestellen, lees je natuurlijk op NederlandReview de onafhankelijke reviews.

  Over Litex Sportswear
  De webshop werd in 2014 gelanceerd in Nederland. Sinds 1991 stond Litex Sportswear al bekend als en populair merk voor sportkleding, maar met de online shop wilden ze meer klanten bereiken. Het merk richt zich op professionele sporters en actieve mensen. Ze hebben kleding en accessoires voor alle leeftijden. De kleding van Litex wordt zelf geproduceerd waardoor de prijzen altijd laag kunnen blijven. Bovendien wil het merk kwaliteit kunnen waarborgen en investeert daarom veel tijd in het ontwikkelen van de kleding.


  Met de 7-Minute Workout ben ook jij zo weer in shape!

  Waarom Litex Sportswear?
  Natuurlijk staat het merk voornamelijk bekend om de sportkleding, maar ze producten ook kleding voor het dagelijkse leven. Ze hebben hun eigen modemerk: Fashion by Litex. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment zwangerschapskleding en kleding voor de wintersport. De webshop heeft ook een maattabel voor klanten die nog over hun maten twijfelen en het blog van Litex geeft je extra informatie over alle artikelen in de webshop.

  Diensten Litex Sportswear
  In de webshop is de verzending altijd gratis, Litex Sportswear betaalt de kosten. De meeste bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd, maar je hebt alles altijd binnen 4 werkdagen in huis. Je krijgt op al je bestellingen 30 dagen bedenktijd en je kunt alles altijd weer gratis retourneren

  Klachten Litex Sportswear
  De kwaliteit van de kleding en de service voor klanten zijn de twee belangrijkste diensten voor Litex Sportswear. Ze vinden het daarom fijn als klanten contact opnemen met de klantenservice voor vragen, feedback of klachten. Je kunt de klantenservice bereiken door te bellen op het telefoonnummer of je kunt het contactformulier op de website invullen. Litex Sportswear is ook bereikbaar via verschillende Social Media. Je kunt ze onder andere vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Je vindt bij de klantenservice echter uitgebreide informatie over de levering, verzending, betaling en garantie. Lees dus altijd eerst alle informatie en veelgestelde vragen. 

  Jouw ervaringen met Litex Sportswear
  Ben jij drie keer per week in de sportschool te vinden en draag jij altijd de kleding van Litex Sportswear? Of is de zwangerschapskleding van Litex de beste die er is? Vertel dan over jouw ervaringen met de webshop en geef jouw beoordeling. Wat vind je van de kwaliteit? Is de kleding duur? Is de levering betrouwbaar? Laat het in jouw review allemaal weten en vertel andere klanten of zij veilig kunnen bestellen in de webshop.

  Wat vinden klanten van de sportkleding van Litex Sportswear? Krijg je de beste kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen.

  Litex Sportswear
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  8

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Badkleding retourneren onmogelijk

  Doeleman06-07-2018

  Bestelde producten netjes ontvangen. Ik had 3 setjes badkleding besteld, waarvan 1 setje goed was. Via de website de andere producten retour gemeld en gewacht to retour etiket in de mail zou komen. Nu ruim 2,5 week verder en nog steeds geen etiket.. via de mail, contactformulier en telefonisch contact gehad, maar tot op heden geen etiket. Dus alleen bestellen als je zeker weet dat het goed is

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Schrijf zelf een review over Litex Sportswear

  Uw beoordeling