NederlandReview

  Ervaringen Lintbedrukken.nl

  Er zijn momenten waarop u een mooi lint wilt laten bedrukken. Bijvoorbeeld bij een droevige gebeurtenis als een begrafenis of crematie, of bij een feestelijke gebeurtenis als een opening. Ook een bedrukt onderscheidingslint kan het plaatje op een jubileum bijvoorbeeld net helemaal afmaken. Bij lintbedrukken.nl is dit alles en nog veel meer mogelijk. Wat klanten van deze webshop van de kwaliteit vinden, kunt u hier lezen bij NederlandReview.

  Over Lintbedrukken.nl

  Achter het bedrijf lintbedrukken.nl zit het familiebedrijf Globos (ook van Ja tot Z Trouwartikelen). Zij leveren voornamelijk aan weddingplanners, bloemisten, aanstaande bruidsparen, uitvaartondernemingen, reclamebureaus, evenementenbureaus etc. Globos verzorgt graag de aankleding van winkels, etalages, cafés, restaurants, feestzalen, beurzen, beursstands etc. Achter Globos zitten Marcel en Patricia Vermeer, zowel zakelijk als privé partners. Marcel Vermeer heeft een IT achtergrond en is verantwoordelijk voor de marketing, intra- en internetsites en het automatiseren van de bestelproces. Patricia Vermeer heeft een achtergrond als praktijkopleider in de zorg, zij is verantwoordelijk voor de administratie, communicatie en inkoop van het bedrijf. Globos verstuurt wereldwijd bestellingen. Ze zijn dagelijks actief op Facebook, Google +, Twitter, LinkeIn, Pinterest en Flickr. Als u hun website deelt op Twitter of Facebook krijgt u zelfs 5% korting op je bestelling.

  Diensten

  Bij lintbedrukken.nl kunt u allerlei linten laten bedrukken. U vindt in de webshop de volgende categorieën:

  Antennelintjes
  Autostrikken
  Bewustzijnslintjes
  Finishlint
  Cadeaulint
  Medaillelinten
  Onderscheidingslint
  Openingslint
  Polsbandjes
  Rouwlint
  Servetringen
  Sieraden
  Sjerpen
  Labels
  Al deze linten zijn van luxe satijn, en u kunt kiezen uit de breedtes 10, 15, 25, 45, 70 en 100mm. Ze hebben altijd 55 kleuren lint op voorraad, en 14 kleuren bedrukking. Full-Color druk is ook mogelijk, net als het bedrukken van de achterzijde van het lint. Wanneer u vandaag voor 15.00 uur besteld, heeft u het lint de volgende werkdag of zaterdag in huis. Bij de bestelling doorloopt u zeven stappen. Eerst kiest u de breedte, de lengte en de kleur. Daarna kiest u voor één van de volgende bedrukkingen: tekst of logo. Vervolgens voert u uw tekst naar keuze in, en het doel waarvoor u het lint wilt gebruiken. Dan kunt u nog voorkeuren opgeven hoe u graag wilt dat het lint bedrukt wordt en als laatste kiest u een verzendwijze.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft kunt u ze een e-mail sturen via info@globos.nl. U kunt eventueel ook een afspraak maken om langs te komen, artikelen te bekijken en mee te nemen, u kunt dan niet pinnen. Het adres is:

  Globos, Repelvoorde 14, 3204EE Spijkenisse, Tel. +31 (0)181 75 11 54 of +31 (0)181 700 240 (ma - vr van 9 - 17 uur)

  Ze hebben tijdens openingstijden ook een live chat waar u gebruik van kunt maken en eventuele feedback achter kunt laten. Buiten openingstijden zijn ze vaak nog wel te bereiken via e-mail of social media.

  Was u tevreden of niet?

  Laat hier bij NederlandReview weten wat u van uw bedrukte lint vond. Was het van een mooie kwaliteit en stond de print erop zoals u had verwacht? Of viel de kwaliteit u wellicht wat tegen? Vertel hier of u deze webshop aan zou raden bij anderen of juist niet en waarom door uw review achter te laten.

  Lees de reviews! Hoe beoordelen klanten Lintbedrukken.nl? Is de kwaliteit goed? Is het makkelijk bestellen van lint? Hoe gaan ze met klachten om?

  Lintbedrukken.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  10

  Prijs

  6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Sjerpen goedkoop laten bedrukken

  Voor de missverkiezing in ons dorp kwamen we er op het laatst achter dat we helemaal vergeten waren sjerpen te bestellen voor de nummers één, twee en drie. Twee dagen voor de verkiezing sloeg de stress echter behoorlijk toe. Deze werd al snel weggenomen toen we bij lintbedrukken.nl terechtkwamen. Op de website kun je heel makkelijk een sjerp bestellen. De keuze is vrij groot voor wat betreft de kleuren en de afmetingen. Je kunt daarnaast zelf je tekst aandragen die erop gedrukt moet worden. De prijs was redelijk hoog, maar dat kwam ook omdat we wat aan de late kant waren. Bestelling vlak na 15.00 uur geplaatst, waardoor we het op de dag van de verkiezing zouden krijgen. Gelukkig waren de sjerpen er ruim op tijd en sloegen we geen flater. Bedankt voor de goede service!!

  Door: mw. Reijn21-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  Lint bedrukken

  Schrijf zelf een review over Lintbedrukken.nl

  Uw beoordeling