Ja tot Z Trouwartikelen

10

Bestellen

6

Service

6

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ja tot Z Trouwartikelen

Ga je binnenkort trouwen dan heb je vast nog van alles nodig voor het feest. Ballonnen, bedankjes, autoversiering, een gastenboek, servetringen en noem maar op. Voor al deze artikelen en nog veel meer kun je terecht bij Ja tot Z Trouwartikelen. Nu wil je natuurlijk wel graag weten wat de reviews zijn over deze webshop voor je je eerste bestelling hier gaat doen. Die kun je hier vinden op NederlandReview.


Over Ja tot Z Trouwartikelen

Achter het bedrijf Ja tot Z Trouwartikelen zit het familiebedrijf Globos. Zij leveren voornamelijk aan weddingplanners, bloemisten, aanstaande bruidsparen, uitvaartondernemingen, reclamebureaus, evenementenbureaus etc. Het sterke netwerk van ballondecorateurs maakt hen tot een goede partner voor het bezorgen van (helium)ballonnen en ballondecoraties door heel Nederland. Globos verzorgt graag de aankleding van winkels, etalages, cafés, restaurants, feestzalen, beurzen, beursstands etc. Zij decoreren en versieren de locatie geheel naar wens in verschillende thema’s als Halloween, Valentijnsdag, Huwelijk etc. Het doel van Globos is het creëren en verzorgen van ballondecoraties op het hoogste niveau. Om dit te waarborgen zijn zij aangesloten bij het International Qualatex Balloon Network (QBN). Marcel Vermeer heeft ook de titel CBA (Certified Balloon Artist) voor internationaal erkende ballondecorateurs behaald (CBA certificaat). Dit certificaat is wereldwijd erkend en geeft aan dat het intensieve QBN trainingsprogramma met positief gevolg is afgerond. Achter Globos zitten Marcel en Patricia Vermeer, zowel zakelijk als privé partners. Marcel Vermeer heeft een IT achtergrond en is verantwoordelijk voor de marketing, intra- en internetsites en het automatiseren van de bestelproces. Patricia Vermeer heeft een achtergrond als praktijkopleider in de zorg, zij is verantwoordelijk voor de administratie, communicatie en inkoop van het bedrijf. Globos verstuurt wereldwijd bestellingen. Ze zijn dagelijks actief op Facebook, Google +, Twitter, LinkeIn, Pinterest en Flickr. Als je hun website deelt op Twitter of Facebook krijg je zelfs 5% korting op je bestelling.


Diensten

Bij Ja tot Z feestartikelen kun je alles vinden wat je maar nodig hebt voor je (trouw) feest. Zo kun je er ballonnen, bedankdoosjes, bellenblaas, candlebags, lint, ringkussens, servies, slingers, taarttoppers, tafelkaartjes, tiara’s  en nog veel meer bestellen. Laat de aankleding niet aan je trouwlocatie over maar maak het helemaal naar je eigen smaak. De prijzen zijn laag te noemen. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur besteld, wordt de bestelling vandaag nog verzonden. Je hoeft geen minimale aantallen af te nemen en veel trouwartikelen kunnen voorzien worden van jullie namen en trouwdatum.


Klachten

Alles wat niet op maat is gemaakt mag zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Dit moet wel in schriftelijke overeenstemming gebeuren. De kosten hiervan zijn voor de koper. Wanneer je een klacht hebt kun je ze een e-mail sturen via info@globos.nl. Je kunt eventueel ook een afspraak maken om langs te komen, artikelen te bekijken en mee te nemen, u kunt dan niet pinnen. Het adres is:


Globos, Repelvoorde 14, 3204EE Spijkenisse, Tel. +31 (0)181 75 11 54 of +31 (0)181 700 240 (ma - vr van 9 - 17 uur)


Ze hebben tijdens openingstijden ook een live chat waar je gebruik van kunt maken en eventuele feedback achter kunt laten. Buiten openingstijden zijn ze vaak nog wel te bereiken via e-mail of social media.


Vertel je mening!

Laat hier bij NederlandReview horen wat jij van de artikelen van deze webshop vond. Zou jij andere bruidsparen ook aanraden om hier feestartikelen te bestellen? Of waren de producten toch niet helemaal van de kwaliteit die je verwacht had? Help anderen door hier je review over Ja tot Z Trouwartikelen achter te laten.


Klantervaringen, beoordelingen, reviews over Ja tot Z Trouwartikelen van Globos. Hoe ervaren klanten de services en de producten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Leuke accessoires voor de bruiloft

Om onze bruiloft een extra leuk tintje te geven, waren we nog op zoek naar wat leuke accessoires. Aangezien de bruiloft al behoorlijk wat geld kost, mochten deze accessoires niet al te duur zijn. Maar we hadden wel afgesproken dat we alleen wat zouden kopen indien het ook echt bij onze bruiloft en locatie pasten. Na lang zoeken vonden we uiteindelijk het perfecte product bij Ja tot Z Trouwartikelen (wat een leuke naam trouwens;)). De prijs was binnen ons budget. Bestellen ging bijzonder makkelijk en de producten waren ook ruim voor onze bruiloft aanwezig. Het was breekbaar, maar het is met de grootst mogelijke zorg verzonden, wat was wel te zijn aan hoe het ingepakt was.

M

Marieke P.

21-03-2017

0forum