NederlandReview

  Ervaringen LightInTheBox

  Ben jij benieuwd naar de ervaringen van klanten met de webshop LightInTheBox? Lees dan hier hun reviews!

  Over LightInTheBox

  LightInTheBox is een internationale online winkel. Ze leveren hun producten aan klanten in meer dan 200 landen over de hele wereld. De webshop werd opgericht in 2007 en werkt vanuit Beijing in China. De webshop is vertaald in meer dan 22 talen en is geoptimaliseerd voor klanten van over de hele wereld. Ze bieden klanten een uitgebreid assortiment met lifestyleproducten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën, zoals Mode, Huis & Tuin, Telefoonaccessoires, Verzorging & Haar, Actieknallers en Bruiloften & Feesten. Klanten hebben dus altijd meer dan genoeg om uit te kiezen. Overigens verkoopt LightInTheBox nog meer producten in hun zusterwebshop, MiniInTheBox.

  Diensten LightInTheBox

  De webshop accepteert creditcards zoals Visa en Mastercard, maar je kunt onder andere ook betalen met PayPal en iDeal. Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, maar sommige kleding kan wellicht nog vermaakt worden. Klanten hebben altijd voordeel bij LightInTheBox door de lage prijzen. De producten worden in China geproduceerd waardoor de kosten laag kunnen blijven. Hierdoor kan de webshop veel produceren voor een lage prijs aanbieden en hier kunnen ook hun klanten weer van profiteren.


  Heb jij jouw nieuwe look al gevonden bij LightInTheBox?

  Producten

  Alle producten die te koop zijn bij LightInTheBox zijn ingedeeld in 10 categorieën. Klanten kunnen eenvoudig zoeken in de verschillende categorieën op zoek naar een specifiek product of ze kunnen rondkijken bij alle producten die te koop zijn. In elke categorie zijn duizenden artikelen te vinden waar klanten uren door kunnen zoeken. Bij sommige kleding is het zelfs mogelijk om alles op maat te laten maken. Door de scherpe prijzen en de lage verzendkosten is LightInTheBox bij veel klanten populair. Lees hier de reviews om te ontdekken wat de klanten van LightInTheBox vinden. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten.

  Reviews en beoordelingen

  Op onze website kun je reviews lezen van echte klanten die al een bestelling geplaatst hebben bij LightInTheBox. Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over de webshop. Alle reviews zijn gebaseerd op de ervaringen van klanten met de webshop, of het nu gaat om de producten, de betalingen, de levering, het retourneren of de klantenservice. Het lezen van deze beoordelingen van andere klanten kan je helpen in het maken van een slimme keuze. Is het namelijk slim om te bestellen bij LightInTheBox?

  Heb jij ervaring met het bestellen bij LightInTheBox? Deel dan jouw mening met anderen!

  Jouw mening telt! Je kunt andere klanten helpen in hun zoektocht naar veilige online winkels. Raad jij hen aan te bestellen bij LightInTheBox? Positieve en negatieve ervaringen zijn welkom op NederlandReview. We zijn namelijk op zoek naar reviews die eerlijk, objectief en betrouwbaar zijn. Je mag natuurlijk ook jouw klachten, suggesties, winkeltips of complimenten delen!

  Ben je benieuwd naar de meningen van klanten? Lees hier echte reviews en ontdek wat zij te zeggen hebben over hun winkelervaringen bij LightInTheBox.

  LightInTheBox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3,4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Bestelnr.: #3408266


  84 pcs 5mm Magnetisch speelgoed Magnetische blokken Magnetische stokken Magnetische tegels Bouwblokken Educatief speelgoed Muovi Magneet Magnetisch Piramide Kinderen / Volwassenen Unisex Jongens 20,91


  Dit ontvangen klopt totaal niet met de tekening en zo minuscule klein en kwalitatief niks waard  Magnetische blokken Magnetische tegels Bouwblokken 128 pcs Automatisch Robot Reuzenrad verenigbaar Legoing Geschenk Magnetisch 3D Jongens Meisjes Speeltjes Geschenk  #05791712
  38,98€  Dit ontvangen doosje met 40 stuks

  Marble Run Race Construction Knikkerbaansets Knikkerbanen STEAM Toy Creatief Ouder-kind interactie Kinderen Kind Unisex Jongens Meisjes Speeltjes Geschenk 104 pcs  #06733168
  27,69€  Doosje met 52 stuks ontvangen

  Door: silvi simonne11-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  fietsbroek

  nee nooit meer. Eerst wachten op bestelling na 60 dagen nog niets. Mail gestuurd nu nog 30 dagen wachten op bestelling...

  Door: angie15-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  LIE IN THE BOX

  Dit bedrijf hoort niet LightInTheBox maar Lie-In-the-Box heten.

  Veel te kleine maten. Reactie Lie-In-The-Box "Ja het is chinees"
  Voldoet totaal niet aan de maattabel, die ook nog niet te vinden is op de site.

  Niet bereid om geld terug te geven, zelf s niet na terugsturen van de goederen. Ook de retoutkosten niet in vouchers gekregen.

  Door: Frank Velthuis10-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over LightInTheBox

  Uw beoordeling