NederlandReview

    Ervaringen LightInTheBox

    Ben jij benieuwd naar de ervaringen van klanten met de webshop LightInTheBox? Lees dan hier hun reviews!

    Over LightInTheBox

    LightInTheBox is een internationale online winkel. Ze leveren hun producten aan klanten in meer dan 200 landen over de hele wereld. De webshop werd opgericht in 2007 en werkt vanuit Beijing in China. De webshop is vertaald in meer dan 22 talen en is geoptimaliseerd voor klanten van over de hele wereld. Ze bieden klanten een uitgebreid assortiment met lifestyleproducten die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën, zoals Mode, Huis & Tuin, Telefoonaccessoires, Verzorging & Haar, Actieknallers en Bruiloften & Feesten. Klanten hebben dus altijd meer dan genoeg om uit te kiezen. Overigens verkoopt LightInTheBox nog meer producten in hun zusterwebshop, MiniInTheBox.

    Diensten LightInTheBox

    De webshop accepteert creditcards zoals Visa en Mastercard, maar je kunt onder andere ook betalen met PayPal en iDeal. Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, maar sommige kleding kan wellicht nog vermaakt worden. Klanten hebben altijd voordeel bij LightInTheBox door de lage prijzen. De producten worden in China geproduceerd waardoor de kosten laag kunnen blijven. Hierdoor kan de webshop veel produceren voor een lage prijs aanbieden en hier kunnen ook hun klanten weer van profiteren.


    Heb jij jouw nieuwe look al gevonden bij LightInTheBox?

    Producten

    Alle producten die te koop zijn bij LightInTheBox zijn ingedeeld in 10 categorieën. Klanten kunnen eenvoudig zoeken in de verschillende categorieën op zoek naar een specifiek product of ze kunnen rondkijken bij alle producten die te koop zijn. In elke categorie zijn duizenden artikelen te vinden waar klanten uren door kunnen zoeken. Bij sommige kleding is het zelfs mogelijk om alles op maat te laten maken. Door de scherpe prijzen en de lage verzendkosten is LightInTheBox bij veel klanten populair. Lees hier de reviews om te ontdekken wat de klanten van LightInTheBox vinden. Je weet dan altijd wat je van de webshop kunt verwachten.

    Reviews en beoordelingen

    Op onze website kun je reviews lezen van echte klanten die al een bestelling geplaatst hebben bij LightInTheBox. Ontdek wat andere klanten te zeggen hebben over de webshop. Alle reviews zijn gebaseerd op de ervaringen van klanten met de webshop, of het nu gaat om de producten, de betalingen, de levering, het retourneren of de klantenservice. Het lezen van deze beoordelingen van andere klanten kan je helpen in het maken van een slimme keuze. Is het namelijk slim om te bestellen bij LightInTheBox?

    Heb jij ervaring met het bestellen bij LightInTheBox? Deel dan jouw mening met anderen!

    Jouw mening telt! Je kunt andere klanten helpen in hun zoektocht naar veilige online winkels. Raad jij hen aan te bestellen bij LightInTheBox? Positieve en negatieve ervaringen zijn welkom op NederlandReview. We zijn namelijk op zoek naar reviews die eerlijk, objectief en betrouwbaar zijn. Je mag natuurlijk ook jouw klachten, suggesties, winkeltips of complimenten delen!

    Ben je benieuwd naar de meningen van klanten? Lees hier echte reviews en ontdek wat zij te zeggen hebben over hun winkelervaringen bij LightInTheBox.

    LightInTheBox
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    2.4
    23% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.6
    Service
    rating
    2
    Prijs
    rating
    2.6
    Leveren
    rating
    2.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Niet bestellen!

    Ik heb hier besteld en nooit binnen gehad. Het contact is bijna onmogelijk of ze sturen niks terug. En zodra ze wel iets sturen heb je niks aan die informatie. Ik ben echt maanden er achter heen gegaan ( mijn bestelling nog steeds niet ontvangen ) en ik heb in het verleden ooit een keer iets besteld, dit kwam pas na een half jaar binnen ofzo en toen ook; het contact was echt zeer slecht. Uit eindelijk is die eerste bestelling wel binnen gekomen dan maar met heel veel pijn en moeite. Deze volgende bestelling ( hoopte dat het beter ging ) nog steeds niet binnen. Nu wouden ze met pijn en moeite t geld terug storten op mijn rekening van mijn account... maar uit eindelijk heb ik t toch ontvangen op mijn bank. Maar mijn bestelling niet binnen! Dit echt de vreemdste site ooit! Ik bestel er nooit meer iets. Ik raad het af om er iets te bestellen, ik vind ze oplichters.

    Door: Michelle 29-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jas

    Ik wacht voor mijn bestelling van 20 January! Not normal! Waar is mijn bestelling?! #35654191

    Door: Ewelina 13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nooit meer!

    Nog nooit zo'n slechte service gehad. De eerste bestelling, eem katoene zomerjurk, heb ik nooit ontvangen en bleek vernietigd te zijn. Daarvoor kreeg ik € 25 bonustegoed, te weinig om de jurk te bestellen, dus ik moest bijbetalen voor een nieuwe bestelling. Aldus gedaan. De jurk die ik toen ontving was minstens 3 maten te groot, al had ik me precies aan de maattabel gehouden. Ook was hij van synthetisch materiaal in plaats van katoen. Als vergoeding kreeg ik weer een bonustegoed van € 25. De bijbetaalde bedrag kreeg ik wel retour. Het bonustegoed was al binnen enkele weken verlopen en werd niet uitgekeerd, ondanks herhaaldelijk bezwaar tegen deze gang van zaken. Ik ben nooit akkoord gegaan met deze oplossing en voel me dan ook zeer bedrogen!

    Door: Rikie 07-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Lampen

    Deze oplichters leveren zoals inmiddels bekend helemaal niks. Geld ben je kwijt en totaal geen reactie van de zgn "klantenservice"

    Door: Edwin 26-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampen

    Had betaald voor een artikel en extra betaald voor snelle verzending.
    Na ruim een week kreeg ik slappe excuses dat of de post in China niet werkt door het coronavirus. Order dus maar geannuleerd.
    Nu ruim een week verder nog steeds mijn geld niet retour en de zeer slecht bereikbare "klantenservice" reageert opeens niet meer.

    Tip voor iedereen: bestel NOOIT wat bij deze oplichters. Je krijgt je spullen niet en je geld ben je ook kwijt.

    Door: Edwin 11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Magnetisch bouwspeelgoed

    Ook hier een slechte ervaring. Na twee maanden, 5 mailtjes en een hoop valse beloftes en redenen waarom mijn aankoop er nog niet zou zijn, is het adres ineens verkeerd en zou ik nóg een keer verzendkosten moeten betalen om het product te ontvangen!
    Adres in bevestigingsmail gecontroleerd; klopt gewoon!! 
    Niet bestellen dus bij dit bedrijf.

    Door: Fenna 17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Broek

    Wacht nu al 2 maanden op mijn bestelling. Krijg smoesjes over drukte maar er wordt nog steeds niet geleverd, schaam jullie

    Door: Paul 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Led lampen

    Zeer slecht bedrijf. Verkoopt alleen kletspraatjes. Vliegtuig met mijn order op 11-11-2019 opgestegen ergens in China. Maar is nog steeds niet geland. Niet te traceren! Ik dien tickets in met klachten, maar het antwoord is 'PROBLEEM OPGELOST'. Inmiddels wel al zo'n 25 reclame mails gehad. Maar nog niks in de brievenbus ontvangen. Ook geen enkele reactie meer ontvangen. HIER NIKS BESTELLEN ! Wil eigenlijk GEEN ENKELE STER geven.

    Door: Ton Kramer 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3dieren hoofden verkleed

    Bestelling kwam veel later dan gedacht omdat ze stiekem verzend tijd aangeven en je niet weet dat het uit China komt. Retour is absoluut niet mogelijk. Heb het retour gestuurd naar China maar nooit geld terug gekregen! Ga er niet mee in zee !

    Door: E 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een jurk en een pruik

    Eerst weken en weken moeten wachten besteld eind juli 2019. Voor € 42.00 en toen het er eindelijk kwam moest ik op het postkantoor €20.00 betalen vanwege de douane. Heb het pakket niet aangenomen en het laten terugsturen. 1x mail contact gehad en daarin werd gezegd dat dat douanekoste waren en zij daar niets aan verdienen. Gevraagd om aan mij het geld terug te storten maar nu 7-11-2019 nog niks op mijn rekening. Op geen enkele manier contact te krijgen, reageren nergens meer op. Een schandalig bedrijf. Bestel hier NIETS. ERGSTE IS DAT ZE NERGENS OP REAGEREN EN JE GEEN GELEGENHEID GEVEN OM CONTACT MET ZE OP TE NEMEN. FLUTBEDRIJF!!!!!!

    Door: I.wensink 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Bestelnr.: #3408266


    84 pcs 5mm Magnetisch speelgoed Magnetische blokken Magnetische stokken Magnetische tegels Bouwblokken Educatief speelgoed Muovi Magneet Magnetisch Piramide Kinderen / Volwassenen Unisex Jongens 20,91


    Dit ontvangen klopt totaal niet met de tekening en zo minuscule klein en kwalitatief niks waard



    Magnetische blokken Magnetische tegels Bouwblokken 128 pcs Automatisch Robot Reuzenrad verenigbaar Legoing Geschenk Magnetisch 3D Jongens Meisjes Speeltjes Geschenk  #05791712
    38,98€



    Dit ontvangen doosje met 40 stuks





    Marble Run Race Construction Knikkerbaansets Knikkerbanen STEAM Toy Creatief Ouder-kind interactie Kinderen Kind Unisex Jongens Meisjes Speeltjes Geschenk 104 pcs  #06733168
    27,69€



    Doosje met 52 stuks ontvangen

    Door: silvi simonne 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    fietsbroek

    nee nooit meer. Eerst wachten op bestelling na 60 dagen nog niets. Mail gestuurd nu nog 30 dagen wachten op bestelling...

    Door: angie 15-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over LightInTheBox

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is LightInTheBox een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over LightInTheBox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is LightInTheBox actief?

    LightInTheBox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LightInTheBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.