Light & Shade

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Light & Shade

Is het voor jou tijd om nieuwe verlichting te kopen? Dan is Light & Shade wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Je leest hier alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.


Wat is Light & Shade?


Via de webshop van Light & Shade kun je binnenverlichting, buitenverlichting, ledverlichting, meubilair, lampen & accessoires bestellen. Naar eigen zeggen worden er artikelen van topmerken verkocht. Kwaliteit, vakkennis en goede service staan hoog in het vaandel. Ze zijn een officiële dealer van toonaangevende merken. Hierdoor stellen ze je een goede service te kunnen bieden. De medewerkers houden zich constant bezig met de laatste ontwikkelingen. Er is een showroom die is gelegen in West-Vlaanderen. Deze ruimte bestaat uit 500m2. Je kunt hier vrijblijvend en neutraal advies inwinnen. Als je op zoek bent naar een specifiek product is het verzoek om vooraf contact op te nemen. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback? Dan ben je van harte welkom om contact te leggen met de medewerkers van Light & Shade.


Veilige betaling


Het is volgens het bedrijf mogelijk om een veilige betaling te doen. Betalingen kunnen verricht worden via diverse betaalmethodes. Zo kun je hier onder andere betalen via creditcard, iDEAL, Mister Cash en PayPal. Je kunt ook geld overmaken via een reguliere bankoverschrijving. iDEAL-betalingen zijn het meest gebruikte betaalmiddel. Voor alle betaalinformatie kun je het beste een kijkje op de website van Light & Shade nemen.


Verzendinformatie


Een bestelling wordt binnen 3 weken geleverd. Klanten worden van de exacte leverdatum op de hoogte gehouden. Als er iets misgaat tijdens het bezorgen dan is dat de verantwoordelijkheid van het transportbedrijf. Zorg dat je goed oplet bij het invoeren van het afleveradres. De verzendkosten worden aangegeven tijdens de bestelprocedure. De exacte kosten hangen af van het gewicht van de zending. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op locatie af te halen.


Retourinformatie


Ben je onverhoopt ontevreden over je bestelling? Is er een andere reden waardoor je wilt afzien van de aankoop? Dan kun je een retour in gang zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Dit valt onder het Belgische retourrecht. Als je een retournering in gang wilt zetten dien je een e-mail te sturen naar info@lightandshade.be. Laat weten dat je van de koop afziet. Wil je aanspraak maken op de restitutie? Dan zul je je aan de retourvoorwaarden moeten houden. Zo moet jouw bestelling in een ongeopende verpakking teruggestuurd worden. Het terugsturen moet binnen 5 dagen na het aanmelden plaatsvinden.


Garantiebeleid


Op veel van de artikelen die je hier kunt kopen zit 2 jaar tot levenslange garantie. Dit geldt alleen als er op de juiste manier met de producten wordt omgegaan. Het betreft hier de fabrieksgarantie. Er wordt altijd de garantieprocedure van het merk gevolgd. Lamen en batterijen zijn uitgesloten van garanties. Als een artikel opzettelijk is beschadigd, kan er geen aanspraak gemaakt worden op de garantie. Probeer het artikel niet zelf te herstellen, zodat er extra schade kan ontstaan. Wil je van de waarborg gebruik maken? Stuur dan een e-mail naar info@lightandshade.be. Vervolgens krijg je informatie over de garantieprocedure toegestuurd.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Light & Shade? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Welke artikelen heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het op prijs als je je visie wilt delen via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)