Batterijenhuis.nl

10

Bestellen

7.3

Service

9.3

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Batterijenhuis.nl

Er zijn vele dingen die batterijen nodig hebben. Een afstandsbediening, radiografisch voertuig, draadloos toetsenbord en andere draadloze apparaten zijn hier goede voorbeelden van. Maar waar kun je die batterijen nou vinden? Je kunt eens bij Batterijenhuis.nl zoeken. Maar wat voor kwaliteit accu’s zal deze winkel aanbieden? Zullen die laders je mobiele telefoon of andere apparaat wel snel genoeg opladen? Krijgen die startaccu’s je motor of quad echt weer aan de praat? Zal het lang duren voor de oplaadbare batterijen door de bezorgservice van Batterijenhuis.nl worden bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Batterijenhuis.nl staan tegenover jouw vragen, problemen of klachten of die van andere klanten? Kom meer over Batterijenhuis.nl te weten door naar echte klanten van deze winkel te luisteren. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken wat hun mening over Batterijenhuis.nl is. Hun cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je een goed beeld van Batterijenhuis.nl geven voor je de website zelf bezoekt.


Over Batterijenhuis.nl

Batterijenhuis.nl is een winkel die batterijen en andere manieren om een apparaat op te laden verkoopt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Hendrik Ido Ambacht. De winkel heeft een groot assortiment batterijen. Er zijn natuurlijk gewone batterijen voor hosloges, gehoorapparaten en fotocamera’s. Voorbeelden hiervan zijn lithium batterijen, alkaline batterijen en nog veel meer. Natuurlijk is het eigenlijk zonde om maar één keer met een batterij te kunnen doen. Daarom heeft Batterijenhuis.nl ook een selectie oplaadbare batterijen die je keer op keer opnieuw op kunt laden. Natuurlijk heeft Batterijenhuis.nl ook de laders die nodig zijn om de batterijen van nieuwe stroom te voorzien. Ze zijn er in AA, AAA, c, d, 9V blok en Li-ion. Een andere manier om een apparaat van stroom te voorzien is door middel van een accu. Er zijn accu’s voor analoge camera’s, MP3’s, netbooks, digitale fotocamera’s, laptops, GPS< draadloze scanners, spelcomputers, e-bikes, gsm’s, noodverlichting, gereedschap enzovoort. Je kunt kiezen uit loodaccu’s, powerbanks en nog meer. Als je motor , quad, sneeuwscooter of waterscooter niet meer wil starten dan kun je deze weer aan de praat krijgen door middel van een startaccu. Verder biedt Batterijenhuis.nl nog bouwlampen, opbergboxjes, nachtlampjes, LED-lampen, batterijentesters en zaklampen aan.
Diensten van Batterijenhuis.nl

De batterijen van Batterijenhuis.nl zijn makkelijk online te bestellen. De lader of oplaadbare batterijen worden dan netjes bij je bezorgd door de bezorgservice van Batterijenhuis.nl. Ook heeft deze batterijenwinkel een klantenservice om klanten te helpen die bijvoorbeeld niet weten welke batterijen ze precies voor een bepaald horloge moeten hebben.


Klachten, Complimenten en Tips voor Batterijenhuis.nl

Heb je al wel eens batterijen van Batterijenhuis.nl gebruikt? Of het nou oplaadbare batterijen waren of alleen wat simpele kleine batterijen voor je gehoorapparaat, wij willen graag weten wat jij van Batterijenhuis.nl vindt. Hoe makkelijk was het om een accu te bestellen via hun website? Hadden hun laders je oplaadbare batterijen al snel weer opgeladen? Duurde het lang voor de startaccu bij je thuis werd afgeleverd? En hoeveel had je aan de klantenservice van Batterijenhuis.nl toen je iemand nodig had om je te helpen? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Batterijenhuis.nl en hun batterijen echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Batterijen

J

J.P

14-11-2023

0

Batterijen

De levering was iets vertraagd door de drukte bij de bezorger. Op mijn mail kreeg ik zeer snel een reactie ?. Zeer tevreden daarover

G

Gertjan Speksnijder

06-12-2020

0

Powerbank

Na ruim 1 jaar is mijn Ansmann powerbank kapot gegaan. Na contact werd mij gevraagd dd kapotte Powerbank op te sturen. Ik kreeg binnen een paar dagen een nieuwe, geheel kosteloos toegestuurd. Echt een prima service!

M

Monique

01-09-2020

0