NederlandReview

  Ervaringen Batterijenhuis.nl

  Er zijn vele dingen die batterijen nodig hebben. Een afstandsbediening, radiografisch voertuig, draadloos toetsenbord en andere draadloze apparaten zijn hier goede voorbeelden van. Maar waar kun je die batterijen nou vinden? Je kunt eens bij Batterijenhuis.nl zoeken. Maar wat voor kwaliteit accu’s zal deze winkel aanbieden? Zullen die laders je mobiele telefoon of andere apparaat wel snel genoeg opladen? Krijgen die startaccu’s je motor of quad echt weer aan de praat? Zal het lang duren voor de oplaadbare batterijen door de bezorgservice van Batterijenhuis.nl worden bezorgd? En hoe zal de klantenservice van Batterijenhuis.nl staan tegenover jouw vragen, problemen of klachten of die van andere klanten? Kom meer over Batterijenhuis.nl te weten door naar echte klanten van deze winkel te luisteren. Werp eens een blik op hun reviews om te ontdekken wat hun mening over Batterijenhuis.nl is. Hun cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je een goed beeld van Batterijenhuis.nl geven voor je de website zelf bezoekt.

  Over Batterijenhuis.nl

  Batterijenhuis.nl is een winkel die batterijen en andere manieren om een apparaat op te laden verkoopt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Hendrik Ido Ambacht. De winkel heeft een groot assortiment batterijen. Er zijn natuurlijk gewone batterijen voor hosloges, gehoorapparaten en fotocamera’s. Voorbeelden hiervan zijn lithium batterijen, alkaline batterijen en nog veel meer. Natuurlijk is het eigenlijk zonde om maar één keer met een batterij te kunnen doen. Daarom heeft Batterijenhuis.nl ook een selectie oplaadbare batterijen die je keer op keer opnieuw op kunt laden. Natuurlijk heeft Batterijenhuis.nl ook de laders die nodig zijn om de batterijen van nieuwe stroom te voorzien. Ze zijn er in AA, AAA, c, d, 9V blok en Li-ion. Een andere manier om een apparaat van stroom te voorzien is door middel van een accu. Er zijn accu’s voor analoge camera’s, MP3’s, netbooks, digitale fotocamera’s, laptops, GPS< draadloze scanners, spelcomputers, e-bikes, gsm’s, noodverlichting, gereedschap enzovoort. Je kunt kiezen uit loodaccu’s, powerbanks en nog meer. Als je motor , quad, sneeuwscooter of waterscooter niet meer wil starten dan kun je deze weer aan de praat krijgen door middel van een startaccu. Verder biedt Batterijenhuis.nl nog bouwlampen, opbergboxjes, nachtlampjes, LED-lampen, batterijentesters en zaklampen aan.


  Hoe werkt een batterij nou eigenlijk?

  Diensten van Batterijenhuis.nl

  De batterijen van Batterijenhuis.nl zijn makkelijk online te bestellen. De lader of oplaadbare batterijen worden dan netjes bij je bezorgd door de bezorgservice van Batterijenhuis.nl. Ook heeft deze batterijenwinkel een klantenservice om klanten te helpen die bijvoorbeeld niet weten welke batterijen ze precies voor een bepaald horloge moeten hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Batterijenhuis.nl

  Heb je al wel eens batterijen van Batterijenhuis.nl gebruikt? Of het nou oplaadbare batterijen waren of alleen wat simpele kleine batterijen voor je gehoorapparaat, wij willen graag weten wat jij van Batterijenhuis.nl vindt. Hoe makkelijk was het om een accu te bestellen via hun website? Hadden hun laders je oplaadbare batterijen al snel weer opgeladen? Duurde het lang voor de startaccu bij je thuis werd afgeleverd? En hoeveel had je aan de klantenservice van Batterijenhuis.nl toen je iemand nodig had om je te helpen? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Batterijenhuis.nl en hun batterijen echt is.

  Batterijenhuis.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Batterijenhuis.nl

  Uw beoordeling

  Powerbank

  Na ruim 1 jaar is mijn Ansmann powerbank kapot gegaan. Na contact werd mij gevraagd dd kapotte Powerbank op te sturen. Ik kreeg binnen een paar dagen een nieuwe, geheel kosteloos toegestuurd. Echt een prima service!

  Door: Monique01-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Batterijen

  De levering was iets vertraagd door de drukte bij de bezorger. Op mijn mail kreeg ik zeer snel een reactie ?. Zeer tevreden daarover

  Door: Gertjan Speksnijder06-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Batterijenhuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Batterijenhuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Batterijenhuis.nl actief?

  Batterijenhuis.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Batterijenhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.