Liesjes Houten Speelgoed

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Liesjes Houten Speelgoed

Wil je alles weten over de ervaringen van klanten van Liesjes Houten Speelgoed? Wil je graag meer weten over de kwaliteit van het speelgoed? Of ben je bang dat de webshop niet betrouwbaar is? Dan zit je op NederlandReview helemaal goed. Hier vertellen de klanten van de webshop alles over het speelgoed en de website. Door hun reviews te lezen, kun jij als ouder de beste keuze maken voor je kind. Het speelgoed moet namelijk niet alleen veilig zijn, maar ook leuk zijn om mee te spelen. 


Over Liesjes Houten Speelgoed

Het meeste speelgoed dat tegenwoordig verkocht wordt, maakt veel geluid en heeft allemaal lampjes en lichtjes die blijven knipperen. Het oude houten speelgoed van vroeger zie je eigenlijk bijna niet meer. Gewoon een simpele doos met blokken is blijkbaar niet meer genoeg. Bij Liesjes Houten Speelgoed zijn ze het hier niet mee eens. Ze hebben een uitgebreid assortiment met houten speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ze hebben het leukste speelgoed voor je baby of peuter, maar je kunt ook voor je oudere kinderen bij Liesjes Houten Speelgoed terecht. In 2004 werd de webshop opgericht en is in de afgelopen 15 jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van houten speelgoed. Wil jouw kind later ridder worden? Dan is dit speelgoed van Liesjes Houten Speelgoed een stap in de goede richting.


Waarom Liesjes Houten Speelgoed?

Zodra klanten de website van Liesjes Houten Speelgoed bezoeken, kunnen ze meteen zien waarom ze voor het houten speelgoed van Liesje moeten kiezen. In felle en vrolijke kleuren worden de woorden leuk, eerlijk en veilig meteen belicht. Het zijn deze kenmerken waaraan al het speelgoed moet voldoen. Bovendien is al het speelgoed in de webshop van natuurlijk hout en is het speelgoed scherp geprijsd. Dit zijn genoeg redenen om in de webshop te kopen, maar je leest in de beoordelingen op NederlandReview of het speelgoed ook echt aan deze eisen voldoet. De levering en betaling heeft ook een aantal voordelen bij Liesjes Houten Speelgoed. Je bestelling wordt bijvoorbeeld vanaf 69,99 gratis verzonden en je kunt altijd veilig betalen met iDeal, PayPal, overboeking, rembours, acceptgiro en contant bij levering. 


Klachten Liesjes Houten Speelgoed

Als er iets fout is gegaan met jouw levering of als er andere problemen waren, kun je natuurlijk vertellen over jouw ervaringen in jouw review. Neem echter wel altijd eerst contact op met de webshop. Misschien kunnen ze jouw klacht toch nog naar tevredenheid afhandelen. Je kunt op de website alle contactgegevens vinden. Het telefoonnummer, e-mailadres en postadres van Liesjes Houten Speelgoed staat vermeld. Je kunt ook direct het contactformulier invullen. Vertel dan in jouw review hoe de klantenservice omgaat met klachten. 


Jouw ervaringen met Liesjes Houten Speelgoed

Wat vinden jouw kinderen van het houten speelgoed in de webshop? Is de webshop betrouwbaar? Is het speelgoed echt leuk, eerlijk en veilig? En is al het speelgoed echt te koop voor de scherpste prijs? Schrijf een review en vertel andere klanten alles over de webshop. Geef een compliment of vertel wat ze beter kunnen doen. Geef jouw eerlijke mening en vertel andere klanten waarom jij hen aanraadt om wel of niet bij Liesjes Houten Speelgoed te bestellen.


Wat zijn de ervaringen van kinderen met Liesjes Houten Speelgoed? Is het speelgoed veilig? Wat vinden ouders van de kwaliteit? Lees hier de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)