NederlandReview

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    Acronis True Image 2020, 5 pcs

    Beste software voor zeer goede prijzen.
    Gratis update van Acronis 2020 naar 2021 met duidelijke uitleg hoe het een en ander te installeren.
    Betrouwbare verkoper waarop je altijd een beroep kan doen indien nodig.
    Eerder Windows 10 besteld, snelle levering, heel tevreden.
    Geen min punten.

    Door: Jan01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security

    Kreeg herinnering om te verlengen. Ik had die allert aangezet. Deze was bij Licentie2Go goedkoper dan bij Norton. Aankoop was een fluitje van een cent en ook de installatie was probleemloos met de duidelijke instructie van Licentie2Go.
    Eenvoudig en snel. Kan ik iedereen aanraden.

    Door: Watze01-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 2020 de luxe virusbeveiliging

    Chatten eerlijke antwoorden, dus snel gekocht, en zeer goedkoop.

    Door: Joska scherrenbeg01-10-2020
    Frans Couwenberg01-10-2020

    Duidelijke communicatie, goede producten, goede prijs. Hier ga ik zeker mee door!

    h oranje01-10-2020

    HEEL GOED MEE TE WERKEN TOP ,MAAR WAAROM MOET NORTON 54 EURO REKENEN BIJ EEN VERLENGING EN LICENTIE2GO ONDER DE 20 EURO HET ZELFDE AANBIED HEBBEN ZE INTERN EEN VIRES IN DE AFREKENING EN VERKOOP PRIJS .?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaspersky

    Kaspersky verlenging besteld, ging super makkelijk, evenals de installatie. De verlenging gaat automatisch in op de dag dat mijn huidige licentie verloopt, dus ik heb er verder geen omkijken naar. Prijs véél beter dan bij Kaspersky zelf of andere aanbieders. Vorig jaar verliep ook alles naar wens dus ik ben er blij mee!

    Door: Petra30-09-2020
    Petra30-09-2020

    Er staat per ongeluk bij Zou hier weer kopen: Nee. Maar dat moet natuurlijk JA zijn!! Ik weet niet hoe ik het moet veranderen, dus bij dezen: uiteraard koop ik hier weer!!

    Ron Vermeulen12-12-2020

    Kaspersky Internet Security 2021 (1 jaar voor 3 apparaten) Goedkoop. Perfecte levering . Eenvoudige installatie. Kortom, een goed product van een goede betrouwbare winkel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9.5
    rating

    BitDefender total Security

    Geweldige service!

    Wat een verschil en snel, snel, alsof het mijn buurman betreft die gauw even hielp ook al was het in het weekend en in de avonduren.
    Ben zeer tevreden en zal in de toekomst wederom daar mijn aankopen regelen. Klasse!

    Door: José 25-09-2020
    Ria17-01-2021

    Ik gebruik al jaren BitDefender en ben zeer tevreden om dit nu via licentie2go te kunnen bestellen. Zelfde product maar wel een stuk goedkoper dus zeker een aanrader vandaar meteen voor 3 jaar afgesloten! Bedankt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Internet Security De Luxe 3 PCs

    Opnieuw gekocht, relatief goedkoop.
    License2go geeft duidelijke handleiding.

    Door: Rene Koolaard24-09-2020
    Paul24-09-2020

    Goede prijs en service tijdig een herrineringsmail gewoon erg prettig

    Peter van Leeuwen24-09-2020

    Nu, eigenlijk vragen de bedrijven waar je verlengt te veel. Bij diverse winkels als Mediamarkt bieden je iets veel goedkoper aan om opnieuw een contract af te sluiten daar was License to go heel behulpzaam in.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton security

    Alleen +jes,prima bedrijf en ook goedkoper dan via Norton zelf bestellen,was even de weg kwijt na de installatie,berichtje gestuurd en meteen was alles weer duidelijk voor mij.
    Top service,tot volgend jaar bij de verlenging ??

    Door: Gerrit19-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Acronis software

    Bereikbaarheid van Licentie2Go is zeer slecht. Vroeger een fijn bedrijf met telefonische helpdesk die echt hielp, nu is het een groot drama. Mij zijn ze kwijt als klant!!!

    Na aankoop product sta je in de kou.

    Door: Raymond Hensgens14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Norton wifi privacy

    De installatie van Norton was onmogelijk te doen via hun site, vanwege "een technisch probleem".
    Als goedmaker en excuus gratis wifi privacy van Norton ontvangen voor 1 apparaat. Dit geïnstalleerd op mijn pc.......het werkt voor geen meter, dus heb het weer moeten de-installeren en vervolgens krijg ik een melding dat er mogelijk (ineens, jawel) stuurprogramma's ontbreken waardoor mijn pc langzamer opstart. Ik kan dit niet verhelpen want ik ben geen whizzkid. Driemaal gebeld met Licentie2go. Als laatste doorverbonden met de supportafdeling. Konden niets voor mij doen. Mij toegezegd dat ze een e-mail zouden zenden met instructies voor een succesvolle installatie. Die mail moet zeker uit China komen of zo......uren laten nog steeds niets ontvangen. Ik ben helemaal klaar met deze toko die mij een programma heeft geleverd waardoor mijn pc, die eerst "gezond" was, nu allerlei kuren vertoont die ik niet kan plaatsen. Ik heb 24 euro betaald terwijl ik voor het dubbele bedrag hetzelfde krijg bij de Media Markt. Conclusie: volgend jaar bij de Media Markt kopen. Moraal van het verhaal: Ik betaal veel liever 50 euro aan in dit geval de Media Markt dan 24 euro aan een dubieuze tent die het mislukken van een installatie van Norton wijt aan "een technisch probleem", zonder te kunnen vertellen wát dat probleem dan is, om vervolgens als goedmaker een programma cadeau te doen dat niet werkt EN mijn computer naar de kloten helpt, om uiteindelijk de belofte te krijgen een mail te zullen ontvangen met nadere tekst en uitleg waarna de mail niet komt. Ik betaal dus liever het dubbele aan een ander dan de helft hiervan aan deze tent. Eerlijk en deskundig zaken doen is onbetaalbaar! License2go, tot nooit weer ziens.....

    Door: André Donders26-07-2019
    Licentie2GO02-08-2019

    Beste Andre, Dank voor uw reactie op deze site. We vinden het jammer dat de installatie van de software van Norton niet werkte zoals u had verwacht. Licentie2GO is eigenlijk geen partij in deze kwestie aangezien u een programma van Norton koopt dat niet werkt en niet een programma koopt dat Licentie2GO zelf ontwikkeld heeft. Licentie2GO biedt u -als enige leverancier in NL met een eigen technische dienst - de hulp en een set met instructies om de software die u koopt te installeren en activeren. Natuurlijk vinden we het jammer dat uw computer de installatie niet aan kon omdat er andere programma’s op uw computer stonden die een conflict gaven met Norton Wifi Privacy. Licentie2GO heeft er alles aan gedaan om u te helpen met het programma van Norton, we hebben razendsnel geantwoord op e-mails, we hebben erg lang met u aan de telefoon geholpen en ondersteuning geboden en zelfs via de chat hebben we u ondersteuning geboden. Nogmaals; spijtig dat het niet werkt. We hebben dit doorgegeven aan Norton. Als u volgend jaar wilt verlengen via de Media Markt voor het dubbele geld is dat natuurlijk uw goed recht, maar weet dat u dezelfde software gaat ontvangen. De software verandert namelijk niet als u het bij een andere aanbieder koopt. We adviseren u daarom graag om over te stappen naar een ander merk. Graag tot ziens bij Licentie2GO!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Aanrader

    Het programma Norton wordt ieder jaar lastiger om te installeren. Ik schreef hier een slechte review over. Echter, dit blijkt aan Norton te liggen en niet aan Licentie2Go. Zij geven een geweldige service! Installatie was met hun hulp in 3 minuten gefikst. Doen!

    Door: rie van vegchel09-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bizarre werkwijze

    Ik heb Licentie2go betaald voor het verlengen van Norton. Vervolgens moet ik Norton (of een site die daar op lijkt, wie weet wat het is) al mijn bankgegevens verstrekken, toestemming geven voor automatische afschrijving volgend jaar en die toestemming dan weer intrekken. Sorry Licentie2go maar dit is te bizar. Jullie moeten deze werkwijze duidelijk maken voordat iemand iets aan jullie betaalt en ik wil mijn geld terug.

    Door: Minka07-04-2019
    Licentie2GO09-04-2019

    Beste Minka, Voor het product dat u gekocht heeft geldt dat veel andere klanten dezelfde problematiek ervaren. Norton heeft de activatieprocedure per 1 maart veranderd. Vanaf dat moment verplicht Norton de eindklant om betaalgegevens in te voeren. Deze stap is verplicht. Deze betaalgegevens gebruikt Norton om een volgende verlenging automatisch van uw rekening te schrijven. Licentie2GO is zeker geen voorstander van deze activatieprocedure. Integendeel zelfs; Wij doen er alles aan om dit vooraf kenbaar te maken. Deze werkwijze wordt duidelijk vermeldt op de productpagina, in de specificaties, in de samenvatting en in de handleiding. Bij het correct volgen van de instructies kan het niet anders dan dat u deze informatie heeft gelezen. Uiteraard lost Licentie2GO het graag voor u op. Zou u contact met ons kunnen opnemen via 085 0292122? We leggen de situatie graag verder uit en zoeken graag naar een passende en voor u wenselijke oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice Licentie2GO

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Veel te ingewikkeld om te installeren

    De informatie die je krijgt om je product te installeren is absoluut onbegrijpelijk. En deze wordt ieder jaar ingewikkelder. Dit is voor mij de laatste keer dat ik hier iets koop

    Door: rie van vegchel06-04-2019
    rie van vegchel09-04-2019

    Ligt aan Norton. Niet aan Licentie2Go. Norton maakt het onnodig ingewikkeld en ondoorzichtig, Das hun verdienmodel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    geen geldige code ontvangen

    geen geldige code ontvangen !!!

    Door: rob 18-03-2019
    Licentie2GP09-04-2019

    Beste Rob, Allereerst excuses voor deze late reactie. We lezen uw beoordeling nu pas. Licentie2GO levert uitsluitend 100% legitieme en werkende code. Wanneer de code niet geldig is dan is daar een verklaarbare reden voor. Bijvoorbeeld dat de code foutief wordt ingevoerd of dat de activatie instructies niet in de goede volgorde worden gevolgd. In alle gevallen geldt dat Licentie2GO het graag onderzoekt en graag oplost. Zou u contact met ons kunnen opnemen via 085 0292122? We helpen u stap voor stap verder en zorgen ervoor dat de software correct en werkend geactiveerd wordt. Met vriendelijke groet, Klantenservice Licentie2GO

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Superblij

    Ik heb een goede doelen stichting dus wil kosten graag laag houden. De normale licenties van Adobe zijn dus voor de paar keer dat ik er gebruik van maak niet in verhouding. Bij Soft2go kon ik gelukkig een pakket kopen tegen betaalbare prijs. Ik ben superblij. Snel contact via telefoon, heldere uitleg, goede communicatie in mail en download instructie!

    Door: Ellen Touray18-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft Office

    Microsoft Office besteld via Licentie2GO. Mooie aanbieding en ik kan er weer tegenaan.

    Door: p.31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Snel en goedkoop

    Heel snel geregeld en vele malen goedkoper dan mijn vorige aanbieder.

    Door: G. Bruinsma23-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Antivirus

    Via Licentie2GO mijn Antivirus eindelijk bijgewerkt.
    Het was hier goedkoper dan bij mijn vorige aanbieder en het was vlug geregeld.
    Blij dat ik eindelijk weer beschermd ben goed.

    Door: H. Joris16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top

    ik had een beetje argwaan, omdat de licentie bijna 30 euro goedkoper was dan bij de microsoft zelf.
    Even alle recensies over Licentie2GO gelezen en toch geprobeerd, helemaal goed gegaan en binnen een paar minuten mijn licentie van Office365 weer zeer voordelig voor een jaar verlengd !!

    Ik ga de volgende keer weer eerst even op deze site checken voor andere aankopen.

    Door: Jeroen 31-07-2016
    René van Rooij28-02-2020

    Norton Security 2020 3 licenties, aangeschaft voor een zeer prettige prijs. Een echte aanrader. Bij het installeren zeer deskundige hulp gekregen via chat op de website vanLicentie2go Alles werkt nu prefect

    Chris Klootwijk18-09-2020

    Altijd goed en snel geregeld,Kapersky en Microsoft 365.

    Frank klomps22-09-2020

    office 365 goede prijs makkelijk geïnstalleerd

    L.F. Veldman28-09-2020

    Super gemakkelijk te bestellen, prijs is geweldig, antivirus komt via de mail en installeren een fluitje van een cent. Ben al jaren klant en dat blijft ook zo.

    Maarten28-09-2020

    Bestel al een poosje bij licentie2go. Altijd scherpe prijzen. Instructie op de website klopt als een bus! Top!

    Jan01-10-2020

    Voor de eerste keer besteld en kom zeker terug. Alles vlot en simpel geregeld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel geleverd

    Goedkope download.

    Door: Jan04-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel en goedkoop mijn Norton verlengt

    Ik heb bij Licentie2GO snel en goedkoop mijn Norton verlengt. Het verlengen kon ik niet zelf, dus heeft de helpdesk voor me gedaan. Prima service voor een lage prijs!

    Door: Norton-verlengen27-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.