NederlandReview

  Ervaringen Adobe

  Overweeg je software van Adobe te installeren, maar wil je eerst weten of het prettig in gebruik is? Hoe gaat het in zijn werk als je tegen problemen aan loopt? Hier lees je de reviews van ervaringen en de meningen van consumenten voor je. Maar je kunt hier natuurlijk straks ook jouw recensie en beoordeling met ons delen. Daarmee help jij op jouw beurt weer de mensen na jou bij het maken van een keuze.

  Klassiekers

  Er zijn van die computerprogramma’s en apps waar iedereen wel bekend mee is. Waarschijnlijk is de bekendste wel Acrobate Reader. Vaak wordt deze bij de fabriek er al opgezet en veel internetbrowsers zijn er mee uitgerust, maar anders is het zo geïnstalleerd. De Pro-versie is niet gratis, zoals met Reader wel het geval is, maar dan is het ook mogelijk om de PDF-bestanden te bewerken of te maken. Denk aan bijvoorbeeld het ondertekenen van een formulier wat als PDF verzonden is per email.

  Een ander programma waar waarschijnlijk meer mensen gebruik van maken dan dat ze beseffen, is Flash (of Animate, zoals de professionele versie tegenwoordig heet). Veel websites maken hier gebruik van en functioneren niet als je de plug in niet hebt. Vaak zijn dit websites met animaties of een bewegend design. Ook zijn de afbeeldingen niet via de rechter muisknop op te slaan, zoals met ‘gewone’ websites het geval is.

  Tot slot is er natuurlijk nog Photoshop. Dit fotobewerkingsprogramma wordt gebruikt voor zowel kleine poetsklusjes in afbeeldingen, als het scheppen van een andere werkelijkheid of realiteit binnen een foto. Net waar je jouw creativiteit voor wilt gebruiken dus. Wist je dat er per gewenste aanpassing vaak 70 verschillende manieren zijn om het voor elkaar te krijgen?  Oefening baart kunt, zowel bij de professional als de amateur en de grapjurk

  Wat kun je ermee?

  Dit hangt natuurlijk af van over welk programma we het hebben. Lightroom is bijvoorbeeld een fotobewerkingsprogramma. Vaak wordt het gebruikt bij de eerste bewerkingen voordat de Photoshop geopend wordt. Illustrator is een programma waarmee je aan de slag gaat met design door middel van vectorafbeeldingen en vectorillustraties. Een paginaontwerp of lay out voor gedrukte en digitale publicaties maak je doorgaans in InDesign. Die video van die geweldige reis, waarbij je uiteraard een camera hebt meegezeuld, kun je in Premiere Pro maken, want dat is geschikt videobewerking en videoproductie. Als het eindresultaat dan net niet bevalt, kun je altijd nog After Effects overwegen, want daarmee kun je filmische visuele effecten en bewegende beelden toevoegen. Eventueel extra audio opnemen, mixen en herstellen kan via Audition. Als je dan ook nog van plan bent om zelf een website te gaan ontwerpen of ontwikkelen, kan Dreamweaver een optie zijn.

  Adobe

  Het bedrijf achter eerder genoemde programma’s is Adobe. Naast de creatieve programma’s die veel mensen wel kennen, heeft het softwarebedrijf ook programma’s geschreven voor marketing en analytics doeleinden, en bedrijfsoplossingen. Ondersteuning wordt aangeboden via het Help Center, een forum en how-to’s (uitleg, korte handleidingen). Een proefversie verschillende software is gratis te downloaden via de website, maar deze kun je enkel proberen zolang de proefperiode duurt. Een paar voorbeelden van die minder bekende programma’s zijn Spark, Bridge, Media Encoder, InCopy, Prelude, Story Plus en Fuse. Veel programma’s werken via een lidmaatschap en de Adobe Creative Cloud, waarbij je eerst een persoonlijk account moet aanmaken en inloggen om er toegang tot te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een programma op meerdere apparaten te gebruiken.

  Recensies voor en door consumenten

  Ben je tevreden met jouw aankoop? Is het computerprogramma of de plug in gebruiksvriendelijk? Zit er een verschil tussen de trial versions en de versie die je uiteindelijk koopt? Zijn de functies en mogelijkheden bijvoorbeeld uitgebreider? Zou je de producten aanraden aan toekomstige klanten of ‘customers’? Heb je de antwoorden gevonden die je zocht op het forum of heb je uiteindelijk contact opgenomen met Adobe? Was de klantenservice klantvriendelijk en oplossingsgericht? Laat het ons weten en deel jouw mening en beoordeling. Schrijf dus vandaag nog een review van jouw ervaring. Alvast bedankt!

  Adobe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Adobe

  Uw beoordeling

  ADOBE CREATIVE CLOUD PAKKET

  Ik klaag nooit maar dit is ronduit waardeloos. Nu al 6 dagen heen en weer met deze uitermate slechte klanten service die mijn subsription stop heeft gezet die ik via een code had en nu ben ik 150 euro lichter. Kennelijk kan ook niemand dit oplossen

  Door: Shana Coughlan14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Adobe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Adobe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Adobe actief?

  Adobe is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Adobe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.