Adobe

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Adobe

Overweeg je software van Adobe te installeren, maar wil je eerst weten of het prettig in gebruik is? Hoe gaat het in zijn werk als je tegen problemen aan loopt? Hier lees je de reviews van ervaringen en de meningen van consumenten voor je. Maar je kunt hier natuurlijk straks ook jouw recensie en beoordeling met ons delen. Daarmee help jij op jouw beurt weer de mensen na jou bij het maken van een keuze.

Klassiekers

Er zijn van die computerprogramma’s en apps waar iedereen wel bekend mee is. Waarschijnlijk is de bekendste wel Acrobate Reader. Vaak wordt deze bij de fabriek er al opgezet en veel internetbrowsers zijn er mee uitgerust, maar anders is het zo geïnstalleerd. De Pro-versie is niet gratis, zoals met Reader wel het geval is, maar dan is het ook mogelijk om de PDF-bestanden te bewerken of te maken. Denk aan bijvoorbeeld het ondertekenen van een formulier wat als PDF verzonden is per email.

Een ander programma waar waarschijnlijk meer mensen gebruik van maken dan dat ze beseffen, is Flash (of Animate, zoals de professionele versie tegenwoordig heet). Veel websites maken hier gebruik van en functioneren niet als je de plug in niet hebt. Vaak zijn dit websites met animaties of een bewegend design. Ook zijn de afbeeldingen niet via de rechter muisknop op te slaan, zoals met ‘gewone’ websites het geval is. 

Tot slot is er natuurlijk nog Photoshop. Dit fotobewerkingsprogramma wordt gebruikt voor zowel kleine poetsklusjes in afbeeldingen, als het scheppen van een andere werkelijkheid of realiteit binnen een foto. Net waar je jouw creativiteit voor wilt gebruiken dus. Wist je dat er per gewenste aanpassing vaak 70 verschillende manieren zijn om het voor elkaar te krijgen?Wat kun je ermee?

Dit hangt natuurlijk af van over welk programma we het hebben. Lightroom is bijvoorbeeld een fotobewerkingsprogramma. Vaak wordt het gebruikt bij de eerste bewerkingen voordat de Photoshop geopend wordt. Illustrator is een programma waarmee je aan de slag gaat met design door middel van vectorafbeeldingen en vectorillustraties. Een paginaontwerp of lay out voor gedrukte en digitale publicaties maak je doorgaans in InDesign. Die video van die geweldige reis, waarbij je uiteraard een camera hebt meegezeuld, kun je in Premiere Pro maken, want dat is geschikt videobewerking en videoproductie. Als het eindresultaat dan net niet bevalt, kun je altijd nog After Effects overwegen, want daarmee kun je filmische visuele effecten en bewegende beelden toevoegen. Eventueel extra audio opnemen, mixen en herstellen kan via Audition. Als je dan ook nog van plan bent om zelf een website te gaan ontwerpen of ontwikkelen, kan Dreamweaver een optie zijn.

Adobe

Het bedrijf achter eerder genoemde programma’s is Adobe. Naast de creatieve programma’s die veel mensen wel kennen, heeft het softwarebedrijf ook programma’s geschreven voor marketing en analytics doeleinden, en bedrijfsoplossingen. Ondersteuning wordt aangeboden via het Help Center, een forum en how-to’s (uitleg, korte handleidingen). Een proefversie verschillende software is gratis te downloaden via de website, maar deze kun je enkel proberen zolang de proefperiode duurt. Een paar voorbeelden van die minder bekende programma’s zijn Spark, Bridge, Media Encoder, InCopy, Prelude, Story Plus en Fuse. Veel programma’s werken via een lidmaatschap en de Adobe Creative Cloud, waarbij je eerst een persoonlijk account moet aanmaken en inloggen om er toegang tot te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een programma op meerdere apparaten te gebruiken.

Recensies voor en door consumenten

Ben je tevreden met jouw aankoop? Is het computerprogramma of de plug in gebruiksvriendelijk? Zit er een verschil tussen de trial versions en de versie die je uiteindelijk koopt? Zijn de functies en mogelijkheden bijvoorbeeld uitgebreider? Zou je de producten aanraden aan toekomstige klanten of ‘customers’? Heb je de antwoorden gevonden die je zocht op het forum of heb je uiteindelijk contact opgenomen met Adobe? Was de klantenservice klantvriendelijk en oplossingsgericht? Laat het ons weten en deel jouw mening en beoordeling. Schrijf dus vandaag nog een review van jouw ervaring. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Creative Cloud

Oplichtersbende. Je sluit een abonnement af en vervolgens incasseren ze gewoon het 10-voudige. Niet fatsoenlijk bereikbaar. Willen het niet oplossen en vervolgens annuleren ze je aankoop eenzijdig van hun kant. Miljarden bedrijf dat alleen maar graait en verder niets. .

R

Raino Hamelink

26-04-2023

0forum

adobe Fresco

bestanden gaan verloren op de cloudopslag, rommel!

J

Jos

13-01-2022

0forum

ADOBE CREATIVE CLOUD PAKKET

Ik klaag nooit maar dit is ronduit waardeloos. Nu al 6 dagen heen en weer met deze uitermate slechte klanten service die mijn subsription stop heeft gezet die ik via een code had en nu ben ik 150 euro lichter. Kennelijk kan ook niemand dit oplossen

S

Shana Coughlan

14-04-2021

0forum