NederlandReview

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    Norton 360

    Tijdige melding, makkelijke installatie, kortom precies wat je wil als je software moet installeren!

    Door: Peter 30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Norton antivirus

    Ik koop al jaren van deze winkel.
    Altijd top service, scherpe prijzen, snel service, duidelijk instructies voor de installatie.

    Door: G30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton en office

    Ik koop al jaren hier mijn norton en dit jaar de office
    Altijd snel op de mail
    Nooit problemen gehad ben zeer tevreden

    Door: Miranda29-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Adobe Fotografie

    Een jaarabonnement dat vanzelf afloopt, met tegen de tijd van verlenging een herinnering met de mogelijkheid om opnieuw een jaarabonnement af te sluiten. Of niet. Dat vind ik prettiger dan een doorlopend abonnement.
    Bestellen en installeren is eenvoudig.
    Alleen kun je de verschillende apps beter via de cloud-app van Adobe installeren dan via de linkjes die Licentie2go je tijdens de installatie laat zien.

    Door: Johet28-01-2021
    Joyce29-01-2021

    Ik geef toe, ik heb in het begin sterk getwijfeld om het pakket Microsoft 365 Personal te kopen bij Licentie2GO. Te mooi om waar te zijn....origineel pakket? en voor zo'n lage prijs? Niets is minder waar. Een top product! Licentie2GO krijgt een dikke 10! Ze sturen na aanschaf van pakket een email met duidelijke uitleg en instructies. Ik installeerde het pakket pas een paar dagen later.Ze stuurden nogmaals een reminder met tips en tricks voor juiste installatie. In half uurtje alles geregeld. Ik heb helemaal geen ervaring met PC en installaties. Ik bestel mijn producten voortaan hier. Een warme douche voor dit bedrijf ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Office 2019 home en zelfstandigen

    Meestal ben ik een beetje huiverig om niet rechtstreeks bij Microsoft te bestellen, maar dit lijkt allemaal goed te gaan.

    In mijn tweede bestelling bleek weliswaar een code al gebruikt, maar het werd uiteindelijk toch vlot opgelost door medewerker Stefan.
    Mijn dank daar nog voor.

    Door: Hans Meyer25-01-2021
    Johannes26-01-2021

    Zeer betrouwbaar en snel met reageren ! Topsite

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee Total Protection

    Ook ik was sceptisch voor mijn aankoop McAfee Total Protection die verlengd moest worden, maar op basis van reviews besloten toch maar nieuw aan te schaffen via Licentie2go.
    Helemaal prima, direct verstrekking licentiekey & zonder problemen te installeren. Ga ik zeker voor de verlening.

    Door: Björn23-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    snel geleverd via mail eigenlijk direct na betalen. Daarna code ingevoerd in Norton en klaar voor een jaar bescherming.

    Door: Michael Gerritsen23-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAffee Total Protection + VPN

    Super tevreden. Voor mij springen de lage prijs en de soepelheid van het installeren er uit. Helder, intuïtief en gemakkelijk benaderbaar bij vragen (of problemen maar die heb ik nooit gehad... :-)).)
    Licentie2Go bespaart mij een hoop geld én moeite.

    Door: A. Swart22-01-2021
    Michael Gerritsen23-01-2021

    levering snel via e-mail na betalen, daarna Norton code ingevoerd en good to go voor een jaar.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton antivirus

    Fantastic service. Very fast, very reliable. I will be defo using again.

    Door: Gareth Roberts18-01-2021
    MiHa19-01-2021

    Dit is het 2de jaar dat ik een licentie koop via Licentie2GO en ben zeer tevreden.

    Elbert20-01-2021

    Prima regeling. Binnen een paar minuten was het instaleren al mogelijk. IK beveel deze firma aan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft 365 Personal

    Eenvoudig online bestellen voor een superscherpe prijs. Direct na betaling de code per mail ontvangen en online geactiveerd bij Microsoft. Binnen 15 minuten weer alles geregeld voor het komende jaar. Top!

    Door: Jan Jaap Westhof13-01-2021
    Alain Bos13-01-2021

    Ik ben aangenaam verrast door de scherpe prijzen en adequate hulp. Ik had een software-pakket gekocht maar wilde na 1 dag (voordat ik de code had gebruikt!) het pakket inruilen omdat ik te snel de software had gekocht. Ik stuurde Licentie2GO een mailtje waarin ik mijn wensen duidelijk maakte en mocht gewoon een ander produkt uitzoeken. Ik ben toen met meer rust de website nogmaals door gebladerd en wat meer onderzoek gedaan naar de diverse produkten. Uiteindelijk kocht ik Microsoft365 en NortenSecurityDeluxe (Norton365) en ben daar zeer tevreden over. Ik heb echter 1 probleempje, bij Norton SecurityDeluxe hoort ook een firewall te zitten maar die kan ik nergens vinden. Moet ik deze apart downloaden net als Norton Utilities (inbegrepen bij Norton 365) ? groet Alain ps. Bij Microsof365 eindelijk een online outlook zonder advertenties - perfect!

    Alain Bos13-01-2021

    Ik bedoelde bij NortonSecurityDeluxe hoort ook een VPN te zitten !! Sorry. De uitgebreide firewall is standaard geïnstalleerd groet Alain.

    ID16-01-2021

    Voor de 2e keer een licentie voor een Microsoft 365 Personel aangeschaft. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Vlotte installatie. Op naar de 3e keer!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaspersky Internet Security

    Scheelde niet alleen in de prijs. De snelheid en betrouwbaarheid van de bestelling was prima. (was eerste keer bij dit bedrijf).

    Door: Richard Hartog 06-01-2021
    Frans 06-01-2021

    Snelle levering en qua prijs ook nog eens zeer concurrerend

    Ingrid07-01-2021

    Heel fijn en geduldig geholpen door Harmen!

    Kees07-01-2021

    Duidelijk, snel en geen problemen

    Ric0226-01-2021

    Voor de 3e keer mijn kaspersky vernieuwd. Nog steeds simpel en vlug zonder problemen met duidelijk instructies.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft 365

    Direct je licentie tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

    Door: Fred van Dalum05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    AVG

    Bestellen gaat top, service is top, prijs is scherp en levering is top!

    Door: Frank Sukel05-01-2021
    Johan van Kuijk05-01-2021

    Norton 360 10 device. Goed product en snel geleverd.

    Herman05-01-2021

    Prima product, snelle levering.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Norton 360 is goed werkende software, is gemakkelijk in gebruik en geeft een veilig gevoel. Bovendien is het voordelig te bestellen via Licentie2GO en je krijgt een duidelijke installatie instructie. Ik ben al een paar jaar een tevreden klant.

    Door: Pierre de Barrage04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    mcafee total protection

    Vond de prijs bij Licentie 2go v.b.t. Mcafee total protection erg laag als ik deze vergelijk met de site van Mcafee. toch ,aar besteld bij Licentie2go.
    Ben zelf op PC gebied a technisch maar door de goede en duidelijke uitleg van Licentie2go alles net geïnstalleerd. de volgende verenging gaat weer via Licentie2go.

    Door: Johan S04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365 Family

    Al jaren hier de software en licenties verlengd. Je wordt er vanzelf aan herinnerd en bent goedkoper uit dan bij Microsoft zelf. Prima!

    Door: Patrick04-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Ik laat jullie even weten dat 2021 goed is begonnen. De toegangssleutel werkte direct en installatie geen probleem. Nog een voorspoedig 2021 en als jullie iets voor me kunnen doen laat ik me horen. Groet A

    Door: André03-01-2021
    johannes de jong04-01-2021

    betrouwbaar goede

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft 365

    Vorige maand de verlenging aangeschaft voor m'n Microsoft 365 pakket.
    Alles, tot en met de 'handleiding' verliep vlekkeloos.

    Wil het niet echt een min-punt noemen, maar ten opzichte van andere producten, noem bv Norton, is het prijsverschil niet zo groot !

    Door: Harrie van der Vaart02-01-2021
    Katleen Evenepoel02-01-2021

    Helemaal tevreden, kan tot op heden geenenkel negatief punt opnoemen. Thans ik ben een kritische dame. :-) Zal zeker nog gebruik maken van de diensten van Licentie2Go.

    Willy Bordui02-01-2021

    Heel tevreden zou terug hier kopen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Virus bescherming 3 apparaten

    Tijdig op de hoogte gesteld van de verlenging. Redelijke prijs die lager was dan op Black Friday. Installatie gaat wel goed maar heb wel vaak last van de vaktaal. Als leek is het maar raden wat bedoeld wordt. Altijd weer blij dat het toch nog gelukt is. Graag meer aandacht voor taal van de gebruikers.

    Door: M. Wesselius02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Acronis True Image.

    Heel tevreden over alles, duidelijke website, concurrerende prijs, snelle levering (download/gegevens), installeren en gereed! Prima zaak, aan te bevelen.

    Door: Fred Saaltink31-12-2020
    L.v.g.01-01-2021

    Bestelde een Norton Delux voor 20 euro. Na betaling onmiddellijk de nodige gegevens per e-mail ontvangen. Zoals steeds; Snel, Betrouwbaar & goedkoopste!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.