NederlandReview

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    Licentie Office 365 personal

    Altijd op tijd en met een prima prijs t.o.v. Microsoft snel en vlot te installeren. Zeker zoals ik het al een aantal keren heb gedaan is het een fluitje van een cent.

    Door: Roel Stavast 16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 Deluxe

    Helemaal tevreden met deze aankoop. Het eerste jaar was al prima tegen een super prijs, nu verlenging tegen wederom een waanzinnige prijs. Super snel geregeld, en alles verliep soepel, mede dankzij de duidelijke uitleg! Zolang ze het blijven aanbieden, zal ik het blijven kopen!

    Door: Jan13-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    macafee internet security

    Nog nooit was het aanschaffen én/of verlengen via Licentie2Go zo eenvoudig. perfecte communicatie. En alles werkt ook direct. Pluim

    Door: Ad11-03-2021
    Pieter Nijs11-03-2021

    op minuten 20 euro bespaart met family 365 via licence togo i.p.v. officiële Office website . En nog eenvoudig te instaleren . Bravo ! tot de volgende aankoop!!

    Paul11-03-2021

    Verlenging voor een nieuwe periode van Bitdefender Security prima, vlot en veilig verlopen. Goed geregeld!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee total protection

    Heb nu 2 maal bij licentie2go besteld en mag niet klagen. Alles verliep perfect 👌🏻

    Door: Maurice Frijns05-03-2021
    eddy jordens07-03-2021

    Tweede keer besteld en zeker tevreden, alles goed verlopen

    eddy jordens07-03-2021

    Tweede keer besteld en zeker tevreden, alles goed verlopen !!

    Johny Schabon 07-03-2021

    bestel al jaren ! snel goed en scherpe prijzen . dus echt een aanrader ;

    Marian07-03-2021

    MS office pakket aangeschaft bij installeren blijkt de verstrekte licentiecode niet te werken. Men verwijst mij continu terug naar Microsoft en het controleren van mijn emailadres. Mijn gekoppelde Microsoft emailadres is gebruikt bij aankoop van jullie product. Computer expert ingehuurd alles getest. Installatie bleek niet mogelijk. Macbook functioneert naar behoren. Wens na fiks aantal emails mijn aankoopbedrag terug a.u.b. Dit kost teveel tijd en energie!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton deluxe

    Snel geleverd en goedkoop

    Door: Bram Bakx 04-03-2021
    Gerard Smulders04-03-2021

    Norton Security abonnement verlengd. Aankoop via de website verloopt fijn. Goede installatie instructie. Zeer tevreden. Ga zo door.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee security

    Geen

    Door: Marc de Moor03-03-2021
    Ruud Steijaert03-03-2021

    Goed in prijs en snel geregeld

    Cor dekker03-03-2021

    goede prijs gemakkelijke installatie werkt perfect.

    tamara dh04-03-2021

    Goede competitieve prijs en werkt zoals het moet. Tevreden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 Primium

    Bestellen, betalen en installeren ging als een "tierelier". Gewoon perfect!!!

    Minpunten: Geen.

    Door: Jan Krewinkel02-03-2021
    Freddy03-03-2021

    Duidelijke uitleg, software vlot te downloaden en te installeren. Een echte aanrader!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Je wordt op de hoogte gehouden wanneer je contract afloopt. Vragen worden altijd heel snel beantwoord. Alleen maar goede ervaringen.

    Door: Caro02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 premium

    + Direct levering (download)
    + Duidelijke handleiding
    + Beste prijs
    + Extra features
    + Alle mogelijke betalingsvormen

    Door: Arnoud Wellhuner27-02-2021
    Pieter28-02-2021

    Ook

    Harry01-03-2021

    Op alle fronten correct en snel. Prettig dat er meegedacht wordt. Oplossingsgericht en serviceminded zoals het hoort.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Eset beveiliging pakket.

    Alleen plus punten.
    Goede beveiliging, meer kan ik niet over zeggen. 👍

    Door: spenki josafath26-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365 (verlenging)

    Prima prijs en snelle levering.
    Jammer dat er ergens iets is fout gegaan, waardoor jaarabonnement met een maand is bekort. (zelf fout gemaakt waarschijnlijk).
    Prima hulp op afstand bij installeren.
    Bij volgende verlenging meteen installatiehulp vragen.

    Door: Romjan25-02-2021
    Gerrit Veenendaal07-03-2021

    Uitstekende prijs en goede signalering. Goede instructies

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton 360

    Aankoopproces is gemakkelijk. Installeren wijst zichzelf. En dat voor de laagste prijs!!

    Door: D Schols24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Norton 360

    Snel geleverd. Goede handleiding om te installeren. Indien afloopdatum bij jullie bekend is dan krijg je een herinnering. Alleen komt deze 4 maanden te vroeg. Daardoor diverse herinneringen om te gaan installeren. Dit is uitermate irritant. Herinnering 1 maand voor afloopdatum is vroeg genoeg.

    Door: A bierman24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kaspersky internet Security voor 5 apperaten

    Plus: goed, snel en voordelig.

    Geen minpunten.

    Door: J. Meijering23-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton internet security 10 apparaten

    Binnen 2 seconden geleverd. Super simpele installatie.

    Door: Bert19-02-2021
    Ingrid21-02-2021

    Inmiddels al voor het 4de jaar norton virusprotection bij 2GO aangeschaft. Elk jaar krijg ik op tijd een aanbieding voor het nieuwe jaar en deze is zo scherp geprijsd dat ik er niet aan twijfel om weer te bestellen. Hoe je moet downloaden en installeren wordt duidelijk uitgelegd, Kortom een prima bedrijf!

    Alexander 21-02-2021

    Prima! Ik kende Licentie2Go niet en kwam het tegen tijdens een zoektocht naar scherpe prijs. Ik hoopte wegens mijn onbekendheid met hen dat het in orde zou komen, dit argwaan werd enigszins versterkt doordat de prijzen van Licentie2Go net iets onder het niveau van de anderen lag en daartegen wordt je nu net regelmatig gewaarschuwd. Lijkt het te mooi... enz. De goede reviews maakten dat ik het 't proberen waard vond. Alles bleek prima in orde! Direct na betaling ontving ik serial en downloadlink. Ook nog, niet nodig gehad maar kan handig zijn, een installatiehulp met slagingsgarantie voor het geval je er niet uitkomt. Samengevat: prima shop, scherpe prijzen en belofte van goede aftersales. Ik ga er zeker vaker bestellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Goedkoop, goede instructies licentie direct beschikbaar.

    Door: Ray Ramsaran18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    ESET Smart security virusscan pakket 3 x 3 jaar

    Heldere website, geeft goede info over het product, gemakkelijk bestelbaar. Ook de installatie wordt goed begeleid ( voor mensen die hier minder bedreven in zijn) Vragen per mail worden vlot beantwoord, en last buy nog least, de prijs is goed te noemen. Echt een bedrijf/website om terug te komen.

    Door: JW van Setten15-02-2021
    Brutus Van Eijk16-02-2021

    Alles is zeer goed

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mcaffee

    Erg tevreden. Is de aanschafprijs echt zoals wordt aangegeven. Klopt prima prijs-kwaliteit verhouding, zelfs meer dan dat.

    Door: S vd V10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaspersky

    Het downloaden ging prima. Na het downloaden moet je wel goed lezen wat te doen. Echter met geduld kom je er wel uit.
    Simply.

    Door: Rob 02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Verlenging Kaspersky

    Verlenging van virusscanner via licentie2go aangeschaft. Gezien de gunstige prijs van een 2 jarige verlenging ook hier meteen voor gekozen.

    Zelfs voor iemand die niet echt handig is met computers is dit heel erg simpel te doen.

    Door: Bas Kobossen02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.