NederlandReview

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

    9.6
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.6
    Leveren
    rating
    9.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    norton

    onlangs weer een verlenging voor norton gekocht voor een mooi prijsje.
    en wat kan ik zeggen over licentie2go .........geweldige service en zeer klantvriendelijk.
    echt een aanrader

    Door: Antoinette08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365 home 6 gebruikers

    Zeer goede informatie en service voor een prima prijs. Echt een aanrader!

    Door: Fuppie 08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Bitdefender

    Werkt prima maar jammer dat die elk jaar geactiveerd moet worden.
    Ik zou hem na een jaar door jullie laten deactiveren en na verlenging weer activeren.

    Door: Frank Kammers08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Norton virusscanner

    gaat erg gemakkelijk en snel en de prijs is prima. Veel goedkoper dan bij Norton zelf.

    Door: joop bekius08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Norton 360

    Helemaal top in alle opzichten!

    Door: H. Heres08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    licentie photoshop elements 2021

    Aankoop van de licentie ging heel vlot, de handleiding om te installeren was duidelijk. Op de tweede computer wilde de installatie echter niet lukken. Na tussenkomst van de support was dit probleem ook onmiddellijk opgelost. Heel tevreden!

    Door: Didier08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Ik ben al jaren klant bij licentie2go. Ik was destijds op zoek naar een betaalbare, gemakkelijke en betrouwbare manier om software aan te kopen. De goede service na verkoop heb ik ook kunnen ervaren bij de eerste installatie. Alles was tip top in orde. Je krijgt dit alles voor een heel scherpe prijs. Overtuig U zelf zou ik zeggen.

    Door: Giuseppe Anzaldi04-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ultimate combi

    Prima en lekker uitgebreid.
    Alleen de tracker is wat vervelend omdat die bij elke download actief is.

    Door: Sjaak Timmermans03-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    1x BullGuard Internet Security 3PC 1jaar

    5 goeiejaren ervaring mee. Top!!!
    De prijs is goed.
    Stabiele beveiliging, geen problemen gehad.

    Door: H. RONOWIKROMO02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton securitie

    Altijd correct afgeleverd en mochten er vragen zijn kun je er altijd terecht.

    Door: Jo albers31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton security

    Norton anti virus

    Door: Peter31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Norton 360 Is een top product om al je PC en iPhones te bevaren

    Door: Roger 30-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft Office 365

    Zeer voordelige en snelle installatie.

    Door: Leopold Smet30-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Adoobe Photoshop Elements 2021

    Had moeilijkheden om het serienummer te bekomen om de software te installeren, maar dan heb ik de service van Licentie2GO ingeschakeld en zij hebben het vanop afstand voor mij gedaan. De stappen welke Harmen deed waren goed te volgen. Prima!

    Door: Roger De Winter29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    verlengen office

    Vooreerst de mail om te verlengen én met prijsvoordeel is toch het vermelden waard. Ik aarzelde even bij de installatie, maar met een mail te zenden , kreeg ik duidelijke info. Weeral pluspunt.
    Dus kopen maar bij licentie2 go: go for it.

    Door: Luc22-03-2021
    Harry23-03-2021

    Scherpe prijs en correcte afhandeling. Heb al meerdere abonnementen afgesloten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Office-pakket

    Super gemakkelijk, ook nog eens met korting.

    Door: RWithaar20-03-2021
    Dennis21-03-2021

    snel en eenvoudig besteld en met korting

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft Office 365

    Prima, snel en goed en een stuk goedkoper dan Microsoft zelf.

    Door: Harry17-03-2021
    Jan Muntendam18-03-2021

    Vorig jaar ben ik uitstekend begeleid bij de installatie van Norton en ook dit jaar ben ik van stap tot stap begeleid toen ik zelf de draad even kwijt was. Alle lof voor André die deze begeleiding via chat op zich nam. Aan hij eind concludeerde hij terecht: eind goed al goed.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Snel, gemakkelijk en betrouwbaar. Herinstallatie binnen 5 minuten geregeld en nog stuk goedkoper dan "normale" aanschaf via Microsoft (25%)

    Door: Ard17-03-2021
    Johan17-03-2021

    Snel en betrouwbaar!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bullguart beveiliging

    Snelle levering goede prijs werkt prima

    Door: L.v.d. Hurk16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 deluxe

    Goedkoop..snelle levering...wel betrouwbaar..alleen instelling van de productsleutel was wel wat gecompliceerd maar lukte wel uiteindelijk...ik blijf wel een klant..tot over een jaar weer...

    Door: Jan16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.