NederlandReview

    Ervaringen Licentie2GO

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma’s. Je kunt deze software programma’s ook downloaden en gebruiken. Het is mooi en ook goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik te maken van de diensten van Licentie2GO. Het is snel gemakkelijk professioneel en ideaal om te gebruiken.

    Over Licentie2GO

    Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV. Het bedrijf is te vinden op het volgende adres:
    Twentepoort Oost 3a
    7609RG Almelo
    Nederland
    Telefoon: 085 0292122
    KVK: 64945731
    BTW nr: NL855914841B01

    Ze hebben een uitgebreid pakket van antivirus programma’s welke ze verkopen, Microsoft producten en ook andere licenties van bijvoorbeeld Adobe. Er is een speciaal programma bij hun voor wederverkopers en het is daardoor ook een partner van vele computerwinkels, monteurs en helpdesk naast internet providers en IT dienstverleners.


    De gevaren van het internet...

    Diensten van Licentie2GO

    Licentie 2 go biedt verschillende licenties en software programma’s aan van antivirus programma’s. Denk hierbij aan Norton, Kaspersky, McAfee, Panda, F-Secure, Bitdefender en tal van andere programma’s. Ook zijn er verschillende microsoft programma’s welke je kunt bestellen bij deze website. Het gaat om de Microsoft office pakketten en software en ook de Windows licenties van Windows 7, windows 8 en Windows 10. Vervolgens is er een ruime keuze aan Adobe software pakketten. Adobe Elements, Adobe photoshop, Adobe dreamweaver en soortgelijke programma’s. Het mooie is dat het ook in een groter pakket met meerdere licenties te verkrijgen is als je een zakelijke gebruiker bent.

    Klachten, tips en complimenten over Licentie2GO

    Klachten en oplossingen. Natuurlijk is het vervelend wanneer je ergens ontevreden over bent of je ergens een klacht over moet indienen. Het is belangrijk om een klacht serieus op te stellen, zodat het bedrijf het zorgvuldig in behandeling kan nemen. Het is belangrijk ook om de klacht gewoon kenbaar te maken. Het is mogelijk door een mail te sturen aan hun. Omschrijf de klacht, hoe deze is ontstaan en of u er al contact over heeft gehad met Licentie2GO.

    Binnen 7 dagen krijgt u een reactie met een oplossing voor de klacht. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u de klacht voorleggen aan de stichting webshop keurmerk.

    Heb jij ervaring met Licentie2GO?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Lees hier de ervaringen met Licentie2GO. Is het verstandig hier licenties te kopen voor software zoals Microsoft Office, AVG, Adobe of Norton antivirus?

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    7,8
    67% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    7,2

    Prijs

    8,2

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Aanrader

    Het programma Norton wordt ieder jaar lastiger om te installeren. Ik schreef hier een slechte review over. Echter, dit blijkt aan Norton te liggen en niet aan Licentie2Go. Zij geven een geweldige service! Installatie was met hun hulp in 3 minuten gefikst. Doen!

    Door: rie van vegchel09-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bizarre werkwijze

    Ik heb Licentie2go betaald voor het verlengen van Norton. Vervolgens moet ik Norton (of een site die daar op lijkt, wie weet wat het is) al mijn bankgegevens verstrekken, toestemming geven voor automatische afschrijving volgend jaar en die toestemming dan weer intrekken. Sorry Licentie2go maar dit is te bizar. Jullie moeten deze werkwijze duidelijk maken voordat iemand iets aan jullie betaalt en ik wil mijn geld terug.

    Door: Minka07-04-2019
    Licentie2GO09-04-2019

    Beste Minka, Voor het product dat u gekocht heeft geldt dat veel andere klanten dezelfde problematiek ervaren. Norton heeft de activatieprocedure per 1 maart veranderd. Vanaf dat moment verplicht Norton de eindklant om betaalgegevens in te voeren. Deze stap is verplicht. Deze betaalgegevens gebruikt Norton om een volgende verlenging automatisch van uw rekening te schrijven. Licentie2GO is zeker geen voorstander van deze activatieprocedure. Integendeel zelfs; Wij doen er alles aan om dit vooraf kenbaar te maken. Deze werkwijze wordt duidelijk vermeldt op de productpagina, in de specificaties, in de samenvatting en in de handleiding. Bij het correct volgen van de instructies kan het niet anders dan dat u deze informatie heeft gelezen. Uiteraard lost Licentie2GO het graag voor u op. Zou u contact met ons kunnen opnemen via 085 0292122? We leggen de situatie graag verder uit en zoeken graag naar een passende en voor u wenselijke oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice Licentie2GO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veel te ingewikkeld om te installeren

    De informatie die je krijgt om je product te installeren is absoluut onbegrijpelijk. En deze wordt ieder jaar ingewikkelder. Dit is voor mij de laatste keer dat ik hier iets koop

    Door: rie van vegchel06-04-2019
    rie van vegchel09-04-2019

    Ligt aan Norton. Niet aan Licentie2Go. Norton maakt het onnodig ingewikkeld en ondoorzichtig, Das hun verdienmodel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    geen geldige code ontvangen

    geen geldige code ontvangen !!!

    Door: rob 18-03-2019
    Licentie2GP09-04-2019

    Beste Rob, Allereerst excuses voor deze late reactie. We lezen uw beoordeling nu pas. Licentie2GO levert uitsluitend 100% legitieme en werkende code. Wanneer de code niet geldig is dan is daar een verklaarbare reden voor. Bijvoorbeeld dat de code foutief wordt ingevoerd of dat de activatie instructies niet in de goede volgorde worden gevolgd. In alle gevallen geldt dat Licentie2GO het graag onderzoekt en graag oplost. Zou u contact met ons kunnen opnemen via 085 0292122? We helpen u stap voor stap verder en zorgen ervoor dat de software correct en werkend geactiveerd wordt. Met vriendelijke groet, Klantenservice Licentie2GO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Superblij

    Ik heb een goede doelen stichting dus wil kosten graag laag houden. De normale licenties van Adobe zijn dus voor de paar keer dat ik er gebruik van maak niet in verhouding. Bij Soft2go kon ik gelukkig een pakket kopen tegen betaalbare prijs. Ik ben superblij. Snel contact via telefoon, heldere uitleg, goede communicatie in mail en download instructie!

    Door: Ellen Touray18-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Microsoft Office

    Microsoft Office besteld via Licentie2GO. Mooie aanbieding en ik kan er weer tegenaan.

    Door: p.31-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel en goedkoop

    Heel snel geregeld en vele malen goedkoper dan mijn vorige aanbieder.

    Door: G. Bruinsma23-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Antivirus

    Via Licentie2GO mijn Antivirus eindelijk bijgewerkt.
    Het was hier goedkoper dan bij mijn vorige aanbieder en het was vlug geregeld.
    Blij dat ik eindelijk weer beschermd ben goed.

    Door: H. Joris16-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Top

    ik had een beetje argwaan, omdat de licentie bijna 30 euro goedkoper was dan bij de microsoft zelf.
    Even alle recensies over Licentie2GO gelezen en toch geprobeerd, helemaal goed gegaan en binnen een paar minuten mijn licentie van Office365 weer zeer voordelig voor een jaar verlengd !!

    Ik ga de volgende keer weer eerst even op deze site checken voor andere aankopen.

    Door: Jeroen 31-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel geleverd

    Goedkope download.

    Door: Jan04-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en goedkoop mijn Norton verlengt

    Ik heb bij Licentie2GO snel en goedkoop mijn Norton verlengt. Het verlengen kon ik niet zelf, dus heeft de helpdesk voor me gedaan. Prima service voor een lage prijs!

    Door: Norton-verlengen27-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Virusscan aangeschaft bij Licentie2go

    Onlangs een virusscan aangeschaft bij Licensie2go, maar ben niet erg tevreden. Heb het uiteindelijk allemaal keurig gekregen, maar moest er wel drie keer achteraan bellen voordat ik het eindelijk kreeg. Zal hier dus niet snel weer iets bestellen.

    Door: gast22-04-2016
    Licentie2GO Support05-07-2016

    Geachte heer/mevrouw, Graag zou ik met u in contact komen om dit probleem op te lossen. Helaas heeft u geen gegevens achter gelaten bij Nederlandreview en ook bij Licentie2GO zijn uw gegevens niet bekend. Mocht u onverhoopt toch bij ons besteld hebben, bel of mail ons dan a.u.b. Chatten tijdens kantooruren kan natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen! Onze software is 100% in orde en we hebben duizenden producten op voorraad. Ik kan me dus maar moeilijk voorstellen dat u moest wachten omdat het product niet op voorraad was. U kunt gratis gebruik maken van onze installatie-garantie. Onze support desk zal het product dan gratis voor u installeren en activeren. Ik hoor graag van u. Mvg, Robbin van Licentie2GO

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling