NederlandReview

  Ervaringen Licentie2GO

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma’s. Je kunt deze software programma’s ook downloaden en gebruiken. Het is mooi en ook goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik te maken van de diensten van Licentie2GO. Het is snel gemakkelijk professioneel en ideaal om te gebruiken.

  Over Licentie2GO

  Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV. Het bedrijf is te vinden op het volgende adres:
  Twentepoort Oost 3a
  7609RG Almelo
  Nederland
  Telefoon: 085 0292122
  KVK: 64945731
  BTW nr: NL855914841B01

  Ze hebben een uitgebreid pakket van antivirus programma’s welke ze verkopen, Microsoft producten en ook andere licenties van bijvoorbeeld Adobe. Er is een speciaal programma bij hun voor wederverkopers en het is daardoor ook een partner van vele computerwinkels, monteurs en helpdesk naast internet providers en IT dienstverleners.


  De gevaren van het internet... 

  Diensten van Licentie2GO

  Licentie 2 go biedt verschillende licenties en software programma’s aan van antivirus programma’s. Denk hierbij aan Norton, Kaspersky, McAfee, Panda, F-Secure, Bitdefender en tal van andere programma’s. Ook zijn er verschillende microsoft programma’s welke je kunt bestellen bij deze website. Het gaat om de Microsoft office pakketten en software en ook de Windows licenties van Windows 7, windows 8 en Windows 10. Vervolgens is er een ruime keuze aan Adobe software pakketten. Adobe Elements, Adobe photoshop, Adobe dreamweaver en soortgelijke programma’s. Het mooie is dat het ook in een groter pakket met meerdere licenties te verkrijgen is als je een zakelijke gebruiker bent.

  Klachten, tips en complimenten over Licentie2GO

  Klachten en oplossingen. Natuurlijk is het vervelend wanneer je ergens ontevreden over bent of je ergens een klacht over moet indienen. Het is belangrijk om een klacht serieus op te stellen, zodat het bedrijf het zorgvuldig in behandeling kan nemen. Het is belangrijk ook om de klacht gewoon kenbaar te maken. Het is mogelijk door een mail te sturen aan hun. Omschrijf de klacht, hoe deze is ontstaan en of u er al contact over heeft gehad met Licentie2GO.

  Binnen 7 dagen krijgt u een reactie met een oplossing voor de klacht. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u de klacht voorleggen aan de stichting webshop keurmerk.

  Heb jij ervaring met Licentie2GO?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Lees hier de ervaringen met Licentie2GO. Is het verstandig hier licenties te kopen voor software zoals Microsoft Office, AVG, Adobe of Norton antivirus?

  Licentie2GO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (181)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.8
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  9.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Licentie2GO

  Uw beoordeling

  Norton

  Correcte begeleiding en voor wat een goede prijs!

  Door: Peter De Sutter11-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mcafee Total Protection

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje Sceptisch was, gezien de prijs die ik zou betalen voor Mcafee Antivirus Total Protection 25% was via Licentie2GO dan wanneer ik het zou hebben gekocht via de mcafee website. Dus ging op onderzoek uit en alle reviews gecheckt op het web. Wat mij opviel is dat iedereen dik tevreden was met zijn/haar aankoop via Licentie2GO. Toen dacht ik weet je wat, dan ga ik het via hen de Mcafee Antivirus Total Protection aanschaffen. Alles ging Prima, handleiding was super duidelijk en ja de prijs zoals ik eerder zei was letterlijk 25% van wat ik zou betalen als ik het via de Mcafee website had gekocht.

  Ik ben nu zo tevreden dat ik voortaan mijn jaarlijkse verlenging voor de Mcafee Total Protection via Licentie2GO zal regelen.

  Door: Rebaz07-12-2020
  Ron Vermeulen12-12-2020

  Kaspersky Internet Security 2021 (1 jaar voor 3 apparaten) Goedkoop. Perfecte levering . Eenvoudige installatie. Kortom, een goed product van een goede betrouwbare winkel. Eenvoudige installatie

  Conny13-12-2020

  Mooie aanbiedingen! en makkelijk te downloaden.

  Fred31-12-2020

  Prima en duide

  Fred31-12-2020

  Prima en duidelijke website, concurrerende prijs, snel geleverd (download) en installeren maar. Prima zaak, aan te bevelen.

  Bert Hadders04-01-2021

  helemaal top en goedkoop..........zeer tevreden.

  Joris10-01-2021

  Duidelijke site, zeer scherpe prijzen. Downloaden en installeren maar.

  Ben11-01-2021

  Doet wat het moet doen aan een goede prijs.

  Ans18-01-2021

  Na enig getob met installeren, maar ik ben heel slecht in die dingen, is het toch gelukt. En diezelfde week had ik een aanval van gisting. Ik neem dus volgend jaar weer licence 2go product..

  Ellen20-01-2021

  Prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Direct contact via chat. Zeer voordelig antivirus aangeschaft en men heeft het op afstand geïnstalleerd. Ik had voor 1 jaar en 1 apparaat gekocht, maar ik kreeg 1 jaar voor 3 apparaten, omdat 1 apparaat niet voorradig was. Niet twijfelen, maar gewoon aanschaffen wat u nodig heeft. Betrouwbaar bedrijf!

  Ben Traa02-02-2021

  Jullie verdienen geen 10 maar een dikke 10+++++++, dit maak je zelden mee dat er nog zulke BETROUWBARE bedrijven zijn. GA ZO DOOR

  Chris08-02-2021

  Elk jaar weer Kapersky en Offis leuke prijzen.

  Daniel Deschacht10-02-2021

  ik ben zoals de vorige jaren zeer tevreden over mijn verlengingen van mijn contrakten, gemakkelijk te installeren en goed werkend. De service is top. Uw firma is een zeer goed voorbeeld van hoe klantvriendelijk een bedrijf moet zijn!!!!! Doe zo verder de toekomst is verzekerd!

  Leon12-02-2021

  Ik koop al jaren mijn Norton Security Premium bij Licentie2Go. Zij bieden elk jaar de scherpste prijs en leveren een prima product. Dit jaar had ik moeite met de installatie, maar met behulp van de chat helpdesk kwam alles prima voor elkaar. Een aanrader !

  Albert17-02-2021

  Top website Correcte prijs Je kan betalen met Bankcontact geen Visa nodig Indien je Hulp nodig heb geen enkel probleem bij Chats versie Een dikke 10 doe zo voort

  Corrie 27-02-2021

  Ik ben zeer tevreden over Norton valt niet altijd mee om via jullie bij Norton binnen te komen om je via 2Go aan te melden voor een jaar beveiliging.

  Gert van Bergen08-03-2021

  Na aanschaf van MS365 en installatie bleek het niet te activeren, na contactopname met de service werd alles overlopen, zonder succes, opnieuw alles verwijderd, rebooten, terug installeren lukte het nog niet, nazicht van de app’s bleek er een Pro-365 installatie opgestaan had van een vorige werkgever, nadat die verwijderd was, werkte alles perfect. Dank voor de ondersteuning in het volledige traject!

  Adrie10-03-2021

  Makkelijk verlengen Goed geregeld en een fijne gedachte dat er support mogelijk is

  Wim de Bever20-03-2021

  Het gaat heel gemakkelijk om je produkt te verlengen,je bent geen dagen kwijt en je word netjes geholpen en er staat gelijk bij tot wanneer je product weer geldig is,ik heb Eset en het is een pracht programma en goed antivirus product,even doorgeven hoelang je wil verlengen,betalen en je product kan er weer een tijdje tegen,geweldig,ga zo door.

  Bert22-03-2021

  Ook nu weer een scherpe aanbieding voor Norton 360. Installatie is eenvoudig. Levering zoals het hoort.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen -

  Ondertussen ben ik al enkele jaren trouwe klant van Licentie2Go. Prima prijzen voor een goed antiviruspakket. Zelfs flink goedkoper dan via Norton zelf.
  Installatie en het activeringsproces is goed en duidelijk beschreven. Volg gewoon logisch één voor één de opgegeven stappen en dan lukt het.
  Na een jaar moet er verlengd worden en ook dat sinds enkele jaren heel eenvoudig met het systeem van Licntie2Go.
  Op eigen account heb ik inmiddels al diverse vrienden en familie geholpen aan een account en aanschaf van antivirus via Licentie2Go.En ook zij zijn erg tevreden.
  Ik klink misschien wel erg positief, maar dat komt omdat ik erg tevreden ben over de geleverde service. Want ook met supportvragen helpen ze snel en klantvriendelijk.

  Door: Wouter06-12-2020
  Kor11-12-2020

  Goedkoop en snelle levering

  Louw30-12-2020

  Prima bedrijf bestel al een aantal jaren mijn software hier, uitstekende service altijd vriendelijk en behulpzaam.

  Herman10-02-2021

  Ben al jaren klant. Zeer eerlijke en correcte firma. Altijd snel en duidelijk antwoord

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Office 365 verlenging

  Het is fijn dat ik een seintje krijg voor het verlengen van mijn abonnement. Het zijn van die zaken die snel vergeten worden. Dus zo is de aanschaf snel weer geregeld.
  Al heb ik altijd weer moeite met het "instaleren". De schermpjes die er in de gebruiksaanwijzing staan zijn anders dan op mijn scherm. Maar dat kan ook aan Microsoft liggen. Dan kun je makkelijk support krijgen door te chatten. met wat extra ondersteuning kom je er dan wel. Al zou ik het soms wel prettig vinden iemand te spreken i.p.v. chatten. Volgend jaar proberen we het weer!

  Door: Bianca van Zanten12-02-2021
  Hans12-02-2021

  Allemaal prima geregeld en ze zijn zeer coulant.

  Gilbert 09-03-2021

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Acronis True Image 2021

  Pluspunt: De beste software voor uw back-up van je laptop

  Minpunt: bij Acronis Image Software 2019 was er geen enkel probleem om een startup USB te maken om een back-up terug te zetten. Nu bij de nieuwe versie 2021 lukt mij dat niet. Hij kan niet opstarten van mijn USB. Aan mijn bios is niets veranderd, bij het opstarten van mijn laptop word altijd gekeken of dat er geen USB ingestoken is van Acronis Image Back-up.
  Dus heb ik de software van Acronis Image Back-up verwijderd en terug Acronis Image Back-up 2019 geïnstalleerd.

  Door: Jean Segers06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Eset en Kaspersky total security

  Eset voor een kennis en Kaspersky voor mezelf.
  Goede bescherming, misschien wel de beste, voor een zeer voordelige prijs. Ook een fijne en service-vriendelijk bedrijf.

  Door: Jac10-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton 360

  Heb recent opnieuw een software licentie gekocht. Duidelijke website, directe levering en voordelige prijs. Ook evt omruilen gaat heel soepel. Top bedrijf!

  Door: A Reijman10-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bitdefender 5 apparaten total security

  Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij Licentie2Go. Een bestelling deed. De informatie over de producten, de afhandeling en digitale ondersteuning vond ik prima. Ik had het gevoel dat het me gemakkelijk werd gemaakt. Dit terwijl ik toch geen digi - expert ben. Dit alles geeft mij een gerust gevoel dat ik bij storingen of problemen bij Licentie2Go terecht kan en correct wordt geholpen.
  Na de proefperiode van 30 dagen zal ik zeker een abonnement voor 2 jaar afsluiten.

  Door: Henk Swinkels30-10-2020
  Henk Hulsman04-11-2020

  Voor het eerst een bestelling gedaan bij Licentie2GO. Ben prima geholpen met mijn vragen en ook bij de installatie van het product.

  Henk Hulsman04-11-2020

  Voor het eerst een bestelling gedaan bij LIcentie2GO. Ben uitstekend geholpen (vragen) en ook tijdens het installeren.

  alexander04-11-2020

  Pas klant de communicatie verloopt zeer goed ,zeer tevreden klant alles loopt naar wens Zeer correcte firma,aan te raden

  Sander Otter04-11-2020

  Geweldig snelle levering van de software, werkt prima geen gedoe met betalen kortom precies wat je wilt

  Chris Kalmeijer05-11-2020

  Prima kunnen bestellen, gemakkelijk te downloaden en prima uitleg. Bij een probleem eveneens prima telefonische hulp.

  Dirk kloos19-11-2020

  Had een vraag over verlenging van Bitd. AV, goede uitleg en ook een goede handleiding bij de download. Verder simpel uit voeren, en voor 2 jaar een licentie genomen.

  niek de jong29-11-2020

  Voor het zoveelste jaar opnieuw prima spullen en hulp gekregen. Dankzij mijn enthousiaste verhalen hebben ook anderen hun producten bij L2G besteld. Ook hun reacties zijn zonder uitzondering positief! Dus: aarzel niet en wees geen dief van eigen portemonnee door elders te bestellen!

  johan Hollanders29-11-2020

  Kan alleen maar positief zijn over LICENTIE2GO. Sinds ik voor enkele jaren terug het eerste Office 365 pakket het besteld, ben ik bij eventuele vragen altijd op een correcte wijze geholpen. Vindt het fijn dat je tijdig wordt gewaarschuwd als je een product moet of wil verlengen. De prijzen van hun producten, die zij aanbieden op de website zijn geen dief van je eigen beurs. Ben nog steeds een tevreden klant. Door: Johan Hollanders

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Offie 365

  Licentie2go, voelt heel goed aan wat ik jaarlijks wil, ik wil, lees "NIET" gebonden zijn aan auto. verlenging. Ze geven me, bij elke nieuwe aankoop, nu al voor het zesde jr op rij een scherpe prijs voor mn herhaal product, Virus scanner, en nu Office 365. Je doet jezelf tekort, ik vertrouw ze ten volle, Ook andere hebben, door mn aanbeveling gekocht en zijn dik tevreden, bedankt mannen, voor mij is t gewoon doen en geniet van je vrijheid, Rolf

  Door: Rolf Emmerink19-11-2020
  wim vriens20-11-2020

  altijd goede service en goedkoop

  Frans21-11-2020

  Een betrouwbare leverancier, goede aftersale. Dus een aanrader voor software

  Ann De Wachter21-11-2020

  Software is goedkoper dan bij Adobe, ik zal deze vanaf nu altijd bij Licentie2GO kopen. Perfecte uitleg voor installatie ook. Zodus, een echte aanrader!

  Richard Czekaj29-11-2020

  Betrouwbaar,goede service.een echte aanrader.

  HenkNoor@online.nl06-12-2020

  Ook probleem gehad bij Norton 3+3 met een andere e-mail bij 3 licenties ingelogd werkte prima maar wel veel gedoe met rekening nr invullen en weer opzeggen dus na 20 jaar norton nu McAfee bij licentie2go gekocht. Hulp is prima zij hebben verstand van zaken en goedkoop ook nog zou geen betere kunnen wensen. Henk

  Hans van Drunen08-12-2020

  Licentie besteld code activeren en werkt perfect

  Tatiana 24-12-2020

  Ik ben Tevreden over de service vaan licentie 2 go, er werd snel gereageerd op mijn vraag en het office pakket zaten goede instructies bij, en was makkelijk te installeren.

  Henk11-02-2021

  Al een aantal jaren 365 werkt prima hoor.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton de luxe 5 apparaten

  Ik gebruik Licentie2Go sinds jaren voor de verlenging van Norton. Vorig jaar problemen gehad met de installatie, omdat de aanbieding bevatte 2x3 apparaten, eigenlijk 2 licenties. Uiteindelijk gelukt, op eigen kracht. Dit jaar lukte het installeren aanvankelijk niet. Met Norton gechat. De tip was, eerst Norton deinstallieren en dan opnieuw downloaden. Het werkte.
  Hulp van Licentie2Go heb ik nooit gevraagd, dus kan dit onderdeel niet beoordelen.

  Door: Nic02-10-2020
  Adri de Pooter20-10-2020

  Vorige week weer verlengd en installeren ging zowat vanzelf terwijl ik hier geen ster in ben.

  Rene26-10-2020

  Was eventjes weggeweest bij Norton, maar nieuwe licentie kopen ging hier van een leien dakje. Houden zo. Nu alleen Norton nog opvoeden vwb al die foefjes die ze stiekem proberen te verkopen. Dus opletten wat je wel of niet wil. Maar het blijft een prima pakket.

  k van Beekum29-10-2020

  voor de eerste keer zelf gedaan en goed bevallen Kom zeker weer terug

  Beriandi29-10-2020

  Ze hebben gedaan wat beloofd was. Direct na betaling kon ik Acronis dowloaden, installeren en registreren. Het werkt voortreffelijk. Hie past dus een 10.

  Luc02-11-2020

  Al voor het 3de jaar koop ik mijn licentie bij Licentie2Go. Dit jaar heb ik direct een verlenging voor 2 jaar genomen gezien de voordelige prijs. De verlenging liep vlot zonder problemen zoals verwacht.

  Ruud P03-11-2020

  Appeltje,eitje. Supergemakkelijk en goedkoop, volgend jaar weer!!

  Nel de Brabander21-11-2020

  Alweer voor het 5de jaar samen met zus voor onze apparaten dit gekocht prima. Ga zo door!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Verlenging Norton Security

  Alleen maar pluspunten! Door de gevolgen van een korte ziekenhuisopname lukte het mij deze keer niet de verlenging zelf uit te voeren. Ondanks de ingeroepen hulp van Licentie2GO ging er door samenloop van omstandigheden toch nog veel mis. Echter de klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de medewerkers van Licentie2GO is ongekend!
  Grote hulde en mijn onmetelijke dank voor jullie medewerking.
  Albert Mulderij (69 jaar)

  Door: Albert Mulderij07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton360

  Voor de tweede maal norton gekocht.
  Super!!!

  Door: H.S.Idema10-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton secure DeLuxe

  Voor het 3e jaar via Licentie 2 Go besteld. Snel, goedkoop en zo geïnstalleerd.
  Nog geen jaar spijt.

  Door: H.A.M. Dieben08-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton antivirus

  Zeer tevreden over hen
  Krijgt ruim op tijd een mail met dat je huidige bijna afloopt, met een leuke aanbieding
  Duidelijke uitleg mbt installatie en stukken voordeliger dan via Norton zelf
  Alleen zelf deze x niet goed opgelet, waardoor ik ipv de 360 met vpn, de gewone aangeschaft heb. Zoonlief baalt nu gigantisch

  Door: Claudia08-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Office

  Op tijd een herinnering voor verlenging en dan is het snel geregeld.

  Door: Sjef Zondag07-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  norton

  Prima

  Door: A.J. Veldkamp07-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Microsoft 365 Personal

  Concurrerende prijzen. Duidelijke uitleg installatieprocedure

  Door: Jef Kusters06-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton

  Snelle levering, concurrerende prijzen en nette facturatie.

  Door: Erik Rensen06-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Mcafee total protection

  Wij zijn al 3 jaar klant tot volle tevredenheid

  Door: P van Wilgen 04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Parralels 16 student versie 1 jaar

  Snel gevonden welke licentie ik wilde hebben. Duidelijk website en prima afhandeling van de bestelling.

  Zou hier zeker weer een aankoop doen.

  Door: Jessica P.04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kaspersky Total Security 2021

  Zoals altijd een vlekkeloze afhandeling van mijn bestelling!

  Door: C. Glim04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 181 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Licentie2GO actief?

  Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.