NederlandReview

    Ervaringen Licentie2GO

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma’s. Je kunt deze software programma’s ook downloaden en gebruiken. Het is mooi en ook goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik te maken van de diensten van Licentie2GO. Het is snel gemakkelijk professioneel en ideaal om te gebruiken.

    Over Licentie2GO

    Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV. Het bedrijf is te vinden op het volgende adres:
    Twentepoort Oost 3a
    7609RG Almelo
    Nederland
    Telefoon: 085 0292122
    KVK: 64945731
    BTW nr: NL855914841B01

    Ze hebben een uitgebreid pakket van antivirus programma’s welke ze verkopen, Microsoft producten en ook andere licenties van bijvoorbeeld Adobe. Er is een speciaal programma bij hun voor wederverkopers en het is daardoor ook een partner van vele computerwinkels, monteurs en helpdesk naast internet providers en IT dienstverleners.


    De gevaren van het internet... 

    Diensten van Licentie2GO

    Licentie 2 go biedt verschillende licenties en software programma’s aan van antivirus programma’s. Denk hierbij aan Norton, Kaspersky, McAfee, Panda, F-Secure, Bitdefender en tal van andere programma’s. Ook zijn er verschillende microsoft programma’s welke je kunt bestellen bij deze website. Het gaat om de Microsoft office pakketten en software en ook de Windows licenties van Windows 7, windows 8 en Windows 10. Vervolgens is er een ruime keuze aan Adobe software pakketten. Adobe Elements, Adobe photoshop, Adobe dreamweaver en soortgelijke programma’s. Het mooie is dat het ook in een groter pakket met meerdere licenties te verkrijgen is als je een zakelijke gebruiker bent.

    Klachten, tips en complimenten over Licentie2GO

    Klachten en oplossingen. Natuurlijk is het vervelend wanneer je ergens ontevreden over bent of je ergens een klacht over moet indienen. Het is belangrijk om een klacht serieus op te stellen, zodat het bedrijf het zorgvuldig in behandeling kan nemen. Het is belangrijk ook om de klacht gewoon kenbaar te maken. Het is mogelijk door een mail te sturen aan hun. Omschrijf de klacht, hoe deze is ontstaan en of u er al contact over heeft gehad met Licentie2GO.

    Binnen 7 dagen krijgt u een reactie met een oplossing voor de klacht. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u de klacht voorleggen aan de stichting webshop keurmerk.

    Heb jij ervaring met Licentie2GO?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Lees hier de ervaringen met Licentie2GO. Is het verstandig hier licenties te kopen voor software zoals Microsoft Office, AVG, Adobe of Norton antivirus?

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (372)

    9.8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.6
    Prijs
    rating
    9.8
    Leveren
    rating
    9.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    Norton Security

    Goede prijs/kwaliteit!

    Door: Wim Markvoort20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mcafee Total Protection

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje Sceptisch was, gezien de prijs die ik zou betalen voor Mcafee Antivirus Total Protection 25% was via Licentie2GO dan wanneer ik het zou hebben gekocht via de mcafee website. Dus ging op onderzoek uit en alle reviews gecheckt op het web. Wat mij opviel is dat iedereen dik tevreden was met zijn/haar aankoop via Licentie2GO. Toen dacht ik weet je wat, dan ga ik het via hen de Mcafee Antivirus Total Protection aanschaffen. Alles ging Prima, handleiding was super duidelijk en ja de prijs zoals ik eerder zei was letterlijk 25% van wat ik zou betalen als ik het via de Mcafee website had gekocht.

    Ik ben nu zo tevreden dat ik voortaan mijn jaarlijkse verlenging voor de Mcafee Total Protection via Licentie2GO zal regelen.

    Door: Rebaz07-12-2020
    Ron Vermeulen12-12-2020

    Kaspersky Internet Security 2021 (1 jaar voor 3 apparaten) Goedkoop. Perfecte levering . Eenvoudige installatie. Kortom, een goed product van een goede betrouwbare winkel. Eenvoudige installatie

    Conny13-12-2020

    Mooie aanbiedingen! en makkelijk te downloaden.

    Fred31-12-2020

    Prima en duide

    Fred31-12-2020

    Prima en duidelijke website, concurrerende prijs, snel geleverd (download) en installeren maar. Prima zaak, aan te bevelen.

    Bert Hadders04-01-2021

    helemaal top en goedkoop..........zeer tevreden.

    Joris10-01-2021

    Duidelijke site, zeer scherpe prijzen. Downloaden en installeren maar.

    Ben11-01-2021

    Doet wat het moet doen aan een goede prijs.

    Ans18-01-2021

    Na enig getob met installeren, maar ik ben heel slecht in die dingen, is het toch gelukt. En diezelfde week had ik een aanval van gisting. Ik neem dus volgend jaar weer licence 2go product..

    Ellen20-01-2021

    Prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Direct contact via chat. Zeer voordelig antivirus aangeschaft en men heeft het op afstand geïnstalleerd. Ik had voor 1 jaar en 1 apparaat gekocht, maar ik kreeg 1 jaar voor 3 apparaten, omdat 1 apparaat niet voorradig was. Niet twijfelen, maar gewoon aanschaffen wat u nodig heeft. Betrouwbaar bedrijf!

    Ben Traa02-02-2021

    Jullie verdienen geen 10 maar een dikke 10+++++++, dit maak je zelden mee dat er nog zulke BETROUWBARE bedrijven zijn. GA ZO DOOR

    Chris08-02-2021

    Elk jaar weer Kapersky en Offis leuke prijzen.

    Daniel Deschacht10-02-2021

    ik ben zoals de vorige jaren zeer tevreden over mijn verlengingen van mijn contrakten, gemakkelijk te installeren en goed werkend. De service is top. Uw firma is een zeer goed voorbeeld van hoe klantvriendelijk een bedrijf moet zijn!!!!! Doe zo verder de toekomst is verzekerd!

    Leon12-02-2021

    Ik koop al jaren mijn Norton Security Premium bij Licentie2Go. Zij bieden elk jaar de scherpste prijs en leveren een prima product. Dit jaar had ik moeite met de installatie, maar met behulp van de chat helpdesk kwam alles prima voor elkaar. Een aanrader !

    Albert17-02-2021

    Top website Correcte prijs Je kan betalen met Bankcontact geen Visa nodig Indien je Hulp nodig heb geen enkel probleem bij Chats versie Een dikke 10 doe zo voort

    Corrie 27-02-2021

    Ik ben zeer tevreden over Norton valt niet altijd mee om via jullie bij Norton binnen te komen om je via 2Go aan te melden voor een jaar beveiliging.

    Gert van Bergen08-03-2021

    Na aanschaf van MS365 en installatie bleek het niet te activeren, na contactopname met de service werd alles overlopen, zonder succes, opnieuw alles verwijderd, rebooten, terug installeren lukte het nog niet, nazicht van de app’s bleek er een Pro-365 installatie opgestaan had van een vorige werkgever, nadat die verwijderd was, werkte alles perfect. Dank voor de ondersteuning in het volledige traject!

    Adrie10-03-2021

    Makkelijk verlengen Goed geregeld en een fijne gedachte dat er support mogelijk is

    Wim de Bever20-03-2021

    Het gaat heel gemakkelijk om je produkt te verlengen,je bent geen dagen kwijt en je word netjes geholpen en er staat gelijk bij tot wanneer je product weer geldig is,ik heb Eset en het is een pracht programma en goed antivirus product,even doorgeven hoelang je wil verlengen,betalen en je product kan er weer een tijdje tegen,geweldig,ga zo door.

    Bert22-03-2021

    Ook nu weer een scherpe aanbieding voor Norton 360. Installatie is eenvoudig. Levering zoals het hoort.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen -

    Ondertussen ben ik al enkele jaren trouwe klant van Licentie2Go. Prima prijzen voor een goed antiviruspakket. Zelfs flink goedkoper dan via Norton zelf.
    Installatie en het activeringsproces is goed en duidelijk beschreven. Volg gewoon logisch één voor één de opgegeven stappen en dan lukt het.
    Na een jaar moet er verlengd worden en ook dat sinds enkele jaren heel eenvoudig met het systeem van Licntie2Go.
    Op eigen account heb ik inmiddels al diverse vrienden en familie geholpen aan een account en aanschaf van antivirus via Licentie2Go.En ook zij zijn erg tevreden.
    Ik klink misschien wel erg positief, maar dat komt omdat ik erg tevreden ben over de geleverde service. Want ook met supportvragen helpen ze snel en klantvriendelijk.

    Door: Wouter06-12-2020
    Kor11-12-2020

    Goedkoop en snelle levering

    Louw30-12-2020

    Prima bedrijf bestel al een aantal jaren mijn software hier, uitstekende service altijd vriendelijk en behulpzaam.

    Herman10-02-2021

    Ben al jaren klant. Zeer eerlijke en correcte firma. Altijd snel en duidelijk antwoord

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Geen minpunten, alleen pluspunten.

    Pakket twee jaar geleden aangeschaft. Duidelijk uitleg hoe te installeren. Jaarlijks tijdig een mail met verzoek te verlengen. Resterende dagen blijven gewoon beschikbaar. Top.

    Belangrijkste voordeel: het grote voordeel. Veel goedkoper dan het pakket zelf aanschaffen in de winkel of bij de bekende grote webshops.

    Ook een keer een foutje gemaakt (inmiddels jaar of twee, drie geleden) met een verkeerde aanschaf. Via de klantenservice perfect geholpen en ondanks dat het mijn fout was kon ik zelfs het aankoopbedrag terug krijgen en de juiste versie van de software bestellen en downloaden. Prima dus! Ik kan Licentie2Go dan ook zeker aanraden.

    Door: Peter01-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365 verlenging

    Het is fijn dat ik een seintje krijg voor het verlengen van mijn abonnement. Het zijn van die zaken die snel vergeten worden. Dus zo is de aanschaf snel weer geregeld.
    Al heb ik altijd weer moeite met het "instaleren". De schermpjes die er in de gebruiksaanwijzing staan zijn anders dan op mijn scherm. Maar dat kan ook aan Microsoft liggen. Dan kun je makkelijk support krijgen door te chatten. met wat extra ondersteuning kom je er dan wel. Al zou ik het soms wel prettig vinden iemand te spreken i.p.v. chatten. Volgend jaar proberen we het weer!

    Door: Bianca van Zanten12-02-2021
    Hans12-02-2021

    Allemaal prima geregeld en ze zijn zeer coulant.

    Gilbert 09-03-2021

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Licentie Norton 360

    Top hulp via de chat bij activeren van licentie.

    Kreeg na betaling nogmaals een duidelijke handleiding
    Waarna het snel geregeld is

    Door: Hein van Wordragen19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bitdefender

    Goede aanbieding

    Door: Henk van Donselaar19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360 Deluxe

    Ik koop de laatste jaren mijn antivirussoftware via Licentie2Go, vanwege de prijs die zij hanteren. Deze ligt beduidend lager als bij andere aanbieders. Het zelf installeren van de software gaat via de meegeleverde instructies erg makkelijk. Dit jaar was er bij mijn bestelling wat fout gegaan, waardoor ik het verkeerde pakket in mijn bezit had. Daar kwam ik pas achter na mijn installatie, maar na contact hierover met de klantenservice is dit keurig opgelost en heb ik alsnog het juiste software pakket in mijn bezit. Nogmaals bedankt voor de service!!

    Door: Halie24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Acronis True Image 2021

    Pluspunt: De beste software voor uw back-up van je laptop

    Minpunt: bij Acronis Image Software 2019 was er geen enkel probleem om een startup USB te maken om een back-up terug te zetten. Nu bij de nieuwe versie 2021 lukt mij dat niet. Hij kan niet opstarten van mijn USB. Aan mijn bios is niets veranderd, bij het opstarten van mijn laptop word altijd gekeken of dat er geen USB ingestoken is van Acronis Image Back-up.
    Dus heb ik de software van Acronis Image Back-up verwijderd en terug Acronis Image Back-up 2019 geïnstalleerd.

    Door: Jean Segers06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    McAfee Antivirus Total Protection

    Het bestellen en de levering gingen gemakkelijk en snel. De aanschafprijs van McAfee Antivirus Total Protection was goedkoop. McAfee was 3x duurder! Het is fijn dat je een herinnering krijgt, wanneer het bijna verlopen is en ook om het te installeren. Het installeren ging goed m.b.v. de handleiding. Het verifiëren gaf in eerste instantie problemen, maar is toch gelukt.
    Het is voor het derde jaar dat ik deze software via Licentie2GO gekocht heb en het bevalt me uitstekend! Ik raad het iedereen aan!

    Door: Lia den Braven28-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bitdefender 5 apparaten total security

    Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij Licentie2Go. Een bestelling deed. De informatie over de producten, de afhandeling en digitale ondersteuning vond ik prima. Ik had het gevoel dat het me gemakkelijk werd gemaakt. Dit terwijl ik toch geen digi - expert ben. Dit alles geeft mij een gerust gevoel dat ik bij storingen of problemen bij Licentie2Go terecht kan en correct wordt geholpen.
    Na de proefperiode van 30 dagen zal ik zeker een abonnement voor 2 jaar afsluiten.

    Door: Henk Swinkels30-10-2020
    Henk Hulsman04-11-2020

    Voor het eerst een bestelling gedaan bij Licentie2GO. Ben prima geholpen met mijn vragen en ook bij de installatie van het product.

    Henk Hulsman04-11-2020

    Voor het eerst een bestelling gedaan bij LIcentie2GO. Ben uitstekend geholpen (vragen) en ook tijdens het installeren.

    alexander04-11-2020

    Pas klant de communicatie verloopt zeer goed ,zeer tevreden klant alles loopt naar wens Zeer correcte firma,aan te raden

    Sander Otter04-11-2020

    Geweldig snelle levering van de software, werkt prima geen gedoe met betalen kortom precies wat je wilt

    Chris Kalmeijer05-11-2020

    Prima kunnen bestellen, gemakkelijk te downloaden en prima uitleg. Bij een probleem eveneens prima telefonische hulp.

    Dirk kloos19-11-2020

    Had een vraag over verlenging van Bitd. AV, goede uitleg en ook een goede handleiding bij de download. Verder simpel uit voeren, en voor 2 jaar een licentie genomen.

    niek de jong29-11-2020

    Voor het zoveelste jaar opnieuw prima spullen en hulp gekregen. Dankzij mijn enthousiaste verhalen hebben ook anderen hun producten bij L2G besteld. Ook hun reacties zijn zonder uitzondering positief! Dus: aarzel niet en wees geen dief van eigen portemonnee door elders te bestellen!

    johan Hollanders29-11-2020

    Kan alleen maar positief zijn over LICENTIE2GO. Sinds ik voor enkele jaren terug het eerste Office 365 pakket het besteld, ben ik bij eventuele vragen altijd op een correcte wijze geholpen. Vindt het fijn dat je tijdig wordt gewaarschuwd als je een product moet of wil verlengen. De prijzen van hun producten, die zij aanbieden op de website zijn geen dief van je eigen beurs. Ben nog steeds een tevreden klant. Door: Johan Hollanders

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    BITDEFENDER EN MICROSOFT 365

    Beide softwareprogramma's zelf probleemloos geïnstalleerd met duidelijke handleiding. Jaarlijkse herinnering voor verlenging en zeer interessante prijs.
    Zeer tevreden van Lecentie2GO.

    Door: Ludo Maria De Meutter18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Norton 360

    Snelle levering en makkelijk te installeren

    Door: Jack Dijk van18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaspersky Internet Security

    ondanks ik eerst wat terughoudend was , omdat de prijs stukken lager waren dan vb bij kaspersky zelf , heb ik het toch gewaagd , en heb er geen seconde spijt van , ik heb familie en vrienden zelfs Licentie2GO warm aanbevolen , een welverdiende 10 geef ik ze

    Door: De Clerck Etienne18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Goede service en hulpvaardig

    Door: Rudolf van Nesch18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Microsoft familie 365

    uitstekende service, snelle begeleiding, grote deskundigheid, bijzondere aardige medewerkers
    geen minpunten

    Door: APM Hoogerwerf16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Norton Security

    Al een aantal jaren Norton Security via Licentie2Go aangeschaft. Voor een prijs die echt stukken lager ligt dan via Norton zelf!
    Je moet wel een aantal handelingen verrichten tijdens het verlengen binnen je account van Norton, maar alles staat helder beschreven en je wordt stap voor stap door het proces heen geleid!
    Volgend jaar weer!!

    Door: Peter16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton

    Prima prijs en snel geleverd

    Door: Harrie Kampert14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 365 de Luxe + installatieservice

    Zeer aangename prijsstellingen. Men doet wat men zegt, men zegt wat men doet.
    Geen loze beloftes. Communicatie naar klant bondig maar duidelijk.

    Door: Hans Peneder14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    AVG Ultimat

    Gewoon goed geen minpunten

    Door: A van Neerbos14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton 360

    Goede prijs . Top

    Door: Marco 13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 372 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.