NederlandReview

  Ervaringen Licentie2GO

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma’s. Je kunt deze software programma’s ook downloaden en gebruiken. Het is mooi en ook goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik te maken van de diensten van Licentie2GO. Het is snel gemakkelijk professioneel en ideaal om te gebruiken.

  Over Licentie2GO

  Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV. Het bedrijf is te vinden op het volgende adres:
  Twentepoort Oost 3a
  7609RG Almelo
  Nederland
  Telefoon: 085 0292122
  KVK: 64945731
  BTW nr: NL855914841B01

  Ze hebben een uitgebreid pakket van antivirus programma’s welke ze verkopen, Microsoft producten en ook andere licenties van bijvoorbeeld Adobe. Er is een speciaal programma bij hun voor wederverkopers en het is daardoor ook een partner van vele computerwinkels, monteurs en helpdesk naast internet providers en IT dienstverleners.


  De gevaren van het internet... 

  Diensten van Licentie2GO

  Licentie 2 go biedt verschillende licenties en software programma’s aan van antivirus programma’s. Denk hierbij aan Norton, Kaspersky, McAfee, Panda, F-Secure, Bitdefender en tal van andere programma’s. Ook zijn er verschillende microsoft programma’s welke je kunt bestellen bij deze website. Het gaat om de Microsoft office pakketten en software en ook de Windows licenties van Windows 7, windows 8 en Windows 10. Vervolgens is er een ruime keuze aan Adobe software pakketten. Adobe Elements, Adobe photoshop, Adobe dreamweaver en soortgelijke programma’s. Het mooie is dat het ook in een groter pakket met meerdere licenties te verkrijgen is als je een zakelijke gebruiker bent.

  Klachten, tips en complimenten over Licentie2GO

  Klachten en oplossingen. Natuurlijk is het vervelend wanneer je ergens ontevreden over bent of je ergens een klacht over moet indienen. Het is belangrijk om een klacht serieus op te stellen, zodat het bedrijf het zorgvuldig in behandeling kan nemen. Het is belangrijk ook om de klacht gewoon kenbaar te maken. Het is mogelijk door een mail te sturen aan hun. Omschrijf de klacht, hoe deze is ontstaan en of u er al contact over heeft gehad met Licentie2GO.

  Binnen 7 dagen krijgt u een reactie met een oplossing voor de klacht. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u de klacht voorleggen aan de stichting webshop keurmerk.

  Heb jij ervaring met Licentie2GO?

  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

  Lees hier de ervaringen met Licentie2GO. Is het verstandig hier licenties te kopen voor software zoals Microsoft Office, AVG, Adobe of Norton antivirus?

  Licentie2GO
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (77)

  9.4
  90% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  9.2
  Prijs
  rating
  9.4
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Mcafee Total Protection

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje Sceptisch was, gezien de prijs die ik zou betalen voor Mcafee Antivirus Total Protection 25% was via Licentie2GO dan wanneer ik het zou hebben gekocht via de mcafee website. Dus ging op onderzoek uit en alle reviews gecheckt op het web. Wat mij opviel is dat iedereen dik tevreden was met zijn/haar aankoop via Licentie2GO. Toen dacht ik weet je wat, dan ga ik het via hen de Mcafee Antivirus Total Protection aanschaffen. Alles ging Prima, handleiding was super duidelijk en ja de prijs zoals ik eerder zei was letterlijk 25% van wat ik zou betalen als ik het via de Mcafee website had gekocht.

  Ik ben nu zo tevreden dat ik voortaan mijn jaarlijkse verlenging voor de Mcafee Total Protection via Licentie2GO zal regelen.

  Door: Rebaz07-12-2020
  Ron Vermeulen12-12-2020

  Kaspersky Internet Security 2021 (1 jaar voor 3 apparaten) Goedkoop. Perfecte levering . Eenvoudige installatie. Kortom, een goed product van een goede betrouwbare winkel. Eenvoudige installatie

  Conny13-12-2020

  Mooie aanbiedingen! en makkelijk te downloaden.

  Fred31-12-2020

  Prima en duide

  Fred31-12-2020

  Prima en duidelijke website, concurrerende prijs, snel geleverd (download) en installeren maar. Prima zaak, aan te bevelen.

  Bert Hadders04-01-2021

  helemaal top en goedkoop..........zeer tevreden.

  Joris10-01-2021

  Duidelijke site, zeer scherpe prijzen. Downloaden en installeren maar.

  Ben11-01-2021

  Doet wat het moet doen aan een goede prijs.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen -

  Ondertussen ben ik al enkele jaren trouwe klant van Licentie2Go. Prima prijzen voor een goed antiviruspakket. Zelfs flink goedkoper dan via Norton zelf.
  Installatie en het activeringsproces is goed en duidelijk beschreven. Volg gewoon logisch één voor één de opgegeven stappen en dan lukt het.
  Na een jaar moet er verlengd worden en ook dat sinds enkele jaren heel eenvoudig met het systeem van Licntie2Go.
  Op eigen account heb ik inmiddels al diverse vrienden en familie geholpen aan een account en aanschaf van antivirus via Licentie2Go.En ook zij zijn erg tevreden.
  Ik klink misschien wel erg positief, maar dat komt omdat ik erg tevreden ben over de geleverde service. Want ook met supportvragen helpen ze snel en klantvriendelijk.

  Door: Wouter06-12-2020
  Kor11-12-2020

  Goedkoop en snelle levering

  Louw30-12-2020

  Prima bedrijf bestel al een aantal jaren mijn software hier, uitstekende service altijd vriendelijk en behulpzaam.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bitdefender 5 apparaten total security

  Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij Licentie2Go. Een bestelling deed. De informatie over de producten, de afhandeling en digitale ondersteuning vond ik prima. Ik had het gevoel dat het me gemakkelijk werd gemaakt. Dit terwijl ik toch geen digi - expert ben. Dit alles geeft mij een gerust gevoel dat ik bij storingen of problemen bij Licentie2Go terecht kan en correct wordt geholpen.
  Na de proefperiode van 30 dagen zal ik zeker een abonnement voor 2 jaar afsluiten.

  Door: Henk Swinkels30-10-2020
  Henk Hulsman04-11-2020

  Voor het eerst een bestelling gedaan bij Licentie2GO. Ben prima geholpen met mijn vragen en ook bij de installatie van het product.

  Henk Hulsman04-11-2020

  Voor het eerst een bestelling gedaan bij LIcentie2GO. Ben uitstekend geholpen (vragen) en ook tijdens het installeren.

  alexander04-11-2020

  Pas klant de communicatie verloopt zeer goed ,zeer tevreden klant alles loopt naar wens Zeer correcte firma,aan te raden

  Sander Otter04-11-2020

  Geweldig snelle levering van de software, werkt prima geen gedoe met betalen kortom precies wat je wilt

  Chris Kalmeijer05-11-2020

  Prima kunnen bestellen, gemakkelijk te downloaden en prima uitleg. Bij een probleem eveneens prima telefonische hulp.

  Dirk kloos19-11-2020

  Had een vraag over verlenging van Bitd. AV, goede uitleg en ook een goede handleiding bij de download. Verder simpel uit voeren, en voor 2 jaar een licentie genomen.

  niek de jong29-11-2020

  Voor het zoveelste jaar opnieuw prima spullen en hulp gekregen. Dankzij mijn enthousiaste verhalen hebben ook anderen hun producten bij L2G besteld. Ook hun reacties zijn zonder uitzondering positief! Dus: aarzel niet en wees geen dief van eigen portemonnee door elders te bestellen!

  johan Hollanders29-11-2020

  Kan alleen maar positief zijn over LICENTIE2GO. Sinds ik voor enkele jaren terug het eerste Office 365 pakket het besteld, ben ik bij eventuele vragen altijd op een correcte wijze geholpen. Vindt het fijn dat je tijdig wordt gewaarschuwd als je een product moet of wil verlengen. De prijzen van hun producten, die zij aanbieden op de website zijn geen dief van je eigen beurs. Ben nog steeds een tevreden klant. Door: Johan Hollanders

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Offie 365

  Licentie2go, voelt heel goed aan wat ik jaarlijks wil, ik wil, lees "NIET" gebonden zijn aan auto. verlenging. Ze geven me, bij elke nieuwe aankoop, nu al voor het zesde jr op rij een scherpe prijs voor mn herhaal product, Virus scanner, en nu Office 365. Je doet jezelf tekort, ik vertrouw ze ten volle, Ook andere hebben, door mn aanbeveling gekocht en zijn dik tevreden, bedankt mannen, voor mij is t gewoon doen en geniet van je vrijheid, Rolf

  Door: Rolf Emmerink19-11-2020
  wim vriens20-11-2020

  altijd goede service en goedkoop

  Frans21-11-2020

  Een betrouwbare leverancier, goede aftersale. Dus een aanrader voor software

  Ann De Wachter21-11-2020

  Software is goedkoper dan bij Adobe, ik zal deze vanaf nu altijd bij Licentie2GO kopen. Perfecte uitleg voor installatie ook. Zodus, een echte aanrader!

  Richard Czekaj29-11-2020

  Betrouwbaar,goede service.een echte aanrader.

  HenkNoor@online.nl06-12-2020

  Ook probleem gehad bij Norton 3+3 met een andere e-mail bij 3 licenties ingelogd werkte prima maar wel veel gedoe met rekening nr invullen en weer opzeggen dus na 20 jaar norton nu McAfee bij licentie2go gekocht. Hulp is prima zij hebben verstand van zaken en goedkoop ook nog zou geen betere kunnen wensen. Henk

  Hans van Drunen08-12-2020

  Licentie besteld code activeren en werkt perfect

  Tatiana 24-12-2020

  Ik ben Tevreden over de service vaan licentie 2 go, er werd snel gereageerd op mijn vraag en het office pakket zaten goede instructies bij, en was makkelijk te installeren.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Microsoft 365 Personal

  Eenvoudig online bestellen voor een superscherpe prijs. Direct na betaling de code per mail ontvangen en online geactiveerd bij Microsoft. Binnen 15 minuten weer alles geregeld voor het komende jaar. Top!

  Door: Jan Jaap Westhof13-01-2021
  Alain Bos13-01-2021

  Ik ben aangenaam verrast door de scherpe prijzen en adequate hulp. Ik had een software-pakket gekocht maar wilde na 1 dag (voordat ik de code had gebruikt!) het pakket inruilen omdat ik te snel de software had gekocht. Ik stuurde Licentie2GO een mailtje waarin ik mijn wensen duidelijk maakte en mocht gewoon een ander produkt uitzoeken. Ik ben toen met meer rust de website nogmaals door gebladerd en wat meer onderzoek gedaan naar de diverse produkten. Uiteindelijk kocht ik Microsoft365 en NortenSecurityDeluxe (Norton365) en ben daar zeer tevreden over. Ik heb echter 1 probleempje, bij Norton SecurityDeluxe hoort ook een firewall te zitten maar die kan ik nergens vinden. Moet ik deze apart downloaden net als Norton Utilities (inbegrepen bij Norton 365) ? groet Alain ps. Bij Microsof365 eindelijk een online outlook zonder advertenties - perfect!

  Alain Bos13-01-2021

  Ik bedoelde bij NortonSecurityDeluxe hoort ook een VPN te zitten !! Sorry. De uitgebreide firewall is standaard geïnstalleerd groet Alain.

  ID16-01-2021

  Voor de 2e keer een licentie voor een Microsoft 365 Personel aangeschaft. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Vlotte installatie. Op naar de 3e keer!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kaspersky Internet Security

  Scheelde niet alleen in de prijs. De snelheid en betrouwbaarheid van de bestelling was prima. (was eerste keer bij dit bedrijf).

  Door: Richard Hartog 06-01-2021
  Frans 06-01-2021

  Snelle levering en qua prijs ook nog eens zeer concurrerend

  Ingrid07-01-2021

  Heel fijn en geduldig geholpen door Harmen!

  Kees07-01-2021

  Duidelijk, snel en geen problemen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton de luxe 5 apparaten

  Ik gebruik Licentie2Go sinds jaren voor de verlenging van Norton. Vorig jaar problemen gehad met de installatie, omdat de aanbieding bevatte 2x3 apparaten, eigenlijk 2 licenties. Uiteindelijk gelukt, op eigen kracht. Dit jaar lukte het installeren aanvankelijk niet. Met Norton gechat. De tip was, eerst Norton deinstallieren en dan opnieuw downloaden. Het werkte.
  Hulp van Licentie2Go heb ik nooit gevraagd, dus kan dit onderdeel niet beoordelen.

  Door: Nic02-10-2020
  Adri de Pooter20-10-2020

  Vorige week weer verlengd en installeren ging zowat vanzelf terwijl ik hier geen ster in ben.

  Rene26-10-2020

  Was eventjes weggeweest bij Norton, maar nieuwe licentie kopen ging hier van een leien dakje. Houden zo. Nu alleen Norton nog opvoeden vwb al die foefjes die ze stiekem proberen te verkopen. Dus opletten wat je wel of niet wil. Maar het blijft een prima pakket.

  k van Beekum29-10-2020

  voor de eerste keer zelf gedaan en goed bevallen Kom zeker weer terug

  Beriandi29-10-2020

  Ze hebben gedaan wat beloofd was. Direct na betaling kon ik Acronis dowloaden, installeren en registreren. Het werkt voortreffelijk. Hie past dus een 10.

  Luc02-11-2020

  Al voor het 3de jaar koop ik mijn licentie bij Licentie2Go. Dit jaar heb ik direct een verlenging voor 2 jaar genomen gezien de voordelige prijs. De verlenging liep vlot zonder problemen zoals verwacht.

  Ruud P03-11-2020

  Appeltje,eitje. Supergemakkelijk en goedkoop, volgend jaar weer!!

  Nel de Brabander21-11-2020

  Alweer voor het 5de jaar samen met zus voor onze apparaten dit gekocht prima. Ga zo door!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Norton 360

  Gebruik al meer dan 12 jaar hetzelfde Norton product, helaas werd het steeds duurder en duurder tot ik jullie aanbieding zag staan. Deze aanbieding was bijna niet te geloven en toch heb ik het geprobeerd en moet zeggen ben uiterst tevreden van mijn aankoop, hierin stelt vooral de prijs zich zeer scherp tegenover de concurrentie of rechtstreeks bij Norton zelf. Ik ga zeker bij jullie nog aankomen doen.

  Door: Primus05-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  9.5
  rating

  Top

  ik had een beetje argwaan, omdat de licentie bijna 30 euro goedkoper was dan bij de microsoft zelf.
  Even alle recensies over Licentie2GO gelezen en toch geprobeerd, helemaal goed gegaan en binnen een paar minuten mijn licentie van Office365 weer zeer voordelig voor een jaar verlengd !!

  Ik ga de volgende keer weer eerst even op deze site checken voor andere aankopen.

  Door: Jeroen 31-07-2016
  René van Rooij28-02-2020

  Norton Security 2020 3 licenties, aangeschaft voor een zeer prettige prijs. Een echte aanrader. Bij het installeren zeer deskundige hulp gekregen via chat op de website vanLicentie2go Alles werkt nu prefect

  Chris Klootwijk18-09-2020

  Altijd goed en snel geregeld,Kapersky en Microsoft 365.

  Frank klomps22-09-2020

  office 365 goede prijs makkelijk geïnstalleerd

  L.F. Veldman28-09-2020

  Super gemakkelijk te bestellen, prijs is geweldig, antivirus komt via de mail en installeren een fluitje van een cent. Ben al jaren klant en dat blijft ook zo.

  Maarten28-09-2020

  Bestel al een poosje bij licentie2go. Altijd scherpe prijzen. Instructie op de website klopt als een bus! Top!

  Jan01-10-2020

  Voor de eerste keer besteld en kom zeker terug. Alles vlot en simpel geregeld

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton Security

  Ik ben een zeer tevreden klant van Licentie2GO en ik heb zodoende bij hen de verlenging van mijn virusscanner 'Norton Security' voor 3 producten besteld. Deze installatie verliep vlekkeloos inclusief die op de 2 andere laptops. Een absolute aanrader! En heb je problemen en of een virus dan word je keurig geholpen. Ze nemen alle tijd voor je, dat geeft een veilig gevoel. TOP!

  Door: Jean-Paul de Groot07-10-2020
  Hans09-10-2020

  De licentie voor Office weer voor een jaar geregeld. Prima prijs en super begeleiding!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Microsoft 365

  Direct je licentie tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

  Door: Fred van Dalum05-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  AVG

  Bestellen gaat top, service is top, prijs is scherp en levering is top!

  Door: Frank Sukel05-01-2021
  Johan van Kuijk05-01-2021

  Norton 360 10 device. Goed product en snel geleverd.

  Herman05-01-2021

  Prima product, snelle levering.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton 360

  Norton 360 is goed werkende software, is gemakkelijk in gebruik en geeft een veilig gevoel. Bovendien is het voordelig te bestellen via Licentie2GO en je krijgt een duidelijke installatie instructie. Ik ben al een paar jaar een tevreden klant.

  Door: Pierre de Barrage04-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  mcafee total protection

  Vond de prijs bij Licentie 2go v.b.t. Mcafee total protection erg laag als ik deze vergelijk met de site van Mcafee. toch ,aar besteld bij Licentie2go.
  Ben zelf op PC gebied a technisch maar door de goede en duidelijke uitleg van Licentie2go alles net geïnstalleerd. de volgende verenging gaat weer via Licentie2go.

  Door: Johan S04-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Office 365 Family

  Al jaren hier de software en licenties verlengd. Je wordt er vanzelf aan herinnerd en bent goedkoper uit dan bij Microsoft zelf. Prima!

  Door: Patrick04-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Norton 360

  Ik laat jullie even weten dat 2021 goed is begonnen. De toegangssleutel werkte direct en installatie geen probleem. Nog een voorspoedig 2021 en als jullie iets voor me kunnen doen laat ik me horen. Groet A

  Door: André03-01-2021
  johannes de jong04-01-2021

  betrouwbaar goede

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Microsoft 365

  Vorige maand de verlenging aangeschaft voor m'n Microsoft 365 pakket.
  Alles, tot en met de 'handleiding' verliep vlekkeloos.

  Wil het niet echt een min-punt noemen, maar ten opzichte van andere producten, noem bv Norton, is het prijsverschil niet zo groot !

  Door: Harrie van der Vaart02-01-2021
  Katleen Evenepoel02-01-2021

  Helemaal tevreden, kan tot op heden geenenkel negatief punt opnoemen. Thans ik ben een kritische dame. :-) Zal zeker nog gebruik maken van de diensten van Licentie2Go.

  Willy Bordui02-01-2021

  Heel tevreden zou terug hier kopen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Virus bescherming 3 apparaten

  Tijdig op de hoogte gesteld van de verlenging. Redelijke prijs die lager was dan op Black Friday. Installatie gaat wel goed maar heb wel vaak last van de vaktaal. Als leek is het maar raden wat bedoeld wordt. Altijd weer blij dat het toch nog gelukt is. Graag meer aandacht voor taal van de gebruikers.

  Door: M. Wesselius02-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Acronis True Image.

  Heel tevreden over alles, duidelijke website, concurrerende prijs, snelle levering (download/gegevens), installeren en gereed! Prima zaak, aan te bevelen.

  Door: Fred Saaltink31-12-2020
  L.v.g.01-01-2021

  Bestelde een Norton Delux voor 20 euro. Na betaling onmiddellijk de nodige gegevens per e-mail ontvangen. Zoals steeds; Snel, Betrouwbaar & goedkoopste!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mcafee total prot 1 jr 5app

  Alleen gebruikersnaam bij mcafee doorgegeven en in 1 sec een jaar verlengt.
  In een woord SUPER.

  Door: Henk Van Dongen30-12-2020
  Coen Rijn30-12-2020

  Erg gebruiksvriendelijk en prima prijzen

  Joseph Nagelkerke30-12-2020

  Niet getwijfeld, gewoon doen, goedkoop en alles duidelijk beschreven, kreeg zelfs een herinnering of ik het niet vergeten was te installeren (Norton antivirus 360 premium) ! prima service, een aanrader!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Licentie2GO

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 77 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 90% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Licentie2GO actief?

  Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.