NederlandReview

    Ervaringen Licentie2GO

    Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma’s. Je kunt deze software programma’s ook downloaden en gebruiken. Het is mooi en ook goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik te maken van de diensten van Licentie2GO. Het is snel gemakkelijk professioneel en ideaal om te gebruiken.

    Over Licentie2GO

    Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV. Het bedrijf is te vinden op het volgende adres:
    Twentepoort Oost 3a
    7609RG Almelo
    Nederland
    Telefoon: 085 0292122
    KVK: 64945731
    BTW nr: NL855914841B01

    Ze hebben een uitgebreid pakket van antivirus programma’s welke ze verkopen, Microsoft producten en ook andere licenties van bijvoorbeeld Adobe. Er is een speciaal programma bij hun voor wederverkopers en het is daardoor ook een partner van vele computerwinkels, monteurs en helpdesk naast internet providers en IT dienstverleners.


    De gevaren van het internet... 

    Diensten van Licentie2GO

    Licentie 2 go biedt verschillende licenties en software programma’s aan van antivirus programma’s. Denk hierbij aan Norton, Kaspersky, McAfee, Panda, F-Secure, Bitdefender en tal van andere programma’s. Ook zijn er verschillende microsoft programma’s welke je kunt bestellen bij deze website. Het gaat om de Microsoft office pakketten en software en ook de Windows licenties van Windows 7, windows 8 en Windows 10. Vervolgens is er een ruime keuze aan Adobe software pakketten. Adobe Elements, Adobe photoshop, Adobe dreamweaver en soortgelijke programma’s. Het mooie is dat het ook in een groter pakket met meerdere licenties te verkrijgen is als je een zakelijke gebruiker bent.

    Klachten, tips en complimenten over Licentie2GO

    Klachten en oplossingen. Natuurlijk is het vervelend wanneer je ergens ontevreden over bent of je ergens een klacht over moet indienen. Het is belangrijk om een klacht serieus op te stellen, zodat het bedrijf het zorgvuldig in behandeling kan nemen. Het is belangrijk ook om de klacht gewoon kenbaar te maken. Het is mogelijk door een mail te sturen aan hun. Omschrijf de klacht, hoe deze is ontstaan en of u er al contact over heeft gehad met Licentie2GO.

    Binnen 7 dagen krijgt u een reactie met een oplossing voor de klacht. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u de klacht voorleggen aan de stichting webshop keurmerk.

    Heb jij ervaring met Licentie2GO?

    Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

    Lees hier de ervaringen met Licentie2GO. Is het verstandig hier licenties te kopen voor software zoals Microsoft Office, AVG, Adobe of Norton antivirus?

    Licentie2GO
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (519)

    9.8
    95% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.8
    Service
    rating
    9.6
    Prijs
    rating
    9.8
    Leveren
    rating
    9.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Licentie2GO

    Uw beoordeling

    office 365

    Het verlengen van mijn office abonnement was snel en gemakkelijk te verlengen.
    Helemaal tevreden.

    Door: gerard janssen27-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Adobe Premiere Elements 2021 voor Mac

    Na de betaling via het internet kreeg ik gelijk alle benodigde zaken om de applicatie te kunnen downloaden en om het te kunnen installeren.
    Dat ging in eerste instantie goed, echter bij het opstarten van de applicatie moest er nog een licentie code worden ingetoetst. Na het intoetsen kreeg ik de melding dat de code invalid was.
    Deze melding heb ik via de speciale communicatietool aan Licentie2Go kunnen aangeven.
    Medewerkers van Licentie2Go (Tom en Leroy) gaven aan dat er een Adobe blokkade op mijn iMac aanwezig was.
    Op advies van de heren kon de blokkade verholpen worden om de Limited Access Repair tool for Mac OS op de mac te draaien. Deze speciale link die ik nodig heb werd door de heren in de communicatietool vermeld.
    Ik heb deze tool geïnstalleerd en uiteindelijk na het invoeren van de Adobe Premiere Elements 2021 code werkte de applicatie nu gelukkig wel.
    Eer dit gelukt was is er veel heen en weer gecommuniceerd via de communicatietool van Licentie2Go.
    De beide heren blinken volgens mij uit van klantvriendelijkheid zijn behulpzaam en kijken zeker door de bril van een klant.
    Een volgende applicatie die ik binnenkort nodig heb zal ik zeker weer bij Licentie2Go aanschaffen.
    Ga zo door heren in 1 een woord TOP.
    Geen minpunten

    Door: Roy Lubbers31-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mcafee Total Protection

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje Sceptisch was, gezien de prijs die ik zou betalen voor Mcafee Antivirus Total Protection 25% was via Licentie2GO dan wanneer ik het zou hebben gekocht via de mcafee website. Dus ging op onderzoek uit en alle reviews gecheckt op het web. Wat mij opviel is dat iedereen dik tevreden was met zijn/haar aankoop via Licentie2GO. Toen dacht ik weet je wat, dan ga ik het via hen de Mcafee Antivirus Total Protection aanschaffen. Alles ging Prima, handleiding was super duidelijk en ja de prijs zoals ik eerder zei was letterlijk 25% van wat ik zou betalen als ik het via de Mcafee website had gekocht.

    Ik ben nu zo tevreden dat ik voortaan mijn jaarlijkse verlenging voor de Mcafee Total Protection via Licentie2GO zal regelen.

    Door: Rebaz07-12-2020
    Ron Vermeulen12-12-2020

    Kaspersky Internet Security 2021 (1 jaar voor 3 apparaten) Goedkoop. Perfecte levering . Eenvoudige installatie. Kortom, een goed product van een goede betrouwbare winkel. Eenvoudige installatie

    Conny13-12-2020

    Mooie aanbiedingen! en makkelijk te downloaden.

    Fred31-12-2020

    Prima en duide

    Fred31-12-2020

    Prima en duidelijke website, concurrerende prijs, snel geleverd (download) en installeren maar. Prima zaak, aan te bevelen.

    Bert Hadders04-01-2021

    helemaal top en goedkoop..........zeer tevreden.

    Joris10-01-2021

    Duidelijke site, zeer scherpe prijzen. Downloaden en installeren maar.

    Ben11-01-2021

    Doet wat het moet doen aan een goede prijs.

    Ans18-01-2021

    Na enig getob met installeren, maar ik ben heel slecht in die dingen, is het toch gelukt. En diezelfde week had ik een aanval van gisting. Ik neem dus volgend jaar weer licence 2go product..

    Ellen20-01-2021

    Prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Direct contact via chat. Zeer voordelig antivirus aangeschaft en men heeft het op afstand geïnstalleerd. Ik had voor 1 jaar en 1 apparaat gekocht, maar ik kreeg 1 jaar voor 3 apparaten, omdat 1 apparaat niet voorradig was. Niet twijfelen, maar gewoon aanschaffen wat u nodig heeft. Betrouwbaar bedrijf!

    Ben Traa02-02-2021

    Jullie verdienen geen 10 maar een dikke 10+++++++, dit maak je zelden mee dat er nog zulke BETROUWBARE bedrijven zijn. GA ZO DOOR

    Chris08-02-2021

    Elk jaar weer Kapersky en Offis leuke prijzen.

    Daniel Deschacht10-02-2021

    ik ben zoals de vorige jaren zeer tevreden over mijn verlengingen van mijn contrakten, gemakkelijk te installeren en goed werkend. De service is top. Uw firma is een zeer goed voorbeeld van hoe klantvriendelijk een bedrijf moet zijn!!!!! Doe zo verder de toekomst is verzekerd!

    Leon12-02-2021

    Ik koop al jaren mijn Norton Security Premium bij Licentie2Go. Zij bieden elk jaar de scherpste prijs en leveren een prima product. Dit jaar had ik moeite met de installatie, maar met behulp van de chat helpdesk kwam alles prima voor elkaar. Een aanrader !

    Albert17-02-2021

    Top website Correcte prijs Je kan betalen met Bankcontact geen Visa nodig Indien je Hulp nodig heb geen enkel probleem bij Chats versie Een dikke 10 doe zo voort

    Corrie 27-02-2021

    Ik ben zeer tevreden over Norton valt niet altijd mee om via jullie bij Norton binnen te komen om je via 2Go aan te melden voor een jaar beveiliging.

    Gert van Bergen08-03-2021

    Na aanschaf van MS365 en installatie bleek het niet te activeren, na contactopname met de service werd alles overlopen, zonder succes, opnieuw alles verwijderd, rebooten, terug installeren lukte het nog niet, nazicht van de app’s bleek er een Pro-365 installatie opgestaan had van een vorige werkgever, nadat die verwijderd was, werkte alles perfect. Dank voor de ondersteuning in het volledige traject!

    Adrie10-03-2021

    Makkelijk verlengen Goed geregeld en een fijne gedachte dat er support mogelijk is

    Wim de Bever20-03-2021

    Het gaat heel gemakkelijk om je produkt te verlengen,je bent geen dagen kwijt en je word netjes geholpen en er staat gelijk bij tot wanneer je product weer geldig is,ik heb Eset en het is een pracht programma en goed antivirus product,even doorgeven hoelang je wil verlengen,betalen en je product kan er weer een tijdje tegen,geweldig,ga zo door.

    Bert22-03-2021

    Ook nu weer een scherpe aanbieding voor Norton 360. Installatie is eenvoudig. Levering zoals het hoort.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen -

    Ondertussen ben ik al enkele jaren trouwe klant van Licentie2Go. Prima prijzen voor een goed antiviruspakket. Zelfs flink goedkoper dan via Norton zelf.
    Installatie en het activeringsproces is goed en duidelijk beschreven. Volg gewoon logisch één voor één de opgegeven stappen en dan lukt het.
    Na een jaar moet er verlengd worden en ook dat sinds enkele jaren heel eenvoudig met het systeem van Licntie2Go.
    Op eigen account heb ik inmiddels al diverse vrienden en familie geholpen aan een account en aanschaf van antivirus via Licentie2Go.En ook zij zijn erg tevreden.
    Ik klink misschien wel erg positief, maar dat komt omdat ik erg tevreden ben over de geleverde service. Want ook met supportvragen helpen ze snel en klantvriendelijk.

    Door: Wouter06-12-2020
    Kor11-12-2020

    Goedkoop en snelle levering

    Louw30-12-2020

    Prima bedrijf bestel al een aantal jaren mijn software hier, uitstekende service altijd vriendelijk en behulpzaam.

    Herman10-02-2021

    Ben al jaren klant. Zeer eerlijke en correcte firma. Altijd snel en duidelijk antwoord

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Geen minpunten, alleen pluspunten.

    Pakket twee jaar geleden aangeschaft. Duidelijk uitleg hoe te installeren. Jaarlijks tijdig een mail met verzoek te verlengen. Resterende dagen blijven gewoon beschikbaar. Top.

    Belangrijkste voordeel: het grote voordeel. Veel goedkoper dan het pakket zelf aanschaffen in de winkel of bij de bekende grote webshops.

    Ook een keer een foutje gemaakt (inmiddels jaar of twee, drie geleden) met een verkeerde aanschaf. Via de klantenservice perfect geholpen en ondanks dat het mijn fout was kon ik zelfs het aankoopbedrag terug krijgen en de juiste versie van de software bestellen en downloaden. Prima dus! Ik kan Licentie2Go dan ook zeker aanraden.

    Door: Peter01-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365

    Heel snel en makkelijk. En tegen een redelijke prijs.

    Door: Ger Starmans26-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office 365 en mcafee

    goede prijs en duidelijke installatie handleidingen

    Door: Ceriel H25-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office/microsoft 365

    Tijdige herinnering van het volgend jaar april aflopen van mijn huidige licentie van Office 365.
    Ook is er nog een mooie korting vergeleken met de aanschaf bij Microsoft.
    Het was nog mooier geweest als bij die herinnering niet alleen de einddatum van de korting actie was gegeven, maar ook van de lopende licentie.
    Gelukkig bleek dat de nieuwe licentie pas telt vanaf het einde van de bestaande licentie, dus geen verloren dagen.
    Ik kan ook nog melden dat ik vorig jaar, bij eerste aanschaf van Office 365, uitstekend ben geholpen door de helpdesk van Licentie2Go toen er nog een reststoring in de directory bleek te zijn van het eerdere abonnement op Office via mijn werk.

    Door: Harrie20-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Bitdefender 2022 Total Security

    Vermits ik zelf wel goed op de hoogte ben, hoe men een antivirus programma moet installeren, ben ik zeer tevreden met de aankoop.
    Ik heb de code opgehaald en zonder problemen dit antivirus programma geïnstalleerd. Handig is dat de software automatisch ook op alle andere PC's automatisch wordt geactiveerd. Als laatste, als men goede scores krijgt van anderen, dan moeten jullie wel goed zijn dacht ik... Inderdaad, ik heb een goede prijs/kwaliteit bekomen voor 5 PC's voor 3 jaar, nergens anders nog betere voorwaarden gevonden. Ik ben al jaren gebruiker van Bitdefender omdat dit het beste antivirus programma is, althans volgens mijn mening uiteraard.

    Door: Bogaerts Welding Soutions16-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    MS Office 2021

    MS Office 2021 mét Outlook is geen voordelig pakket, maar bij Licentie2go is het - zeker met de decemberaanbieding - een stuk goedkoper dan elders. Natuurlijk zijn er websites waar het pakket nog véél goedkoper is, maar als je daar de reviews leest dan weet je genoeg. Via Licentie2go heb ik al 4 jaar mijn Norton virusscanner. Bestellen, updaten verloopt altijd goed. Daarom koos ik nu ook voor Licentie2go. De uitleg bij de installatie van MS Office toonde na een paar stappen wel andere plaatjes dan ik op mijn monitor zag, maar toch is de installatie gelukt. Ik raakte niet in paniek ;-) omdat ik wist dat ik altijd de helpdesk zou kunnen bellen.

    Door: Martine Berlips14-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Norton 360, 1 jaar 5 apparaten

    Dit is het derde jaar dat ik mijn Norton software bij Licentie2GO koop. Producten zijn makkelijk te kopen in de webshop, de installatie ook makkelijk te doen. Mocht je er toch niet uitkomen is er altijd support. Ik had in eerste instantie alvast de aankoop gegaan in de webshop, maar deze nog niet meteen geactiveerd omdat mijn oude abonnement nog een aantal dagen liep. Ik kreeg na een week een vriendelijke reminder, dat mijn aankoop nog niet geactiveerd was, gewoon voor de zekerheid. Toch wel attent...Ook kreeg ik bij mijn aankoop een vvv-bon van €10...toch leuk. Al met al blij mee.

    Door: W.Visser25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Antivirus

    Nu al vier of vijf jaar achter elkaar Norton Antivirus 10computers bij Licentie2Go gekocht. Heel makkelijk, sleutelcode gelijk bekend na aankoop en dus gelijk te gebruiken. Zeer goede prijs, zeker in vergelijking met Norton zelf. Ik heb geen minpunten ontdekt.

    Door: D25-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Office365 personal

    Prijs/kwaliteit, goede en snelle chatservice, bestelgemak.
    Geen - punten.

    Door: K. van der Greft24-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    VPN

    Gewoon goed .

    Door: Chris Klootwijk24-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bitdefender

    Steeds top, geen problemen. Zal zeker bij jullie blijven bestellen.
    Vr. groeten en hou jullie vooral gezond.
    Solange Kumps

    Door: Kumps23-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mcafee

    Grondige verstaanbare en geduldige uitleg gekregen over mogelijkheden. Heel tevreden met aankoop!

    Door: Kristel23-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security Premium

    + snelle levering
    + Duidelijke instructies installatie
    + Je ontvangt een reminder bij verlenging.
    + Werkt goed met uitgebreide opties, waaronder kluis om je wachtwoorden in op te slaan.
    - Je moet wel even ervoor de tijd nemen.

    Door: Kay22-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bullguard Premium Protection

    Makkelijk bestellen, betalen en goede snelle service. Installeren was de eerste keer gemakkelijk en daarna was het alleen maar verlengen door een nieuwe licentiesleutel in te voeren.

    Door: Paul Wolterink 22-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Kaspersky Internet Security - 5 apparaten

    Telkens al tevreden geweest van de service.

    Door: Monsaert22-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Norton Security Deluxe

    Het is niet de eerste keer dat ik software aanschaf via LICENTIE2GO.
    En ook nu is alles is heel vlot verlopen, zowel de bestelling als achteraf installeren van de software.
    Ook de informatie bij het installeren van het product vond ik positief en bruikbaar.
    Ik heb dan ook geen enkel minpunt en zal waarschijnlijk ook mijn volgende aankoop via LICENTIE2GO doen.

    Door: Bouqué Sam20-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    McAfee

    Prima geregeld

    Door: Jack19-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Licentie2GO een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 519 ervaringen geplaatst over Licentie2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.8 gekregen, waarbij 95% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Licentie2GO actief?

    Licentie2GO is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licentie2GO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.