NederlandReview

    Ervaringen Lampdirect

    Wil jij graag iemand in het zetten? Wellicht dat de lampen en armaturen van Lampdirect dan precies zijn wat jij zoekt. Dat was een hele slechte grap, die eigenlijk het daglicht niet kan verdragen, maar dat hoeft niemand aan het licht te brengen. Dat zijn wel genoeg woordgrappen voor vandaag. Ben je niet bekend met Lampdirect? Wil je graag meer weten over de webshop van Lampdirect? Dan zit je bij NederlandReview goed. Hier vind je recensies en beoordelingen van klanten over de verlichtingsspecialist. Zij zullen een tipje van de sluier oplichten over hun ervaringen met de webshop.

    Over Lampdirect

    De online shop van Lampdirect heeft een uitgebreid assortiment lampen en lichtbronnen. Met keuze uit ruim 5.500 producten is er voor iedereen wel een lamp te vinden. Het assortiment van de webshop is gericht op energiebesparing en heeft een laagste prijsgarantie. In de webshop kun je terecht voor LED lampen, TL buizen, Halogeenlampen, Spaarlampen, Gasontladingslampen, Gloeilampen, VSA’s & accessoires, LED panelen, LED spots, LED downlights, LED montagebalken, LED high-bay, LED plafonnières en LED breedstralers. Om kwaliteit te garanderen heeft Lampdirect alleen lampen en armaturen van de bekende merken zoals Philips, Noxion, Osram en Sylvania.

    zonnetje

    Diensten Lampdirect

    De voordelen van Lampdirect gaan verder dan alleen een groot assortiment en hoge kwaliteit. Op alle artikelen geldt een garantie van 5 jaar en verzending is vanaf 100,- gratis. Heb je jouw bestelling voor 20:00 afgerond, dan wordt alles dezelfde dag nog verzonden. Er kan via de webshop betaald worden met iDeal, creditcard, MisterCash, PayPal of op rekening. Daarnaast heeft Lampdirect ook kortingen voor grotere aankopen. De webshop is dus ook interessant voor zakelijke klanten die grotere hoeveelheden lampen en armaturen bestellen. Voor zakelijke klanten is het overigens mogelijk een offerte op te stellen om alle kosten in een duidelijk overzicht te zetten.

    Klachten Lampdirect

    Op de website van Lampdirect zijn verschillende mogelijkheden te vinden om contact op te nemen met de webshop. Je kunt terecht voor vragen over bestellingen, offertes, technische informatie en klachten. De website heeft een chat waar vragen direct beantwoord worden door een medewerker van de webshop. Het is ook mogelijk om met de klantenservice te bellen op 088 31 00 000. Ze zijn bereikbaar op maandag tot met donderdag van 08:00 tot 18:00 en op vrijdag tot 17:00. Verder kun je mailen naar info@lampdirect.nl of maak gebruik van het contactformulier dat makkelijk in te vullen is.

    Schrijf een review!

    NederlandReview zoekt naar ervaringen met Lampdirect! Heb jij een lamp of armatuur in de webshop gekocht? Is jouw woonkamer nu altijd verlicht? En brandt in jouw slaapkamer nu altijd een nachtlampje? Laat dan andere klanten weten wat jouw beoordeling is van Lampdirect. Positieve en negatieve verhalen kunnen klanten helpen. Denk aan de kwaliteit van de producten, de service van de webshop en de snelheid van de levering. Jouw recensie kan voor klanten het verschil maken.

    Lampdirect heeft meer dan 5.500 lampen en armaturen te koop in de webshop. Op NederlandReview schrijven klanten reviews over hun ervaringen.

    Lampdirect
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4.2
    23% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Lampdirect

    Uw beoordeling

    TL buizen

    LampDirect (LD) is een extreem slechte organisatie die financiën + administratie niet op orde heeft: onze creditfactuur voor retourzending mondt uit in aanmaning van KlarnaBank en nog erger, incassobureau Alektrum. Wij worden van het kastje naar de muur gestuurd en verzocht e.e.a. zelf op te lossen bij/met Klarna/Alektrum, omdat LD vanwege privacywetgeving niets voor ons kan betekenen?!. En onze privacy dan, nu wij door de slechte bedrijfsvoering van LD bij Klarna en Alektrum te boek staan als wanbetalers? Het lijkt er er sterk op dat LD financiële problemen heeft. Advies: GA NIET IN ZEE MET LD: onbetrouwbaar en waardeloze klantenservice; wij achten al 3 maanden op een oplossing (en ons geld).....

    Door: J. Prins09-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampen zakelijk

    Een pakketje besteld. Melding gekregen tussen welke tijden het afgeleverd zou worden op die dag bij mij op locatie. Thuis gebleven en in de keuken gewacht; vlakbij trap, brievenbus en bel. Aangezien het een groot gebouw is alle overige locaties in de gaten gehouden. Uiteindelijk niemand gezien, maar net nà de aanvangstijd kreeg ik een melding dat het bij mij bezorgd is. Daarna onbereikbaar via telefoon (10 minuten gewacht) en reageren niet via het contactformulier of via e-mail. Ik weet nu niet waar mijn pakketje is gebleven. Ook net bij het DPD-afhallpunt was het pakketje niet geleverd. Niemand bereikbaar. Voor Lampdirect ongeloofwaardig dat zij zaken doen met DPD. Kortom: ongeloofwaardig, ronduit schoeftig en onmenselijk. Geen idee waarom Lampdirect zaken doet met dit soort schooiers.

    Door: Rens24-12-2020
    Peter R de Vries Misdaadteam28-12-2020

    Vandaag gebeld en gemaild. Wat denk je?: onbereikbaar. Boeven zijn er met mijn geld vandoor. Dit is pure oplichting

    N. U12-01-2021

    Ik heb 2 lampen besteld op 9 december 2020 ter waarde van circa €320 euro. 6 keer mail achteraan geschreven 3 keer gebeld met lange wacht tijd en de product is nog steeds niet geleverd. Ik heb uiterlijk retour van mijn geld gevraagd en heb ik het ook nog steeds (12-1-2021, na 33 dagen) niet ontvangen. Ze zijn niet betrouwbaar en houden ze ook niet de afspraak. Ik raad deze online bedrijf niemand aan. Pas op als je iets gaat bestellen. Ik heb mijn geld nog steeds niet retour en ik ben nog steeds bezig. Het is erg irritant. Volgende stap van mijn is inschakelen van mijn aansprakelijkheid verzekering, Consumentenbond, fraude desk etc.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Spot led

    Niet geleverd maar wel geld kwijt en als je vraagt naar de zending dan gaan ze dat zo snel mogelijk in orde brengen maar ze houden je gewoon aan het lijntje. Niet bestellen echte oplichting

    Door: Verhelst16-12-2020
    R.28-12-2020

    Wat een kuttekoppen zijn het bij Lampdirect; pure oplichters.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vertical TL lanp

    Waardeloos bedrijf, slechte service. Verkeerd artikel besteld- wacht nu al 1,5 maand op mijn geld terug.

    Geen reactie op berichten, e-mails niks...

    Nog nooit meegemaakt zo slecht, valt me vies tegen.

    Door: Michiel Toppers10-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Reflectorlamp

    Levering duurde enige dagen.Lampen blijken gebruikt.
    Op de verpakking staat; do not use at home!
    Daar wilde ik ze wel gebruiken.
    Lampen komen waarschijnlijk uit oude verkeerslichten?

    Door: Peter20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    lampen en fitting

    Na 1 maand nog niets geleverd. Geen enkele update ontvangen over vertraging of wanneer eea dan wel komt. Contact met ze opgenomen, spullen zouden met 3 dagen binnen zouden komen. Is nu week later, wederom niet gehoord. Weer gebeld - 't is onbekend wanneer geleverd kan worden... Dat dingen nu langer duren, of ms niet geleverd kunnen worden is in deze tijd te begrijpen, maar communiceer hier aub over.. Inmiddels begin ik te denken dat dit een scam is of iets dergelijks..

    Door: Gert-Jan van der Poel02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    partij gloeilampen

    Heb na een week de bestelling nog niet in huis. Al een keer gemaild, wanneer ik de bestelling kan verwachten, maar word niet op gereageerd. Als je bellen zijn ze gesloten, terwijl op de website staat dat ze open moeten zijn van 8:00 tot 20:00. Ik weet niet wat ik er van moet denken, maar krijg er geen goed gevoel bij. Ben bang dat ik de bestelling nooit krijg en mijn geld kwijt ben. Dan ga ik aangifte doen!!!!
    Bij deze Club bestel ik nooit weer!!
    Dus ik raad dit bedrijf ten zeerste af!!

    Door: Rina05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    led lampen

    Retour op kosten van de klant, want dat is volgen de medewerkster van Lampdirect bij alle webwinkels zo.

    Na voor ruim € 300 ledlampen te hebben besteld, wilde ik weer een grote bestelling doen, waarbij een aantal lampjes waren, waarbij ik twijfelde of ze wel in de lamp zouden passen. Alvorens te bestellen heb ik gechat om te overleggen wie de kosten zou moeten betalen als ik ze zou moeten retourneren. Dat is altijd de klant bij Lampdirect, daarop zijn geen uitzonderingen mogelijk, dat is bij alle webwinkels zo volgens mevrouw. Bij Lampdirect zelfs als je inclusief de laatste bestelling voor meer dan € 500 ledlampen besteld. Gelukkig vond ik zonder enige moeite een webwinkel waar ik zonder kosten binnen 14 dagen zou mogen retourneren. Service bestaat bij anderen gelukkig nog wel. HAD

    Door: H.A.Dirkse21-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    10 november 2019

    2 lampen Osram Parathom E27 PAR38 12.5W 827 15D
    moeten dimbaar zijn, maar op mijn PEHA LED dimmer 431 HAN niet. De lampen flikkeren.
    retourkosten: EUR 6.95
    Klantenservice gebeld om e.e.a. uit te leggen. Vriendelijk te woord maar uiterst nep, ik ervaar een stoïcijnse houding, (lees haar gedachte: om half vijf ga ik toch naar huis, of eerder als de tent af fikt). Klantenservice zou er goed aan doen om een alternatief aan te bieden en retourkosten te laten vervallen.

    Door: Wybe Adriaansen11-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    4 tl lampen en een spaarlamp

    Echt Enorm boos, ik kom gister avond na het werk thuis in een huis vol knipper lampen, oprecht elke lamp aan het plafond had het begeven, ik denk nou ik bestel wat lampen, Dan is het morgen opgelost! Maar NEE ik bestel 4 tl lampen en een spaarlamp bij lampdirect en aangezien er duidelijk op hun webshop staat dat er tot 23:59 besteld kan worden voor volgende dag levering. Hier betaal je dan ook mede verzendkosten voor. Vervolgens word het pas vandaag om 08:00 verstuurd zonder voorgaand mailtje dat de zending vertraagd is. ipv word ik te laat op de hoogte gesteld en heb ik nu alsnog geen licht voor de rest van de dag. Ik wil minimaal de verzendkosten terug, ik heb tenslotte geen voordeel eraan gehad. ook Echt niks in het beoordelings rijtje verdient meer dan een ster. Dat is voor mij nieuw. Dan moet je misschien als bedrijf gewoon stoppen.

    Door: marvin01-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Herhaaldelijk niet nakomen van gemaakte afspraken over een levering

    -geen terug melding van te late levering
    - niet reageren op email
    - leverings overeenkomst niet nagekomen
    -na 4 weken afmelding van de levering
    -minimaal 10 dagen nodig om geld terug op de rekening te storten, voor een levering, die door hun uiteindelijk niet geleverd kon worden.

    Door: Jack Kuijstermans13-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    nooit meer

    Ze laten je rustig 2 weken wachten op een bestelling nadat je betaalt hebt. En na telefonisch contact allerlei excuses vanwege verbouwingen enz. maar komen beloftes niet na. Zal nooit meer een bestelling doen. Wacht nu op de 2e bestelling na retourzending ook alweer anderhalve week

    Door: Wilmie21-02-2019
    Rina05-05-2020

    Ik wacht ook nog steeds op ene bestelling bij hun.Godzij dank gaat het niet om een grote order, maar toch. Er word niet gereageerd op mail, ze zijn ineens gesloten als je belt, terwijl op de website staat dat ze bereikbaar moeten zijn van 8:00 tot 20:00. Ik weet niet wat ik er van denken moet. Maar ik weet wel, dit is een keer bij deze Club, maar een tweede keer nooit meer!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Lampdirect een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Lampdirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lampdirect actief?

    Lampdirect is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampdirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.