NederlandReview

  Ervaringen Lamp-expert | Frank

  Ieder huis heeft verlichting nodig om te kunnen functioneren. Heeft een huis dat niet, dan kun je bijzonder weinig als de zon eenmaal ondergaat. Lamp-Expert kan je voorzien van verlichting voor in en rondom je huis. Maar wat zal de kwaliteit van hun buitenverlichting nou echt zijn? Zul je echt besparen door middel van hun ledverlichting? Zullen die lampen voor verschillende woonstijlen echt passen in jouw interieur? Hoe handig is die smart verlichting nou in de praktijk? Zal de bezorgservice van Lamp-Expert je lang in het donker laten zitten voor ze je binnenverlichting bezorgen? Et zal je erop kunnen vertrouwen dat de klantenservice van Lamp-Expert je goed behandeld? Hier kun je het beste over horen van klanten die al verlichting van Lamp-Expert in hun huis hebben. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe Lamp-Expert echt werkt. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen je helpen om te zien of Lamp-Expert jouw soort lampenwinkel is.

  Over Lamp-Expert

  Lamp-Expert is een winkel die lampen en andere verlichting verkoopt. Ze zijn een deel van Frank, hetzelfde bedrijf dat ook zit achter Drone-Expert,Tuinhuis-experts.nl en Verrekijker-expert. Ze kunnen je huis voorzien van al het licht dat je nodig hebt om ook ’s avonds nog iets te kunnen doen. Is is binnenverlichting zoals plafondlampen, bureaulampen, tafellampen, plafonnières, hanglampen, spots, lichtsnoeren, kinderlampen, wandlampen, kroonluchters, vloerlampen en inbouwspots. Je kunt ze voor iedere ruimte in je huis gebruiken. Dus of je nou je badkamer wilt voorzien van spots of een paar hanglampen wilt ophangen in je woonkamer, Lamp-Expert kan het voor je regelen. Maar ook voor de keuken, eetkamer, werkkamer, hal, woonkamer, slaapkamer en eetkamer is voldoende te krijgen. Voor de tuin is er een aparte afdeling buitenverlichting. Deze bestaat uit solarlampen, hanglampen, staande lampen, muurlampen, plafondlampen, sensorlampen, tafellampen enzovoort. Sommigen, zoals sensorlampen, kunnen zorgen voor wat extra bescherming. Je kunt de lampen krijgen in verschillende stijlen. Voorbeelden hiervan zijn retro, design, Scandinavisch, klassiek, landelijk en industrieel. Dus wat de stijl van je kamer ook is, er is altijd wel een lamp die ertussen past. Verder heeft Lamp-Expert nog een sectie ledverlichting en smart verlichting voor degenen die handig en zuinig met hun verlichting willen omgaan.


  Hoe maak je nou zelf een lavalamp?

  Diensten van Lamp-Expert

  De lampen en andere verlichting van Lamp-Expert kan natuurlijk gewoon online worden besteld. Er staat dan een Lamp-Expert bezorgservice voor je klaar om de vloerlamp of buitenlamp voor je in te pakken en naar je op te sturen. Daarnaast is er een Lamp-Expert klantenservice die je uit de brand kan helpen als je denkt dat er iets niet helemaal goed is gegaan met je bestelling.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lamp-Expert

  Heb jij al verlichting van Lamp-Expert in huis hangen? Of je nou een gehele kamer vol vloerlampen, hanglampen en tafellampen hebt of alleen wat simpele spots, wij horen graag meer over jouw ervaring met deze lampenwinkel. Hoeveel licht geeft die lefverlichting nou echt? Is die buitenverlichting nou echt wel zo handig? Duurde het lang voor je bureaulamp of kroonluchter werd bezorgd? En wat is jouw eigen oordeel over de klantenservice van Lamp-Expert? Schrijf een Lamp-Expert review en vertel ons alles over jouw ervaring met ze.

  Lamp-expert | Frank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lamp-expert | Frank

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lamp-expert | Frank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lamp-expert | Frank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lamp-expert | Frank actief?

  Lamp-expert | Frank is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lamp-expert | Frank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.