NederlandReview

  Ervaringen Kipling

  Het merk Kilping ken je misschien wel. Je zal misschien ook wel weten dat het een merk tassen is. Maar wat voor kwaliteit tassen zal deze tassenwinkel nou echt verkopen? Zullen die schooltassen wel stevig en groot genoeg zijn om al die zware schoolboeken in mee te nemen? Zullen die reistassen nou wel zo handzaam zijn? Zullen die rugtassen echt zo handig zijn als ze eruit zien? Hoe lang zal het duren voor de bezorgservice van Kilping arriveert met je gepersonaliseerde nieuwe tas? En zal de klantenservice van Kilping ten minste proberen om het probleem op te lossen waar je mee zit of jouw vraag te beantwoorden? Alleen mensen die al een tas van Kilping hebben gekocht kunnen je hier wat meer over vertellen. Neem daarom eens aan kijkje bij de reviews die ze hier hebben achtergelaten. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je alvast een aardig beeld van Kilping geven.

  Over Kilping

  Kilping is een tassenwinkel of op zijn minst een merk tassen. Ze hebben hun eigen winkels, maar de tassen van Kilping worden ook in vele andere tassenwinkels verkocht. Bij Kilping kun je vele verschillende soorten tassen vinden. Zo zijn er schooltassen voor peuters, basisschoolkinderen en tieners. Die hebben immers allemaal andere behoeftes en voorkeuren. Er zijn sporttassen, etuis, schooltassen met wieltjes, broodtrommels en andere schoolspullen. Maar er zijn ook nog andere tassen te vinden voor dagelijks gebruik. Hieronder vallen handtassen, laptoptassen, shoppers, sporttassen, crossbody tassen, zakelijke tassen, verzorgingstassen en schoudertassen. Mocht je deze allemaal niet handig vinden dan kan een rugtas een uitkomst zijn. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder prints. Sommigen kun je meenemen als handbagage of zelfs koffer. Er er zijn weekendtassen die je makkelijk meesleept als je een paar dagen ergens heen gaat. In alle gevallen doe je de tas op je rug en heb je er verder geen omkijken naar. Andere accessoires van Kilping betreft paraplus, sjaals, buideltasjes, werk, portemonnees, toilettassen, sleutelhangers, heuptasjes en reisaccessoires. Neem ook eens een kijkje bij hun outlet voor items met korting.


  Hoe pak je nou een tas in? In het Engels, maar je kunt uit het filmpje genoeg opmaken (en je ziet de tas!).

  Diensten van Kilping

  Je kunt heel gemakkelijk een tas bestellen via Kilping. Kies de schoudertas, heuptas of toilettas die je wilt en maak de bestelling en betaling rond. Daarna zal de bezorgservice de handtas of schooltas netjes inpakken en op weg naar je toe sturen. Zo hoef je er niet zelf om naar een tassenwinkel te gaan. Je kan de tas zelfs nog laten voorzien van een persoonlijk tintje. Ook heeft Kilping een eigen klantenservice die je kan helpen als je wat assistentie of advies van een professional nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kilping

  Heb je al een tas van Kilping of er in het verleden eentje gehad? Dan willen wij graag horen wat jouw indruk van Kilping echt is. Hoe handig zijn die schooltassen nou echt? Zit je laptop wel echt veilig in één van hun laptoptassen? Duurde het lang voor de Kilping bezorgservice de schoudertas of handtas naar je opstuurde? En hoe reageerde Kilping’s klantenservice toen je een vraag voor ze had? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over of ervaring met Kilping is.

  Kipling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6,2
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  5

  Prijs

  7

  Leveren

  5,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  portemonnee

  mijn vriendin heeft ongeveer 1.5 maand geleden een portemonnee besteld.
  nogsteeds niet binnen.
  geen reactie op de mails, geen track and trace. Wat een oplichtende bende hier. ik heb aangifte gedaan wegens oplichting.
  Ga aub hier nooit iets kopen, je bent gewoon je geld kwijt.

  Door: Thierry24-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Te korte schouderbanden

  Ik ben 1,74m lang en heb maat 44. Ik draag graag crossbody tassen en heb 3 verschillende modellen van Kipling. Bij alle 3 is de schouderband aan de korte kant, zodat de tassen bij mij net te hoog hangen. Waarom niet een10cm langere band? Dit lijkt me een makkelijke aanpassing.
  Verder tevreden; leuke, makkelijke tassen.

  Door: Marga08-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Heel slechte levering

  Ik vind de levering heel erg slecht. Bestel nooit meer op kipling.com

  Door: Angela31-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Sterke schooltas voor mijn dochter

  Tassen van Kipling gaan gewoon jarenlang mee. Uitstekende koop.

  De schooltas van klasgenoten van mijn dochter zijn nu met een aantal weken in het nieuwe schooljaar al aan het slijten. De tas van mijn dochter is van Kipling en ziet er nog als nieuw uit. Voor mijn zoon gold een aantal jaren terug hetzelfde, daarom hebben we nu weer voor dit merk gekozen.

  Enig nadeel: de tas is van zichzelf zwaarder dan sommige andere tassen. Met al die schoolboeken is dat dus een zwaar geheel. Maar dat is gewoon omdat die tas sterker is, dus ook wel weer logisch. Leuke kleuren en modellen ook!

  Door: G. van Baasbank18-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Kipling

  Uw beoordeling