NederlandReview

  Ervaringen Interbus

  Er zijn veel mooie bestemmingen in Europa, maar er komen is vaak niet altijd even makkelijk. je zou voor een voordelige busreis kunnen gaan. Interbus biedt dit soort busreizen aan. Maar wat zal de kwaliteit van hun bussen zijn? Zul je wel een zitplek hebben? Hoe comfortabel zullen die stoelen zijn? Zal je echt zo ontspannen kunnen reizen als ze op hun website beloven? Naar welke bestemmingen zullen ze allemaal rijden? Zal het moeilijk zijn een busreis te boeken via de website van Interbus? En wat voor een klantenservice biedt Interbus aan als de boeking niet lukt of er iets anders misgaat? Dit kun je het beste horen van reizigers die al met Interbus hebben gereisd. Lees hun eerlijke reviews om een indruk te krijgen van hoe Interbus nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van een bustour van Interbus kunt verwachten.

  Over Interbus

  Interbus is een bedrijf dat busreizen door heel Europa aanbiedt. Ze hebben busreizen naar wel liefst 100 verschillende bestemmingen. Hieronder vallen busreizen naar Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italié, Spanje, Tsjechië, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië. Ze kunnen je naar al deze bestemmingen en nog vele anderen brengen via buspendels. Je stapt op een bepaalde plaats op een bus en wordt dan per bus naar je bestemming gebracht. Daar kun je heen voor een stedentrip zodat je alle bezienswaardigheden van de stad kunt bekijken. Maar je kunt er ook heen gaan voor een korte vakantie. Je moet dan alleen nog even zelf een hotel of ander verblijf boeken. Je kunt dus First Class reizen naar Italië, een Spaanse zomer in Costa Brava beleven of gaan skiën in Oostenrijk. Je kunt kiezen voor Royal Class of First Class. En er zijn door het hele land heen opstapplaatsen waar je op de bus kunt stappen. Er is er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt.


  Hoe werkt zo'n pendelreis van Interbus nou eigenlijk?

  Diensten van Interbus

  Je kunt via de website van Interbus gemakkelijk een busreis boeken. Ze willen natuurlijk je vertrekpunt weten evenals het land waar je naartoe wilt. Ook je vertrekdatum en retourdatum zijn van belang. Je kunt voor jou alleen boeken maar ook voor een hele groep. In ieder geval zal Interbus je laten zien wat voor jou de mogelijkheden zijn. Je kunt er dan eentje uitkiezen en de boeking afronden. Zo ben je verzekerd van een plaats in de bus. Ook is er een Interbus klantenservice voor klanten die even wat extra hulp nodig hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Interbus

  Heb jij al eens een busreis met Interbus gemaakt? Dan zijn wij uiteraard erg benieuwd naar jouw ervaring met Interbus. Hoe comfortabel waren de bussen en stoelen nou echt? was de bus netjes schoon gehouden? Hoe makkelijk was het om een busreis te boeken via Interbus’s website? Heeft de buschauffeur je netjes naar je bestemming gebracht op een ontspannen manier? En wat is jouw mening over de klantenservice van Interbus? Schrijf een InterbUS-Reviews en laat ons weten hoe jij over Interbus denkt zodat anderen weten wat zij van dit busbedrijf kunnen verwachten.

  Interbus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Interbus

  Uw beoordeling

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in, Wij hebben dit ook besteld en Wij kregen een mooie korting terug  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jo

  Door: remco16-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  busreis naar Frankrijk

  Lekker goedkoop, maar je moet wel geluk hebben met wie je in de bus zit want er zat bij mij een man in de bus en die ging dus meteen liggen snurken... heel goor.

  Door: Samantha Versteegh12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Interbus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Interbus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Interbus actief?

  Interbus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Groepsreizen, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Interbus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.