NederlandReview

  Ervaringen InkOutlet

  Een printer kan erg handig zijn. Door iets uit te printen hoef je het niet met de hand over te schrijven en ziet het er ook nog eens professioneel uit. Maar waar kun je nou de beste inkt cartridge vinden? Één van de winkels die in printeraccessoires is gespecialiseerd is InkOutlet. Maar wat voor kwaliteit inkt cartridges zullen ze verkopen? Hoe lang zullen hun toner cartridges meegaan? Zal een door hen gemaakte pasfoto wel geaccepteerd worden door een officiële instantie? Hoe lang zal het duren voor InkOutlet je foto’s ontwikkelt en opgestuurd heeft? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is de klantenservice van deze printerinktverkoper? De enige mensen die je dat eerlijk kunnen vertellen zijn de klanten die al eerder inkt bij InkOutlet hebben gekocht. Lees hun reviews om een onbevooroordeelde kijk op InkOutlet te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen en persoonlijke meningen kunnen je helpen in je beslissing om wel of niet bij InkOutlet te kopen.

  Over InkOutlet
  InkOutlet is een winkel die printerinkt verkoopt voor inktjet printers en laserprinters. De zaak is opgericht in 2005. In het begin waren ze alleen een navulservice voor inktcartridges, maar nu bieden ze ook andere producten aan. Hun winkel kan worden gevonden in Groningen. Ze bieden verschillende soorten inkt cartridges aan voor printermerken zoals HP, Brother, Epson, Canon en Lexmark. Heb je geen inkt printer maar een toner printer? Ook dan kan je bij hen terecht. Je kunt er toners voor Brother, Samsung, Canon en HP vinden. Nog steeds kun je je inktcartridge door hun laten navullen. Ook bieden ze aan je te voorzien van een goede pasfoto voor privé gebruik of een officieel document. Daarnaast kun je je oude VHS videobanden laten omzetten naar DVD. Je wilt immers je geliefde vakantievideo’s of video’s van andere belangrijke gebeurtenissen vast niet kwijt. Zo kunnen de video overzetten naar DVD zodat deze digitaal bewaard blijft. En het is, ook in deze digitale tijd, mogelijk om foto’s te bestellen zodat je een fysiek exemplaar van je favoriete foto hebt. Je kunt in dat geval je foto verzenden via browser of e-mail.


  Hier wat dingen die InkOutlet voor je kan doen.

  Diensten van InkOutlet
  Als je dichtbij Groningen woont kun je natuurlijk zelf even naar hun zaak gaan. Maar als de zaak voor jou te ver weg is kun je de inkt ook online bestellen. In dat geval bezorgd de bezorgservice van InkOutlet  de inkt netjes bij je thuis. Als je je inschrijft voor hun digitale nieuwsbrief krijg je 10% korting op je volgende aankoop. Ook heeft InkOutlet een klantenservice van klanten die hulp of advies van een expert nodig hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor InkOutlet
  Heb jij al eens inkt besteld bij InkOutlet? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over deze printerinktwinkel te vertellen. Hoe makkelijk was het om een inkt cartridge te bestellen via hun website? Paste de toner cartridge goed in je printer? Hoe langt is de cartridge meegegaan? Hebben ze je foto goed afgedrukt? En wat voor klantenservice en bezorgservice kun je verwachten van deze winkel? Schrijf je eigen klanten review en vertel ons wat je echt van deze winkel vindt.

  Zal je printer goede prints geven met printerinkt van InkOutlet? Lees reviews over hun inkt cartridges, toner cartridges, pasfoto's en meer.

  InkOutlet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over InkOutlet

  Uw beoordeling