NederlandReview

  Ervaringen iDeal of Sweden

  Heb jij voor iedere dag van de week een ander telefoonhoesje? Of heb jij voor elke maand van het jaar een ander ontwerp? Het design van iemands telefoonhoesje zegt veel over iemand. Sommigen kiezen voor een foto van hun favoriete acteur, anderen willen juist iets heel simpels en nemen een zwart telefoonhoesje. Bij iDeal of Sweden nemen ze het ontwerpen van hun telefoonhoesjes altijd serieus. Ze maken unieke ontwerpen die je nergens anders kunt vinden. Heb jij een telefoonhoesje gevonden in de webshop? Lees dan hier de reviews over de ervaringen van andere klanten, dan weet je meteen zeker of iDeal of Sweden betrouwbaar is!

  Over iDeal of Sweden
  De webshop voor mobiele telefoonaccessoires ontwerpt modebewuste telefoonhoesjes waar iedereen jaloers op zal zijn. Ze vinden hun inspiratie op de catwalks en bij modeshows over de hele wereld. Ze verwerken de nieuwste trends op het gebied van mode en lifestyle in hun ontwerpen om altijd een uniek product voor hun klanten te kunnen creëren. Het bedrijf ontstond uit innovatie en nieuwsgierigheid en dit is nog altijd de drijfveer van het bedrijf. Het begon allemaal in 2013 met het doel om de meest innovatieve producten te produceren die het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van de klanten. 


  Royal Grey Marble, wie kan daar nu nee tegen zeggen?

  De vier kenmerken van iDeal of Sweden
  -    Het begin voor iDeal of Sweden allemaal met de kwaliteit. Tijdens het gehele productieproces wordt naar de hoogste kwaliteit gestreefd. Elk product wordt getest en gecontroleerd. Het milieu speelt hierbij ook een belangrijk rol. iDeal of Sweden zoekt altijd naar duurzame oplossingen.
  -    Het tweede kenmerk van iDeal of Sweden is de functie. Ze willen klanten functionele producten bieden die er ook nog eens mooi uitzien. Innovatie is hierbij onmisbaar. Ontwerp en functie moeten samenwerken om het beste product te kunnen ontwikkelen
  -    Het derde kenmerk is dan ook het ontwerp. Mode wordt bij iDeal of Sweden omgezet in moderne ontwerpen. Het gaat echter niet alleen om het design, maar om de gehele afwerking van het product. Overal wordt op de kleinste details gelet.
  -    Het laatste kenmerk is het materiaal. Alle materialen van de telefoonhoesjes worden nauwkeurig geselecteerd en gecontroleerd. Er wordt elke dag weer gezocht naar duurzame materialen die lang meegaan.

  Vragen en klachten
  Om klanten het beste te kunnen helpen bij vragen of klachten, heeft iDeal of Sweden een uitgebreide klantenservice. De contactgegevens van de verschillende afdelingen van het bedrijf staan op de website vermeld. Je vindt op de contactpagina van de website een contactformulier om een algemene vraag te stellen of om je klacht te melden. Het is echter ook mogelijk om direct te mailen naar de afdeling Customer Service, PR & Marketing, Blog & Social Media, General Business, Sales & Distribution en Career Opportunities. 

  Wat vind jij van iDeal of Sweden?
  Willen al jouw vriendinnen weten waar jij je telefoonhoesje vandaan hebt? Ben je helemaal gek van de ontwerpen in de webshop? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij de telefoonhoesjes van iDeal of Sweden aanraadt! Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de telefoonhoesjes duur? En werd je bestelling snel geleverd? Vertel alles over jouw ervaringen met iDeal of Sweden!

  Wat vinden klanten van de telefoonhoesjes voor iPhone, Samsung, Sony en Huawei? Zijn ze duur? Lees hier de reviews en ervaringen over iDeal of Sweden!

  iDeal of Sweden
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4
  33% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4

  Service

  2,6

  Prijs

  5,4

  Leveren

  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Besteld, Betaald, niks ontvangen

  Nicole Vercoulen09-04-2019

  Waardeloos. Bestellen, betalen en niks ontvangen. Traceer linkje werkt niet, heeeel frustrerend want ze zijn ook niet echt goedkoop.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slechte service

  Iris07-01-2019

  Mooie hoesjes tenminste op de site, bestelling ging eenvoudig en betaling vlot alleen dan komt de ellende de hoesjes komen maar niet en klanten service is alleen via mail te bereiken dus geld weg geen hoesjes

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  KLACHT!!!

  Jolien Koomen07-12-2018

  KLACHT!!!!!!!

  Ik heb een hoesje kado gekregen van mijn partner en bij het in het gebruik nemen van dit hoesje brak deze direct bij de inkeping van de camera.
  Nu heb ik op meerdere manieren een klacht willen indienen, maar ik krijg geen enkele reactie. Vind dit echt een kwalijke zaak, zeker omdat ik meerdere producten heb gekocht bij deze verkoper.
  Wellicht dat ik nu in beeld kom bij deze organisatie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Schrijf zelf een review over iDeal of Sweden

  Uw beoordeling