NederlandReview

  Ervaringen HoutPlaza

  Je kunt je tuin zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Sommigen willen alleen een handjevol tuinmeubelen om ’s zomers te gebruiken en een tuinhuisje om ze in op te slaan. Anderen gaan juist voor een volledig ingerichte tuin compleet met speeltoestellen en kachels voor buiten. Maar waar kun je die dingen nou allemaal vinden? Één winkel die ze aanbiedt is HoutPlaza. Maar wat voor kwaliteit zonwering kun je precies van deze winkel verwachten? Hoe lang zullen hun overkappingen mooi en functioneel blijven? Zal het lang duren voor je nieuwe tuingereedschap wordt bezorgd? En wat voor een klantenservice kun je van deze HoutPlaza verwachten als je ze om hulp vraagt? De enige mensen die je hier eerlijke antwoorden op kunnen geven zijn de mensen die al eens eerder een buitenkeuken bij HoutPlaza hebben gekocht. Lees hun reviews, beoordelingen, meningen en ervaringen om te ontdekken of HoutPlaza misschien wel het tuingereedschap heeft waar jij naar zoekt.

  Over HoutPlaza

  HoutPlaza is een winkel die materiaal voor je tuin verzorgt. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad. Er is zelfs een showterrein van wel liefst 4500 vierkante meters.Ze willen je verzorgen van kwalitatief goede tuinmaterialen en andere dingen voor je tuin. Je kunt in hun winkel bijvoorbeeld een heel assortiment blokhutten vinden variërend van een klassiek model tot een huismerk blokhut, garage, kapschuur of een simpele overkapping. Je kan zelfs een veranda, prieel, glasoverkapping of terrasoverkapping in je tuin plaatsen. Daarnaast kun je bij HoutPlaza terecht voor een openhaard en een kachel voor buiten. Als uitbreiding hiervan kun je ook kiezen voor een complete buitenkeuken. Voor kinderen is er een selectie speeltoestellen zoals speelhuisjes, schommels en nog veel meer. Voor wat luxe kun je terecht in hun categorie wellness. Daar vind je sauna’s in verschillende soorten en maten. Je kunt je tuin eens onder handen nemen met hun harken, schoffels, bezems, scheppen, onkruidwieders en ander tuingereedschap. Andere dingen die HoutPlaza verkoopt zijn dakkoepels, opschroefprofielen, tuinschermen en nog veel meer. Werp een blik op hun assortiment om te kijken of er iets voor je bij zit.


  Een HoutPlaza promotiefilmpje met daarin wat van hun assortiment.

  Diensten van HoutPlaza

  Je kunt het tuingereedschap en andere tuinmateriaal van HoutPlaza bestellen via hun website. Er ios zelfs een HoutPlaza bezorgservice beschikbaar om de zonwering of overkapping naar je op te sturen. Zo hoef je niet zelf met je buitenkeuken of sauna te slepen en kun je gewoon tuis wachten tot hij aankomt. Ook is er een HoutPlaza klantenservice die je kan helpen als je even wat advies of assistentie nodig hebt, bijvoorbeeld als je niet weet welk product het beste past in jouw tuin.

  Klachten, Complimenten en Tips van HoutPlaza

  Heb je wel eens een nieuw tuinscherm of overkapping bij HoutPlaza gekocht? Dan kun je vast wel meer vertellen over deze tuinwinkel. Hoe comfortabel zijn die tuinmeubelen nou echt? Houdt de zonwering nou echt de zon wel voldoende weg? Duurde het lang voor de bezorgservice van HoutPlaza kwam opdagen met je nieuwe buitenkeuken? En hoe reageerde HoutPlaza’s klantenservice toen je wat problemen had met je nieuwe tuingereedschap? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jij van HoutPlaza vindt.

  HoutPlaza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6,4
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  6,4

  Prijs

  6,4

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  AANRADER Super vriendelijk bedrijf

  Wij hebben nu 2 maal hier geweest. Aardige mensen en super scherp prijzen. Mooie blokhut besteld en netjes gelevert. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

  Door: Mo Sali20-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Niet nakomen van montage

  Bij het aanspreken over een montage afspraak en het niet nakomen vind het persineel dat je agressief ben. Wil dat niks meer voor je doen. Zeer slechte service dus. Wel leveren en betalen geen montage.
  Laten je zitten met wen schutting die je dan zelf moet laten olaatsen. Tien ik voorstelde dat ze geleveede schutting maar weer moesten ophalen wilde ze transport kosten in rekening brengen.

  Door: Karin28-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  verlichting overkapping

  Binnen 2 jaar ging de verlichting stuk , toen zeiden ze dat de garantie termijn maar 1 jaar was , klopt dus niet , bij led verlichting is de wettelijke garantie termijn 2 jaar, vervolgens het antwoord dat ze met de leverancier van de verlichting geen zaken meer deden ,en ik kreeg een email adres! , toen ik zei dat ik dat k.t service noemde wilde ze helemaal geen contact meer met me, ik heb ook geen idee waar die verlichtings unit verstopt zit in de overkapping !! ik zou er nooit meer wat kopen , want de service houd op als je betaald heb, ik heb er spijt van dat ik de overkapping daar heb gekocht , ik deel dit ook met al mijn kennissen !!

  Door: Cornelis Wijckelsma03-03-2019
  Ronald29-04-2019

  Bij mij hetzelfde ik had kritiek omdat er geen montage was geregeld toen zei meneer dat ie met mij niet meer wilde praten en graag de montage kosten wilde terug storten wat een onmacht gevoel kreeg ik voor 1300 euro te hebben betaald... niks meer mee willen ...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Mooi familiebedrijf met ruim assortiment

  Mijn complimenten voor dit vriendelijke familiebedrijf. Een leuk gesprek gehad met de eigenaar. Vriendelijk geholpen en de prijzen zijn ook nog eens super scherp. Top.

  Door: Chris06-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Snelle levering en super vriendelijk

  Heb afgelopen jaar een blokhut en een overkapping besteld en deze zijn volgens afspraak netjes afgeleverd. Sterker nog we kregen een zak snoep voor onze kinderen erbij geleverd. Ik zeg top service. Aankomend jaar ga ik onze nieuwe schutting hier bestellen. Aanrader.

  Door: Joran Dekker06-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Arrogantie personeel Houtplaza

  Sorry maar ik heb alleen maar minpunten te melden.
  Tot twee keer toe van Roosendaal naar Lelystad moeten rijden om materiaal voor een overkapping op te halen anders werd er iedere keer €125 transportkosten in rekening gebracht.
  Bij de laatste bestelling een doosje met schroeven besteld.
  Kosten €22.50.
  Zat er niet bij maar kreeg een zakje mat 12 schroeven mee om 2 bovenrails vast te zetten.
  Na telefoontje bij thuiskomst werd er belooft dat ze nog een zakje per post zouden opsturen.
  Ik moet ze nog krijgen.
  Na e-mail gestuurd te hebben om het bedrag voor het bestelde doosje terug te storten kreeg ik te horen dat ze geen doosjes met schroeven verkopen maar het staat wel duidelijk op de factuur.
  Nee de service is ver te zoeken en ik zal Houtplaza dan ook aan niemand aan bevelen.
  Stuur wel een brief naar de Consumentenbond.

  Door: Piet De Rouw27-09-2018
  Was het ook Jur Agema die je sprak. Van alles beloven en als je hem aanspreek dan is hij beledigd en help hij niet meer. Waardeloos bedrijf dat je zo met klanten omgaat. Ik denk dat communicatie cursus wel is aan te bevelen.28-04-2019

  e.mulder@20upcmail.nl

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Schrijf zelf een review over HoutPlaza

  Uw beoordeling