NederlandReview

  Ervaringen Houtenpicknicktafelkopen

  Ben je op zoek naar een leuke tuinmeubel? En wil je deze dan van aluminium, metaal, staal, kunststof, plastic of hout gemaakt hebben? Voor dat laatste geval kun je bij Houtenpicknicktafelkopen.nl terecht. Maar wat vinden klanten van de tuinmeubelen van deze webshop? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Zijn ze mooi afgewerkt? Is de verzending snel? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Houten Picknicktafel kopen

  Houtenpicknicktafelkopen.nl is een webshop waar je terecht kunt voor verschillende houten picknicktafels, tuinbanken en tuintafels. Hoewel deze webshop nog maar sinds 2014 bestaat, verkopen ze al meer dan 150 jaar lang hout. Toen de kredietcrisis aanbrak merkten de trotse eigenaren van Houten Picknicktafel kopen dat het geld niet meer binnen kwam stromen. Sterker nog, om het bedrijf te redden werden ze gedwongen om met een creatieve oplossing te komen.

  Zo zijn ze op het idee gekomen om van hun hout tuinmeubelen zoals picknicktafels, tuintafels en tuinbanken te maken. Hoe ze in het begin maar heel weinig tuinmeubelen verkochten, verkopen ze nu door de komst van Houtenpicknicktafelkopen.nl wekelijks meerdere picknicktafels. Deze worden tot op de dag van vandaag handgemaakt. Elk product wordt op bestelling gemaakt, maar op de webshop kun je ook de standaard producten en afmetingen bestellen.

  Ga je je tuinmeubel zelf in elkaar zetten? Bekijk dan deze video om te zien hoe je dat het beste kunt doen!

  Diensten Houten Picknicktafel kopen

  Een houten picknicktafel staat erg fraai en sfeervol in je tuin, maar hoe kun je ervoor zorgen dat hij zo lang mogelijk mooi blijft? Houten Picknicktafel kopen biedt een productinformatie pagina aan waarop ze hun tips en tricks delen wat betreft het verzorgen van je houten tuinmeubel.

  Heb je alles kunnen vinden op de webshop? Dan kun je gaan bestellen. Bij Houten Picknicktafel kopen kun je betalen met iDEAL, Creditcard, Paypal of middels een betaling per overboeking. Als je bestelde product direct beschikbaar is, wordt deze meestal binnen 1 week geleverd. Voor artikelen die niet op voorraad zijn gelden andere levertijden. Als jouw product op maat gemaakt moet worden, kan dit mogelijk wat langer duren. Afhankelijk van het seizoen en de verzendmethode is de levertijd geschat 2 tot 4 weken. Voordat je product wordt afgeleverd, neemt de vervoerder contact met je op om een afleverafspraak te maken. Een half uur voordat je vervoerder arriveert, belt hij ter bevestiging. Als je tuinmeubel eenmaal is aangekomen, kan je er zelfs voor kiezen om ‘m tegen een vergoeding te laten monteren op locatie. Let op! Niet alle meubelen kunnen verzonden worden. Deze kun je dan ophalen in Cothen.

  Garantie, vragen en klachten bij Houten Picknicktafel kopen

  Op de houten tafels en banken kan geen garantie worden gegeven op splijting of scheurvorming. Hout is immers een natuurproduct. Wél zit er op constructiefouten een garantie van 1 jaar.

  Als je vragen of klachten hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Houten Picknicktafel kopen. Dit kan je doen door het contactformulier in te vullen, door een mailtje te sturen naar info@houtenpicknicktafelkopen.nl of door te bellen naar 06 23 80 24 59.

  Heb jij al ervaring met de tuinmeubelen van deze webshop? Zo ja, wat vind je zo goed aan de producten en wat kan er beter? Bevalt de kwaliteit van het hout? Wat doe jij eraan om het hout zo mooi mogelijk te houden? Was het monteren goed te doen? Laat hier je mening achter!

  Ook als je nog geen ervaring hebt met de producten van Houten Picknicktafel kopen, zit je hier goed! Oriënteer je op andere bedrijven binnen deze branche en bekijk welke het beste op jouw wensen en behoeften aansluit. Als je besluit om je tuinmeubel bij deze webshop aan te schaffen, wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!

  Houtenpicknicktafelkopen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Houtenpicknicktafelkopen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Houtenpicknicktafelkopen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Houtenpicknicktafelkopen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Houtenpicknicktafelkopen actief?

  Houtenpicknicktafelkopen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Houtenpicknicktafelkopen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.